Wkino

Hvordan å transportere en hest

Transport og reiser med en hest eller ponni er en vanlig hendelse for hesteelskere, enten det er flytende hesten din til et show eller konkurranse, tar en hest til veterinær eller hovslager, eller plukke opp et lass med hest feed. Imidlertid er transport av en hest eller ponni anbefales å gjøres av noen som er kjent med reiser med en stor trailer, eller svanehals. Denne artikkelen refererer til transport eller hester i de viktigste hest kjøretøyer: - Hest Flyter, Horse Transport Goosenecks og hva du er også komfortabel med.

Trinn

Hvordan å transportere en hest. Sett opp tilhengeren.
Hvordan å transportere en hest. Sett opp tilhengeren.

Ved hjelp av en hest float

 1. 1
  Sett opp tilhengeren. Kontroller at tilhengeren er korrekt montert og sikret til din trekkvognen er godt egnet til tauing vekten. Kjør en total sikkerhetskontroll, inkludert bremselys, dekktrykk og mengden av gass i tanken din. Sørg for at en mobiltelefon, hestens juridiske og medisinske dokumenter og et kart eller veibeskrivelser er i trekkvognen. Alltid være forberedt på problemer som kan oppstå.
 2. 2
  Gjør din trailer se inviterer til hesten din. Hester er fundamentalt klaustrofobisk og vil sjelden, om noen gang, går inn i en liten mørk plass. Hvis du har en lasterampe, senk den og dryss noen sengetøy over det å gjøre det virke mer kjent for hesten din. Åpne brede alle andre dører og vinduer for å slippe inn så mye lys som mulig. Hvis du kan, prøv å sette noen høyet på et sted som er godt synlig for hesten din fra utenfor traileren.
 3. 3
  Forberede hesten på turen. Bruk alltid et breakaway-stil grime med en beskyttende hodet støtfanger, beskytte leg wraps med frakt støvler. Du kan børste hesten, men det er ikke nødvendig. Hvis det er en varm dag kan det være lurt å sette fly spray på hesten din slik at hesten ikke trampe så mye, minimere mulighetene for skader. Teppe ham hvis det er hensiktsmessig, med tanke på at det kan være betydelig varmere i tilhengeren enn det er utenfor. Hvis du har vinduer i tilhengeren åpne dem, men forlater skjermen opp slik at hester hoder er ikke ute av hengeren. Sørg for å holde deg rolig gjennom hele prosessen, som hesten vil plukke opp noe stress.
 4. 4
  Lasting hesten inn i hengeren. Føre ham rolig opp rampen eller opp trinnet og inn i hans individuelle sjakten. Hvis han er nervøs, ha en rolig hest gå før ham eller selv gå inn først selv. Ideen er å vise ham at tilhengeren er en trygg, ikke-truende miljø. Sørg alltid for den tyngre hest eller en hest som reiser alene er på førersiden av tilhengeren. Den andre eller tomt rom skal være på den side passasjerer. Hvis du har ytterligere spørsmål, ta kontakt med din trener eller en erfaren hest person.
 5. 5
  Sikre din hest inne i traileren. Lukk alle dører og klinke eller låse dem. Dobbeltsjekke at det er ingen dør eller vindu som kan svinge vår inn i et naboland kjørefelt. Hvis hesten din har en følgesvenn med ham eller du er nervøs for at han skulle flytte rundt i løpet av reisen, binde ham til en sikker krok inni tilhengeren laget for denne bruken. Hvis du foretrekker å forlate vår hest ubundne sørge for at tilhengeren er trygt. Hester bør aldri være i stand til å tøffe neser mens uten tilsyn i en trailer, kan dette føre til en kamp.
 6. 6
  Hit veien. Husk å prøve og unngå motorveier, og å alltid kjøre på eller litt under fartsgrensen. Husk at enhver beslutning du gjør kan sette din hest og ditt liv i fare. Det kan hjelpe å ha en annen kjørt i en annen bil bak hengeren slik at sjåføren med ut traileren kan skifte kjørefelt bak deg slik at du god plass til å bevege seg rundt.

