Wkino

Hvordan å tipse en bartender riktig

Tipping er hensiktsmessig en god ting å vite hvordan du gjør. Mange mennesker ser hvordan en person tipsene som et pålitelig gage av karakter. Å vite når og hvordan du tips vil sikre god service, vise andre at du er sosialt preparerte (verken en cheapskate eller en showoff), og kan føre folk til å like deg mer. Rimelig spissen som en del av kostnaden av drikken. Servere og bartendere ofte avhenge tips for å gjøre opp det meste av lønna.

 • Vær oppmerksom på at dette Google uttrykker kunsten tipping fra perspektivet til en ansatt i kundeservice bransjen.

Trinn

Hvordan å tipse en bartender riktig. Å være pasient for første runde er nøkkelen til en hyggelig kveld, om baren er synlig "opptatt" når du går inn eller ikke.
Hvordan å tipse en bartender riktig. Å være pasient for første runde er nøkkelen til en hyggelig kveld, om baren er synlig "opptatt" når du går inn eller ikke.
 1. 1
  Å være pasient for første runde er nøkkelen til en hyggelig kveld, om baren er synlig "opptatt" når du går inn eller ikke. Andre ting utenfor ansvarsområde din - skift endringer, for eksempel - kan resultere i treg service av din første drink. Litt tålmodighet går langt i disse avgjørende første øyeblikk.
 2. 2
  Alltid være klar til å betale når du bestiller. Ideelt sett har pengene ut, synlig i hånden. Hvis mange mennesker venter på å bli servert dette kan også få deg servert litt raskere. Ikke vent til drinkene er laget og serveren har "utgjorde ut" din runde før du tar lommeboken ut. Fiske etter penger, ikke bare sløser serveren din tid, men andre skytshelgen er tid og irriterer andre venter på sine drikke bestillinger å bli tatt.
 3. 3
  Tips 5€ per drink som en baseline og tips mer for stadig mer kompliserte drinker. Selv om den eneste synlige drikke forberedelse involvert er å åpne en flaske øl, starter på 5€. Dette kan variere, avhengig av hva slags bar du er i så prøv å asses mengden. Vanligvis 5€ er en akseptabel spissen for en øl (utkast eller flaske), men tips 5€ for blandede drinker. Mer om det en komplisert blandet drink.
 4. 4
  Overt og konsistent over tipping vil gjøre bartender husker deg. Betale kontant og tips minst 10€ 0,00 din første runde. Deretter kan du gi bartender kredittkortet ditt og starte en fane. På denne måten bartender husker deg. Hvis du ser noen andre gjøre dette, er sjansen de jobber i business gjestfrihet, er det en svært vanlig praksis og en som ikke vil forlate deg stående i en 30 minutters ordrelinjen. En bartender vil ikke huske noen tips under 5 år€ 0,00 med mindre du er en vanlig. Husk at på en nattklubb er du betaler bartender med tips for å spare deg for tid, på en bar du betaler bartender med tips for å ikke bry deg om hans brennevin kostnader.
 5. 5
  Hvis du noen gang comped noe mat eller drikke, bør tips tilsvare beløpet av prisen på drikke eller mat. Dette er en rask måte for bartenderen å lære som vil være en god tipper. Husk at 10% av lånetakerne står for 75% av en bartendere tips, vil du spare deg tonnevis med penger ved å være en god tipper og i den øverste 10%.
 6. 6
  Når du er på en "åpen" bar, tips alltid så mye som du ville gjort hvis du var å kjøpe en godt drikke. Den åpne bar sparer du penger ved å la deg beholde pengene du normalt ville bruke på tips og å drikke samtale brennevin på et godt pris. (Husk at 15€ 0,00 singel godt drikke i South Beach eller Cape Cod er 5€ 0,50 enkelt brønn i Boise, Idaho. Så justere tipping henhold til region.)
 7. 7
