Wkino

Hvordan å støvsuge et teppe

Hva er den beste måten å støvsuge et teppe slik at du ikke går over den samme delen to ganger? Og akkurat hvordan støvsuge du så du ikke går over allerede støvsugd del? Støvsuging er vanligvis ikke alles favoritt ork, men det må gjøres regelmessig og vite hvordan du skal gå om det effektivt vil øke hastigheten ting opp, frigjør deg opp før for morsommere sysler!

Trinn

Hvordan å støvsuge et teppe. Plugg inn ledningen tett til utgangspunktet.
Hvordan å støvsuge et teppe. Plugg inn ledningen tett til utgangspunktet.

Forberedelse

 1. 1
  Plugg inn ledningen tett til utgangspunktet. Jo mindre område ledningen må strekke og veve gjennom, jo ​​bedre. Jo lenger ledningen blir, jo større er sjansene for å banke ting over eller får viklet. Hvis du jobber i et spesielt stort område, vurdere å gjøre den ene halvdelen med en stikkontakt og den andre halvparten på en stikkontakt som ligger nærmere det området.
 2. 2
  Sjekk teppet for rusk. Noen store biter av rusk som kan samles for hånd bør være, da dette legger mindre press på støvsugeren. Plukk opp biter av papir, emballasje, baller av lo eller hår, binderser, etc., noe som du kan se og samle med letthet. Forkaste.
 3. 3
  Feie rundt teppet området. Hvis teppet sitter på et tre eller lignende gulvet, feie vekk rusk fra dette området før støvsuging.

Støvsuging teknikk

 1. 1
  Bevege munnstykket frem og tilbake. De fleste støvsugere er laget for å rense best på rygg (når beveger seg mot deg). Som sådan, er det best å flytte munnstykket frem og tilbake, går saktere når du trekker vakuum bakover og raskere når bevegelse forover.
 2. 2
  Flytt vakuum rett frem ca 4-7 fot (1-2 meter). Deretter sakte gå samme vei tilbake til det opprinnelige utgangspunktet.
 3. 3
  Før du starter andre slag, vinkel vakuum et par inches (5 cm) til høyre for å opprette en ny bane om fire-7 ft (1-2 meter) lang parallelt med det første.
 4. 4
  Arbeid deg gjennom rommet til du kommer til motsatt vegg. Deretter steg bakover 4-7 fot (1-2 meter) slik at den nye banen ferdig der den forrige banen startet.
 5. 5
  Prøv å sette opp baner slik at du står på un-støvsugd delen. Dette vil sikre at du ikke oppretter overføringene på mønster skapt av vakuum.
 6. 6
  Gå lenger tilbake og tilbake slik at ved utgangen, er du på døren.
 7. 7
  Hvis teppet er svært skittent eller sitter i en høy trafikk område, gjenta prosessen arbeider i en 90 graders vinkel. Eller, hvis du opprinnelig jobbet øst til vest, nå arbeide nord til sør. Dette fungerer teppet fiber fra de fleste retninger som arbeider ut skitt og støv fra de laveste nivåene.

Tips

 • Inspiser bunnen av enheten og roller pensel for over-sized rusk som kan fremsettes og hindrer luftstrøm og sug. Forhåpentligvis har du allerede plukket dette opp før støvsuging, men hvis ikke, og luftstrømmen virker dårlig, sjekk for rusk.
 • Gå sakte som du trekker vakuum mot deg, fordi dette er det rengjøring del av hjerneslag. Langsommere bevegelse gir vakuum tid til å gjøre arbeidet med å suge smuss fra laveste nivåene.
 • Sjekk for å sikre at posen eller trommelen er ikke fullt; fylde reduserer luft-strømning eller sugende kraft.
  • hvis du får barna til å gjøre det spille et spill og fortelle dem til å prøve å ikke gå på den allerede vaccuumed del.

Advarsler

 • Trekk alltid ut vakuum ved inspeksjon posen, trommel eller på undersiden av enheten.
 • Bruk aldri vakuum på væsker med mindre enheten er spesielt en "våt / tørr" eller "butikk" vac enhet. Hvis den ikke er utformet for å samle væske, prøver å gjøre det kan kortslutte og ødelegge støvsugeren.

Ting du trenger

 • En støvsuger
 • Et teppe