Ved hjelp av en hest lastebil

 1. 1
  Utføre en sikkerhetskontroll på lastebilen. Du bør sørge for at lastebilen er registrert og veien lovlig. En spesialisert lastebil mekaniker er i stand til å inspisere bilen din, eller du kan få bilen kontrollert av Roads and Traffic Authority. Du kan også gjøre en grunnleggende sikkerhets sjekk på bilen, bør du sjekke følgende:-Break lys, indikatorlamper dekktrykk og dekk slitebanen, gass eller drivstoff, vann og nødvendig væske eller olje
 2. 2
  Forbered hesten for turen. Pass på at hesten er klar for hale, vil mange hester baulk første gang de reiser på en lastebil, som mange er vant til de vanlige to og tre hest flyter. Hold alt kjent, ved å gjøre de samme klargjøring til hva du vil gjøre med en hest flyte. I hest flyter, kan de bli ganske varmt inne, og hester krever bare en lett reise ark, men med lastebiler, mange av dem er ikke helt lukket og kan være ganske utkastet. Dette betyr at et lys ark ville sannsynligvis være tilstrekkelig, men fremstilles ved å ha en tyngre rug tilgjengelig for når været blir avkjølt. Reise støvler er viktig, som ramper eller hale gate av en lastebil er mye brattere og større enn en vanlig hest flat, hvis en hest var å skli utfor kanten, worse case scenario, da hesten skulle skade sine ben. En breakaway grime er best egnet for å reise, men vil en god kvalitet halter nok. Du bør imidlertid sørge for at leietauet er god kvalitet og lengre enn en vanlig bly. Fordi i Trucks tie up tilgang looper vil være i en annen stilling til en flåte, (oftere de vil være høyere) en lengre ledning er nødvendig for å sikre sikkerhet og komfort for hesten.
 3. 3
  Forbered trucken for å reise. Hvis du har en bratt rampe eller bakluken, så vil det være nødvendig å sette noen sagflis på rampen for å gjøre den mer innbydende og så hesten ikke sklir. De fleste lastebiler vil ha åpne rails eller vinduer for ventilasjon, åpne disse for å gjøre lastebilen lysere. Dette vil gjøre det mer innbydende for hesten. Hester er lett bestukket ved å bruke en feed fristelse. Til temp sta eller nervøs hester, plassere en høy netto eller fôr bøtte på gulvet i bilen. For hester som lett reise og flyte, bare har en høy netto eller fôr bøtte tilgjengelig for turen. Fordi de fleste lastebiler har mekaniske rampe enheter som kan være ganske høyt og støyende, er det bedre å senke rampen før hesten kommer til lastebil, på denne måten, det er en mindre sjanse for hesten å bli opphisset eller nervøs fra lyden. Sørg for at du har alt nødvendig utstyr for turen, inkludert: - Registrering papirer og hest dokumentasjon, et førstehjelpsskrin for både mennesker og hester, en mobil eller mobiltelefon, en fakkel, reservehjul, mekanisk utstyr, for eksempel jack, skiftenøkkel etc. Samt vann og mat for begge parter. Sørg for at alle eller de fleste utstyret oppbevares lett tilgang, for eksempel i hanskerommet eller i førerhuset.
 4. 4
  Laste hesten på hengeren, men ta hensyn til, at mange lastebiler ikke har avstandsstykker av skillevegger, og flere hester bør være glad for å dele nærhet av hverandre. Hvis du har en hest som er grønt å reise, legger en erfaren og forsiktig hest først, vil grønnere hesten får tillit fra første hest, og vil være mindre sannsynlig å baulk eller bli opphisset. Hvis du bare har grønne reisende, sørge for at den grønneste hesten går på først, som om en hest blir urolig, kan det vekke en kjedereaksjon blant de andre hestene. Hvis du reiser med flere hester, legger du dem som vanlig, men prøv å sette den lettere å håndtere hester bakover, hvis det skulle være et problem i løpet av turen, kan du ta dem av og du vil ha mindre av et problem hvis du må stoppe på siden av en vei, fordi hestene vil være lett å håndtere. Når knytte dem opp, binde med en quick release knute, og sørge for at hver hest er rolig og sikker før du legger den neste hesten.
 5. 5
  Hit veien. Mange mennesker bare kjøre bort og ikke bry deg om lasten før de kommer til sin destinasjon. Hvis du reiser for en kort tid, så dette vil trolig være tilfelle, men hvis du planlegger å reise lenger enn to timer, så er det best å planlegge for stopp underveis. Hestene vil trolig være ok, men hvis du blir sliten du kan være å sette deg og dine hester i fare. Planlegg dine stopper, og hvis du kommer til et show, gi ekstra tid for stopp eller pauser. Hvis du er på reise ekstreme avstander, sørg for at du lar dine hester av bilen og gå dem rundt, som mennesker, de trenger blodtilførselen til beina og kroppen. Hvis du skulle sitte i timevis, kan du Ben bli nummen og sovner, hester er de samme, og krever bevegelse for blodstrømmen. Du kan være heldig nok til å være i stand til å ha en stop over på en venns hus, eller på en hest motell, men hvis ikke, planlegge en tur og gi tid til stopp.