  Tipping for hele natt i begynnelsen av natten er svært vanlig, dette er spesielt sett blant folk som jobber i serveringsbransjen og gå til de samme barene mye. Pass imidlertid på at din bartender ikke kommer til å bli kuttet og erstattet før du er klar til å gå, også sørge for at mennesker med du har planer om å bo et sted så lenge du er. Den typiske begynnelsen av natten spissen er 75€ 0,00 foldet i hånden og gitt til bartender som du håndhilser. Den som gir dette 75€ er av kroken for tipping resten av kvelden og så lenge de betaler for drinker dette tipset vil dekke opp til tre ekstra personer. Noen drinker kjøpt av de ytterligere tre mennesker er ventet å bli tippet.
 8. 8
  Budsjett kostnaden for tips til kostnaden for drinker og distribuere dem mer eller mindre jevnt i løpet av natten din ut. Tipping litt høy tidlig på kvelden er greit, og kan fremskynde tjenesten senere, men ikke "tippe ut" helt på din første par rundene, med mindre du ønsker å bli kastet ut, senere.
 9. 9
  Det er aldri en god unnskyldning for ikke å tippe en server. Uhøflig service kan fortjener en lavere tupp, men tjenesten må være betydelig dårlig. Hvis tjenesten er virkelig fryktelig deretter betale kategorien forlate et tips, og finne en annen bar.
 10. 10
  Servere (inkludert bartendere) har som regel å gi en andel av sine nattlige inntekter til bussers, mat løpere, barbacks, oppvaskmaskin og / eller dørvakter / dørvakter (noen faktisk faktisk nødt til å betale en bar eier for privilegiet av å jobbe på en bar.) Hvis du lar ingen tips for en server fordi du mislikte drinken din, du er ikke å straffe eieren, du er straffe serveren. Ikke bare er du stiffing serveren fordi du ikke liker en drink, men han har fortsatt å betale ut det ovennevnte ansatte om han blir tippet eller ikke. "Tuppen ut" kommer fra hans salg figur, ikke hans faktiske tips bassenget.
 11. 11
  Du vil spare penger i det lange løp ved å tippe godt. En bartender kan gi deg en drink han helte feil måte, kan han "glemmer" å skrive ned noen eller muligens de fleste av drinker på fanen din, kan du selv får comped gratis mat eller VIP.
 12. 12
  Lokale skikker kan variere i måten en bartender er betalt. Men de fleste bartendere jobber for en svært liten timelønn (5€ 0,15 noen steder) og overleve på sine tips. Nasjonale kjeden hotellets barer er veldig avslappet og ikke bekymre deg så mye om brennevin kostnader som de blir sett på som et hotell tilbud. Unntaket vil være hotellets barer i feriestedet byer eller kasinoer der bartendere er ofte betalt 15€ 0,00 og opp en time og er mange ganger i den lokale fagforening. Store nattklubber er ofte bemannet av bartendere som betaler for det privilegium å arbeide der. Er disse barene vanligvis svært opptatt av brennevin kostnader, flaske utveksling (helle dårlig kvalitet brennevin i høy kvalitet flasker) og spritsmugling (kjøpe en flaske på en vanlig vinmonopol og helle det i en flaske merket for salg til en per drikke etablering) er også svært vanlig. En nyere trend at lånetakerne bør være klar over er etiketten bytte musserende viner spesielt i av flasken og VIP-lounger. Dette gjøres ved skruppelløse ansatte har etikettene skrives ut av dyre Champagne at de feste til billige flasker musserende vin. Den ansatte vil ringe opp kostnadene for billig champagne i registeret samtidig fortelle kunden at de skylder mye dyrere pris. Med forskjellen mellom prisene på premium Champagne og billig musserende vin ofte være mellom 150€ og 225€ den skruppelløse ansatt senker en anstendig sum ved å selge noen i løpet av en natt.

