Wkino

Hvordan å tiltrekke honningbier

Honningbier er en utmerket økologisk og estetisk tillegg til natur-vennlig verftet. Med nye innført sykdommer tar en toll på bier, vil de trenger all den hjelp de kan få fra miljømessig tenkende gartnere.

Trinn

Hvordan å tiltrekke honningbier. Gjør din hage, bee trygt over alt.
Hvordan å tiltrekke honningbier. Gjør din hage, bee trygt over alt.
 1. 1
  Gjør din hage, bee trygt over alt. Bier er utsatt for plantevernmidler og andre kjemikalier sprayet og brukes i hager. Sikte på å ha et plantevernmiddel-free hage og bruke pest-kvitte rettsmidler som er naturlig og ikke avhengige av kjemikalier. Hvis du gjør spray planter, bare gjøre det etter skumring, når pollinatorer er minst aktive, unngå å bruke kjemikalier som skader bier og aldri blande plantevernmidler som gjør dette har en tendens til å øke deres toksisitet (til insekter, mennesker og dyr).
 2. 2
  Plant bee-vennlige blomster i hagen din. Hvis blomstene kommer i en rekke farger, fokus på blues og lilla, som bier foretrekker. Gjøre forskning eller spør en lokal barnehage arbeider for forslag og planter som trives best i ditt sted, som stedegne arter tiltrekke flere bier enn eksotiske planter. De beste blomstene vil gi rikelig med nektar eller pollen. Det er også viktig å klynge blomsterarter sammen, men for å sikre rikelig med variasjon i blomster.
 3. 3
  Plant bee-vennlig bunndekkende som kløver, timian eller snikende mynte. Biene som blomster, pluss at du ikke har til det! Urter likt av bier inkluderer basilikum, agurkurt, engelsk lavendel, isop, merian, rosmarin og nevnte timian, men bare bruke disse i tillegg til lokale planter (igjen, spør din lokale planteskole for innfødt plante forslag, siden disse varierer mye fra region til region og land ).
 4. 4
  Landskap med frukttrær, særlig epler og moreller. Bier liker også eukalyptustrær. Mutter trær, for eksempel mandler, er også likt av bier.
 5. 5
  Plant bee-vennlige grønnsaker i hagen din, som for eksempel gresskar og squash. Å ha grønnsaker som blomstrer på forskjellige tider av hver sesong er en veldig god måte å holde tiltrekke bier.
 6. 6
  Opprettholde åpen plass som bier naturlig foretrekker eng habitater.
 7. 7
  Gi ly for eksempel råtnende vegetasjon og stubber for biene å skape en bikube og ly for vinteren.

Tips

 • Planter som tiltrekker bier ofte tiltrekke seg kolibrier og sommerfugler også.
 • Lag bee hekkeområder hvis du er glad for å ha bier bor i hagen din. Den type hekker vil avhenge av hvilke bier besøke hagen din - humlene, bakken hekkende eller hulrom / tre hekkende bier.
 • Bier som grunne bassenger av vann; gi noen for dem, men oppdatere regelmessig for å unngå stagnasjon og holde et øye ut for mygglarver - du ønsker ikke å skape et annet problem!
 • I stedet for å bruke plantevernmidler, bruker naturlige skadedyr eaters som edderkopper og marihøner, plukking av skadedyr for hånd og naturlige plantevernmidler laget av planter.
 • Finn en lokal birøkter og se om han eller hun ønsker å ha sine bier fôr på din eiendom.

Advarsler

 • Ikke trakassere bier på reiret sitt.
 • Hvis du eller et familiemedlem har en bie allergi, være ekstremt forsiktig. Tenk ikke gjør noen innsats for å tiltrekke bier eller har den allergiske personen ta ekstra forholdsregler som iført sko, ikke kommer i nærheten av bee-tiltrekke busker eller planter og bærer en epi-penn - dette er gjennomførbart gitt den allergiske personen oppfører seg ansvarlig.
 • Når det er flere bier stede på eiendommen din, må du være mer forsiktig med bevegelsene dine, spesielt gå barbent eller vandre blant blomstene.
 • Unngå å la sukker vann, sirup eller konditorer sukker ut for bee fôring. Bier trenger sunne kilder til mat, ikke produsert sødme.

Ting du trenger