Ved hjelp av en gooseneck

 1. 1
  Utføre en sikkerhetskontroll på svanehals. Du bør sørge for at riggen er registrert og veien lovlig. En spesialisert mekaniker er i stand til å inspisere riggen, eller du kan få bilen kontrollert av Roads and Traffic Authority. Du kan også gjøre en grunnleggende sikkerhets sjekk på svanehals, bør du sjekke følgende: - Break lys, indikatorlamper dekktrykk og dekk slitebanen, gass eller drivstoff, vann og eventuelle nødvendige væske eller olje, Rig Vedlegg
 2. 2
  Forbered hesten for turen. Pass på at hesten er klar for hale, er en svanehals ganske behagelig for en hest å reise i stil i, men noen hester kan bli litt mistenksom av størrelsen. Hold alt kjent, ved å gjøre de samme klargjøring til hva du vil gjøre med en hest flyte. Som med hest flyter, kan hesten bli ganske varmt inne, og hester krever bare en lett reise ark, men kan Goosenecks også være trekkfulle hvis de har åpne ventiler i stedet for lukkede vinduer. Et lys ark ville trolig være nok, men vær forberedt ved å ha en tyngre teppe tilgjengelig for når været kjøler ned. Reise støvler er viktig; rampen av en svanehals er ganske flatt med ikke en bratt skråning, hovedsakelig på grunn av ryggen også å ha en ekstra swing-åpen dør. Ta alle forholdsregler, hvis en hest var å skli utfor kanten, worse case scenario, så hesten ville skade sine ben. En breakaway grime er best egnet for å reise, men vil en god kvalitet halter nok. Du bør imidlertid sørge for at leietauet er god kvalitet og lengre enn en vanlig bly. I Goosenecks vil binde opp løkkene være lik en hest Float, men det kan være en odde med en høyere tie loop, er derfor en lengre ledetid nødvendig for å sikre sikkerhet og komfort for hesten.
 3. 3
  Klargjøre riggen for reise. Hvis du har en bratt rampe eller hale gate eller en hest er vant til å bli oppstallet, så vil det være nødvendig å sette noen sagflis på rampen for å gjøre den mer innbydende og så hesten ikke sklir. De fleste Goosenecks vil bli vedlagt, og har vinduer for ventilasjon, åpne disse for å gjøre innsiden lysere. Dette vil gjøre det mer innbydende for hesten. Hester er lett bestukket ved å bruke en feed fristelse. Til temp sta eller nervøs hester, plassere en høy netto eller fôr bøtte på gulvet i svanehals. For hester som lett reise og flyte, bare har en høy netto eller fôr bøtte tilgjengelig for turen. Fordi en Goosenecks rampen er ikke veldig bratt, vil en hest som regel gå på uten problemer, men sørg for at rampen og svingdør åpnes før bringe hesten til riggen. Sørg for at du har alt nødvendig utstyr for turen, inkludert: - Registrering papirer og hest dokumentasjon, et førstehjelpsskrin for både mennesker og hester, en mobil eller mobiltelefon, en fakkel, reservehjul, mekanisk utstyr, for eksempel jack, skiftenøkkel etc. Samt vann og mat for begge parter. Sørg for at alle eller de fleste utstyret oppbevares lett tilgang, for eksempel i hanskerommet eller i førerhuset.
 4. 4
  Laste hesten inn hesten oppbevaringsrom som du ville for en dupp, men ta hensyn til, at mange Goosenecks ikke kan ha avstandsstykker av skillevegger, og flere hester bør være glad for å dele nærhet av hverandre. Hvis du har en hest som er grønt å reise, legger en erfaren og forsiktig hest først, vil grønnere hesten får tillit fra første hest, og vil være mindre sannsynlig å baulk eller bli opphisset. Hvis du bare har grønne reisende, sørge for at den grønneste hesten går på først, som om en hest blir urolig, kan det vekke en kjedereaksjon blant de andre hestene. Hvis du reiser med flere hester, legger du dem som vanlig, men prøv å sette den lettere å håndtere hester bakover, hvis det skulle være et problem i løpet av turen, kan du ta dem av og du vil ha mindre av et problem hvis du må stoppe på siden av en vei, fordi hestene vil være lett å håndtere. Når knytte dem opp, binde med en quick release knute, og sørge for at hver hest er rolig og sikker før du legger den neste hesten.
 5. 5
  Hit veien. Mange mennesker bare kjøre bort og ikke bry deg om lasten før de kommer til sin destinasjon. Hvis du reiser for en kort tid, så dette vil trolig være tilfelle, men hvis du planlegger å reise lenger enn to timer, så er det best å planlegge for stopp underveis. Hestene vil trolig være ok, men hvis du blir sliten du kan være å sette deg og dine hester i fare. Planlegg dine stopper, og hvis du kommer til et show, gi ekstra tid for stopp eller pauser. Hvis du er på reise ekstreme avstander, sørg for at du lar dine hester utenfor svanehals og gå dem rundt, som mennesker, de trenger blodtilførselen til beina og kroppen. Hvis du skulle sitte i timevis, kan du Ben bli nummen og sovner, hester er de samme, og krever bevegelse for blodstrømmen. Du kan være heldig nok til å være i stand til å ha en stop over på en venns hus, eller på en hest motell, men hvis ikke, planlegge en tur og gi tid til stopp. Mange Goosenecks kan være utstyrt med enkle meter. Hvis en passende posisjon er tilgjengelig, så dette kan det beste alternativet for flere dagsturer, eller når du reiser på tvers av stat eller land.

