Wkino

Hvordan å stelle en strihåret dachs for kjæledyr eller vise grunner

Din strihåret dachs er en smart liten fyr med masse personlighet. Men vi vet alle at pelsen av strihåret dachs viser sitt indre best! Denne Google artikkelen vil lære deg hvordan å holde seg frakken i topp stand, enten han er på show eller hjemme!

Trinn

Hvordan å stelle en strihåret dachs for kjæledyr eller vise grunner. Plasser strihåret hund på et behagelig sted på gulvet eller på en grooming tabell.
Hvordan å stelle en strihåret dachs for kjæledyr eller vise grunner. Plasser strihåret hund på et behagelig sted på gulvet eller på en grooming tabell.
 1. 1
  Plasser strihåret hund på et behagelig sted på gulvet eller på en grooming tabell. Hvis du velger å være på gulvet, legge ut et mykt, stort håndkle. Fjern alt tilbehør han har på seg som snipp eller hund klær.
 2. 2
  Bruk pin børste og kam ørene forsiktig. Deretter slår ham over på ryggen og børste brystet under armhulene, og på hans "under" ben. Børst bena også. Vær spesielt oppmerksom på skjegget hans, børste som svært forsiktig. Også, være spesielt oppmerksom når du pusser ryggen, det er det folk vil klappe mest!
 3. 3
  Gjenta trinnene ovenfor, men denne gangen, bruk en børste. Sørg for å pusse ansiktet og snuten forsiktig.
 4. 4
  Bruk gummi børste og forsiktig børste hans rygg, nakke og lår. Dette vil bidra til å fjerne alle de døde hårene.
 5. 5
  Hvis gummi børste gir hunden en fet følelse, ta et bad tørke og tørk over hele kroppen. IKKE gjør dette hvis du kommer til å gi hunden et bad, vil badekaret ta fet følelse unna.
 6. 6
  Bruk enten øre våtservietter, eller øret rengjøringsmiddel og tørk øret der voks er tydelig og gjennom ulike sprekker i øret. Denne voks er vanligvis en brun eller sort farge. Vær forsiktig med å stikke fingeren gjennom øregangen. For rensemiddel, bruke noe sånt Nova Cleanse eller Legens Foster og Smith Ear rens. Sprute løsningen i hundens øre og gni øret i en sirkulær bevegelse. Ta en bomullsdott, plasserer den rett under klaffen, og tips din hunds hode mot det. Løsningen vil bli fanget i bomullsdott. Deretter ta en ren bomullsdott og tørk ble løsningen bodde. Hundens ører bør være veldig rent etterpå!
 7. 7
  Ta hunden din tannbørste og hund tannkrem. Det er også en liten finger børste med plast bust du kan kjøpe. Du kan kjøpe disse til enhver dyrebutikk, i pet kataloger (for eksempel Legens Foster og Smith), eller fra veterinær. Børsting hundens tenner er svært viktig og kan forhindre smertefulle og kostbare tannklinikker.
  • Bruk tannbørster og tannkrem formulert for hunder og skyll under varmt vann i cirka tre sekunder. Deretter satt under kaldt vann så det skader ikke hunden din. Dette vil rense tannbørsten.
  • Ta tannkrem og spruter en ert størrelse beløp på tannbørsten. Forsiktig, flytter hundens leppe oppover slik at du kan se det er tenner. Børst alle tennene i munnen i ca ett minutt. Du bør pusse hundens tenner minst to ganger i uken.
 8. 8
  Tørk øynene buser bort og rundt øyet felgen med øyet våtservietter. Vær forsiktig! Ikke få tørke inn i øyet, kan dette virkelig svi!
 9. 9
  Tid for å klippe de neglene! Bruk en liten hund spiker Clipper, ikke et menneske spiker Clipper. Spør din veterinær for å vise deg hvordan å klippe neglene, ikke prøv det selv først! Klippet bare tuppen av neglen, ikke noe mer, eller du vil treffe quik. Quik er veldig vanskelig å se i sorte negler, så ikke kom lenger enn spissen. Hvis du treffer quik, vil det være en svært smertefull og med dødelig opplevelse for hunden din. Sjekk advarselen delen for å lære hva du skal gjøre når du treffer en quik. Ikke la quik delen av neglen stoppe deg fra klipping hundens negler, klipping av negler er viktig i grooming-prosessen!
 10. 10
  Tid for å hånd-stripe pelsen!
 11. 11
  Hånd stryking er viktig i grooming-prosessen for ledningen dachshund (uansett om det er et stramt-belagt wire til soft-belagt wire). Scroll ned for å lære hvordan å utlevere strippe pelsen.
  1. Hånd stripping strihår bringer ut det rent, ryddig lag med en dachshund og ren kropp linje. Det er verdt tiden det tar å gjøre det (det kan ta lengre tid enn en time). Det er flere teknikker, er den raskeste å klemme fast en liten mengde lange / døde hår mellom tommel og finger og trekke den raskt med retningen av håret. Bruk en god par gummihansker for å hindre håret i å skli ut fra hendene. Start på hodet og bevege seg mot halen. Hold hunden i fanget og under den ene armen. Ved første gjøre flere korte økter for å få hunden vant til prosedyren og sørg for at du vinner en kamp. Hvis du ved et uhell trekke for mye hår det kan føre til at hunden å bjeffe, men fortsette med mindre mengder hår.
  2. Når du først begynner å strippe pelsen, å fullstendig fullføre hele stripping kan ta deg et par minutter hver dag, i en uke. Dette vil få hunden vant til stripping, og vil holde huden hans fra å bli sår.
 12. 12
  Tid til å ha et bad! Hvis du ønsker å lære hvordan du gjør en rask "fast bath" gå til Tips en del av siden. Ellers bo her.
 13. 13
  Få riktig sjampo og balsam
  • Kjøpe noen hund shampoo som vil holde ledningen dachshund pels er wirey og skarpe utseende. Du MÅ kjøpe hund shampoo spesielt formulert for wirey strøk. Det beste jeg har brukt på mine ledninger er Bigroom sin Wire Coat shampoo. Det fungerer!
 14. 14
  Veibeskrivelse for bade ledning dachshund
  • Fukt hunden din helt starter fra toppen av hodet til enden av halen.
  • Ta sjampo og sprute noen i hendene. Begynne å skumme fra toppen av halsen til enden av halen. Shampoo utsiden av ørene, bena, brystet, magen, skjegg, og resten av kroppen. (Må ikke komme i øynene!)
  • Skyll sjampo ut av pelsen i minst tre minutter, noe som gjør at du får hver eneste bit av såpe ut av pelsen.
 15. 15
  La hunden riste av vannet en gang. Halvparten av tørking er gjort rett der. Ta håndkle og i omtrent 20 sekunder slag over hele hundens kropp. Ikke gni! Rubbing gjør pelsen krusete og vedlikeholdt-jakt! Dachshund strøk er suppossed å ligge flatt til kroppen! Etter, vil hunden fortsatt være fuktig, men ikke våt. Dette er perfekt. Ta børste, pin børste og kam, og gjenta børste rutine som tidligere. Pass på at du pusser i retning håret vokser, og børst pelsen slik at den er flat på kroppen. Hvis du pusser til den er tørr, vil dachshund har en velholdt og ryddig flatliggende pels!
 16. 16
  Ta ut grooming saks etter badet. La hunden stå eller hvis en utstillingshund "stack". Trimme kinnskjegg, vil dette gi hunden et renere utseende. Ikke bekymre deg, trimme kinnskjegg vil ikke skade hunden, og hvis du heller ikke, trenger du ikke å kutte kinnskjegg om hunden din er ikke en utstillingshund!
 17. 17
  Deretter ta ut sløv kanter Dog Grooming saks. Du må trimme skjegget og "øyenbrynene" en gang i måneden. Du må også trimme håret på potene og pad for å holde det rent og ryddig (dette forhindrer også saftey farer som skli).
  1. Trimming øyenbrynene
 18. 18
  Øyenbrynene av en strihåret dachs kan vokse ganske lenge. Å kutte dem kam dem fremover, fra midten av hodet og med et par grooming saks nøye kuttet rett over. Prøv å la noe mindre eller mer enn omtrent en tomme eller tre fjerdedeler av en tomme av øyenbryn. Innmat mellom øyenbrynene og toppen av nesen for å forbedre utseendet.