Tips

 • Ingenting - absolutt ingenting - går lenger enn gode manerer! En person som er frekk, men hvem pålitelig tips, vil nesten alltid bli servert etter en patron som er både tålmodig og høflig.
 • Ved bestilling nedsatte bar drikker som specials, happy hour drinker, etc., tar det like mye arbeid uansett hva det koster å du kan være. Hvis du kan tippe normal spissen (se ovenfor), mens ikke strengt nødvendig, er det ikke ansett som "overtipping".
 • Tipping i ulike land varierer. For eksempel i Storbritannia, er det sjelden at noen tips en bartender for en runde med drinker servert i baren (selv om en slik uvanlig gest kan godt få deg servert raskere neste gang). Hvis du er i Storbritannia, er det akseptabelt å tilby å kjøpe bartender en drink, normalt med ordene, "... og en for deg selv," når han har fortalt deg hvor mye den runde kostnad. Ikke bekymre deg - han eller hun ikke vil velge et dyrt cocktail, men gest for en soft-drink eller brus vil normalt være takknemlig akseptert, og sikre at du får servert raskere neste gang.
 • Hvis du får en annen drink uten å spørre, tipper litt ekstra. Hvis du ikke ønsker en annen drikke, nekter det høflig, og vurdere å tippe om det er en ekte gest, ikke et utilslørt forsøk på å tjene flere tips. (Wasted drikke vil komme ut av serveren din lønnsslipp, og da er det best å lære dem ikke å forutse din intensjon uten å straffe dem for mye - spesielt hvis du noen gang har tenkt å gå tilbake.)
 • Tipping høyere på den første runden kan bidra til å sikre bartender kommer tilbake til deg raskere neste gang du kommer tilbake. Det kan også sikre fremtidige runder vil ha litt mer alkohol hvis du bestiller blandede drinker. Vær forsiktig om: ditt tips fra første runde vil raskt bli glemt. Det er langt bedre, i det lange løp, å tippe så konsekvent som mulig.
 • Alltid få bartender navn på den første runden. Når du har fått den, bruke den! Ingenting irriterer bartendere liker å bli kalt "Hey Barkeep!" gjentatte ganger i løpet av en natt med en uregjerlig patron, som er en sikker måte å få deg 86ed for ingen god grunn.
 • Bare beregne den totale kostnaden for drinker og tips 20% dette vil gjøre noen bartender lykkelig. Hvis runden var 25 $, og du så ham / henne åpne fem øl spissen er fem dollar. Dette vil forsikre deg fremtidige runder og enhver og all assistanse fra bartender i fremtiden.

Advarsler

 • Aldri, aldri anta at en bartender eller annen bar medarbeider (a) vet hvor du skal kjøpe narkotika eller finne prostituerte, (b) har narkotika for å selge deg, (c) vil selge dem til deg hvis de har dem.
 • Tipping råd kommer ofte fra folk som livnærer seg på tips. Det er derfor du får motstridende råd som "Tip basert på det arbeidet som gjøres hvis du får en rabatt, men tips basert på prisen hvis lite arbeid ble gjort." Husk å ta dette i betraktning når du mottar råd om saken.
 • Ikke kast bort tid på å klage om priser. Sjansene er, vil ikke bartender ikke sette prisene.
 • Staff (ved lov i de fleste statene) er edru. Beskyttere, per definisjon, ikke er det. Ikke anta at du er mer avanserte enn ansatte. Hvis du må, ikke bli overrasket over å finne dine bakparten treffer fortauet for årsaker til at du ikke kan forstå, uansett hvordan du tips.
 • Ikke noen gang argumentere til poenget med å slåss med bartender på vakt. Sjansene for å vinne er slank til ingen. Bartender er kaptein på skipet. Hvis du vet du har rett, be om å få snakke med en manager. Hvis du må, kan du be om navnet på eieren av baren.
 • Husk at mange bartendere avhenge av staten de arbeider i å sertifisere dem som brennevin behandlingsprogrammer.
 • Miste kjølig vil få deg kastet ut og / eller få politiet ringte på deg. Politiet vil nesten alltid tro en nøktern bartender, støttet opp av edru ansatte, over lånetakerne med alkohol i sine bloodstreams.
 • Hvis du bestiller noe kompleks, tipset å matche.