Tips

 • Når du reiser en hest i en to-hest trailer laste hesten på førersiden av trekkvognen.
 • Mat: Hesten må ferskt høy for turen. Husk reiseavstand og mengden av mat er nødvendig for turen. Du bør ta pauser med jevne mellomrom for å vanne hesten din, alltid holde hesten godt hydrert. Du kan finne det lettere og mer kostnadseffektivt å ansette en profesjonell hest dumperen.
 • Det kan være lurt å bruke et beskyttende hodeplagg for en høy hest i tilfelle hesten steiler opp, mens i traileren.
 • Har en nødsituasjon forsyning kit i tilfelle ulykker / katastrofer mens du reiser.
 • Hestens frakt antrekk: Hesten din bør ha en grime i løpet av turen. De fleste foreslår lær grimer (ikke nylon eller tau). I tilfelle en nødsituasjon skinn er lettere å skjære gjennom. Avhengig av klimaet du reiser i du kanskje eller kanskje ikke ønsker å sende din hest med et teppe. Frakt støvler eller leg beskyttere kan være svært nyttig når du sender din hest. Støvlene gi ekstra støtte og gi beskyttelse mot skade under reise (pass på at støvlene passer hesten din riktig, eller de kan føre til mer skade enn godt).
 • Bli dyktigere i reise-modus før takle lengre turer.
 • Hvis mulig, få en trailer som er rundt 10 inches høyere enn hestens normal ståhøyde.
 • Alltid har en back up plan når du reiser lengre eller flere dagsturer. En annen person er best å kjøre i en bil i tilfelle av en punktering av uforutsette problemer, på denne måten du kan kjøre til f.eks Vet, mekaniske verksted, og kjøpesenter etc.
 • Hester ukjente med trailere kan være redd for å gå inn og kan potensielt bli skadet hvis føreren ikke er forsiktig. Det er en god idé å øve lasting hesten inn i hengeren på forhånd for å få hesten vant til å gå inn i et lite, mørkt sted.
 • Forlate tidlig på morgenen, og hvis stand, la bare på lyset, på denne måten, er du i stand til å se haiket og lasting av hester, hvis det gjøres i mørket, kanskje noe ikke har blitt gjort riktig. Dersom du må forlate tidlig på morgenen eller sent på kvelden, last og stikk opp i et godt opplyst område, slik som å hindre eventuelle uhell.
 • Lære at det finnes flere forskjellige typer tilhengere og måter at hester kan bli lastet på en trailer. Sjekk med dumperen din for nøyaktig type og utforming av traileren for å se at det oppfyller både deg og din hest krav.
 • Helsekrav: Du trenger en helseattest fra veterinær om at hesten din har dagens vaksiner, samt en negativ Coggins test i løpet av de siste seks månedene. Sjekk de statlige retningslinjene før du reiser for å se om det er noen ekstra vaksiner som kreves. Merk: Dette bør gjøres på forhånd, på grunn av tiden det kan ta for veterinæren for å få papirene sammen.