Tips

   • Mens trimming hundens hår bare bruke grooming saks. Andre saks kan trekke og gjøre opplevelsen ubehagelig.

Advarsler

   • Mens du er klipping hundens negler, se etter quik. Quik er en blodåre i neglene. Bare klippet hundene negler en gang i måneden eller mindre, og bare klippe tuppen av neglen. Hvis du går noen lenger, vil du treffer quik. Når du treffer quik, blodet vil sprute overalt og hunden din vil være i enorm smerte. Hvis du treffer quik, sørg for ha ha noen spiker pulver. Du kan kjøpe den i små rør på pet supply butikker. Stikke hundens spiker inne i pulver, og til slutt blødningen stopper. Hold spikeren i pulver, og få hunden din veterinær på telefonen. Dyrlegen vil gi deg spesielle instruksjoner. Også, hvis du heller ikke ringe veterinæren, rush til veterinær kontor så raskt som mulig! Mens du går til veterinæren er å holde fortsatt hundens spiker i pulveret.
   • Hvis du ved et uhell bruke øret kluter fordi øyet wipes du kan blinde hunden din.
   • Ikke bruk menneskelig tannkrem på pooch din, kan resultatet bli fatalt.
   • Ikke tørk inni hundens ørekanalen, du kan bryte trommehinnen.

Ting du trenger

 • En børste
 • Gummi Brush
 • Kam
 • Blunt kanter Dog Grooming saks
 • To håndklær (man ikke kan være nødvendig hvis du bruker en grooming tabell)
 • Ear våtservietter eller Ear Cleanser (Ear rengjøringsmiddel foretrukne Leger Foster og Smith Ear Cleanse)
 • Bomull Balls
 • Dog Tannbørste, Finger pensel, og Dog Tannkrem
 • Eye våtservietter
 • Dog spiker Clipper (*! New Product QuickFinder! Gå til www.miraclecorp.com!)
 • Dog Shampoo
 • Dog Waterless Shampoo
 • Pulver formulert for å stoppe quik fra blødning
 • Gummihansker eller en stripping kam.