 • Kontroller at tilhengeren er godt ventilert. Etter ankomst til bestemmelsesstedet gi hesten en grundig fysisk. Kontroller alle skjøter, sjekk for eventuelle skraper eller kutt, og sørg for at dyret ikke kjører en feber.
 • Kontroller at alt sikkerhetsutstyr og utstyr er lastet dagen før, på denne måten, vil du ikke bli rushing i de tidlige timer av formiddagen til å velge et show hansker, eller en spesielt størrelse grime.
 • Alltid ha tilgjengelig, reservedeler grimer og potensielle kunder, samt tepper osv. Hvis du skulle bli sittende fast på en motorvei eller i midten av busken, og en av hestene grimer brøt, så du vil trenge en erstatning raskt. Som med et teppe, hvis det ble plutselig kaldt, eller en frost eller en storm cam i, vil du ønsker å rug hesten din.

Advarsler

 • Hester har en tendens til å miste 2-5 pounds av kroppsvekt for hver time de reiser i kjølig vær. Dette kan øke i varmt vær, så sørg for at hesten er godt hydrert til enhver tid.
 • Det er best å ikke fôre hesten korn før du reiser fordi det er vanskeligere å fordøye.
 • Shipping støvler, wraps, og beskyttere kan gli eller falle ut med timer med slitasje. Det er viktig å sjekke hestens ben gulvbelegg jevne mellomrom på turer over 4 timer. Hvis beinet leveres ikke slitt skikkelig det kan skade hestens bein.
 • Prøv ikke å reise under den varmeste delen av dagen. Hvis det er uunngåelig, ta mer vann pauser, slik at hesten til å komme ut av traileren for luft.
 • Bare transportere en svært syk hest hvis det er absolutt nødvendig. Det er best ikke å utsette en syk dyr til andre hester.
 • Horseboxes og trailere kan ikke ha ubegrenset vekt. Kontroller produserer håndbok og anslå vekten av dere selv, utstyr og hester.
 • Fatigue er et stort problem når du reiser for lange timer, eller i hver ende av AM / PM skala. Sørg for at du er klar for turen, og ikke sliten, hvis du er trett, har en god frokost og enten kaffe (hvis du er en kaffe person) eller Pure Juice. Denne måten vil du være våken og klar.
 • Hester er uforutsigbare, og Equestrian disipliner er en av de farligste idrett. Være forberedt på alt og ingenting. Det er bedre å ikke trenger og ha enn å trenge og ikke har.
 • Du kan være en dyktig sjåfør, men det er de andre trafikanter at du trenger å se, sørg for at alle forholdsregler er tatt for å hindre en ulykke. f.eks Lights on, varsellys på når trukket over osv.

Ting du trenger

 • Helseattest
 • Mat (ferskt høy)
 • Vann
 • Trailer i forskriftsmessig stand (lys, Hengerfeste, etc.)
 • Grime, tau, beskyttende tepper, etc.