Wkino

Hvordan å reparere et skråtak

Mangler er enten i helvetesild, eller i blinkende. Inspiser begge, og erstatte komponenter som er nødvendig. Og ikke vente for lenge.

Denne artikkelen gjelder for "tjære type" helvetesild ikke tre helvetesild eller rister.

Trinn

Hvordan å reparere et skråtak. Finne kilden til lekkasjen.
Hvordan å reparere et skråtak. Finne kilden til lekkasjen.
 1. 1
  Finne kilden til lekkasjen. Hvis lekkasjen er gjennom en uferdig tak, se på sperrene og vindsperre og se etter drypp. Kilden på utsiden vil enten være i den tilsvarende posisjon, eller oppover derfra. Hvis lekkasjen er gjennom et ferdig taket, er plasseringen av feilen mindre klare - drypp kunne komme gjennom helvetesild på ett punkt, og deretter beveger seg langs sperrene eller andre strukturelle medlemmer, før farging sheetrock. En gang opp på taket, må du inspisere et større område.
 2. 2
  På taket, ser på den mistenkte området. Feilen vil trolig enten være en manglende eller skadet singel, eller skadede blinking (metallplater som kobler funksjoner som skorsteiner, rør mm, i den vanntette strukturen av helvetesild).
 3. 3
  Gjenkjenne tegn på en singel problem:
  • en singel er helt mangler
  • en singel er dratt
  • en spiker hode er feilplassert, og synlig for øyet (alle spiker hoder bør være skjult under andre helvetesild).
 4. 4
  Gjenkjenne tegn på et blinkende problem:
  • blinkende har trukket vekk fra mur eller rør
  • blinkende mangler
  • blinkende har korrodert på grunn av galvanisk reaksjon med spiker, etc. Hvis problemet blinker, som bør være dekket i en annen artikkel.
 5. 5
  Vent til varmt vær. (Men ikke for varm) Hvis det er et problem med singel, vente til en varm dag, eller enda bedre prøve å gjøre jobben på morgenen før taket blir for varm, men kjølig nok til at limet stripe på 3-faner og bygget opp typer er ikke stikker så aggressivt. Bruk en singel ripper (en lang bar med en krok i den ene enden) for å nå * etter * den skadede singel, og ta på en spiker som holder grus ned. Bruk grus Ripper å rippe grus fri for spiker / saks utenfor neglen. Det vil være fire eller flere spiker pr singel. Normale asfalt helvetesild er "tre tab" type, eller bygget opp "Heritage" type, eller "T-Locks": Det vil bli en spiker over hver fane-divisjon slit, og en i hver ende av grus på de tre tab typen, en i hver ende og to negler likt fordelt i feltet på "Heritage" type (Merk: Denne typen grus blir stadig mer populært Det er en bygd opp type shingel uten åpninger eller utsparinger eller kategorier Fordi det.. har ingen kategoriene hvis et odde lengde er nødvendig for å fylle et mellomrom det kan skjæres til å passe uten å påvirke taktekking mønster), og en spiker ovenfor slissen på "T-låser" typen. Alle spiker vil være i en rad, omtrent en tomme videre opp grus fra "vær" delen. Det er neglene på en grus er alltid dekket av grus i den neste høyere rad. Som hver singel er spikret spiker ikke bare penetrerer som singel, trenger den også grus under-the singel fra forrige rad. Det betyr at du ikke bare fjerne spiker fra ønsket singel, du også nødt til å fjerne spiker fra grus / s over den.
 6. 6
  Ta av grus. Når alle neglene holder den defekte grus har blitt fjernet, fjern grus. Trekk ut eventuelle ødelagte eller feil bits, tørk området rent.
 7. 7
  Skyver en ny grus på plass. Den flik ende av grus går ned; den andre enden, som vanligvis har mindre granulert materiale på det, går oppover. Hvis grus er for bred, kan det bli trimmet med et verktøy kniv. Sett singel på et hardt underlag (ikke taket som du prøver å reparere!) Opp ned, så scorer den med kniv. Bryte ut og kast det overskytende. Ta en smule mer enn nødvendig for å få det til å passe! Du vil ikke ha det fastkjørte og for stramt fordi når det blir varmt vil det pleier å spenne. En god 1/8 "gap på hver ende er fine.
 8. 8
  Bøy forsiktig tilbake de to overlappende helvetesild i det øvre løpet. Bruk fire høykvalitets galvanisert taktekking negler (kort, med brede hoder). Trykk dem forsiktig gjennom den nye singel, i stedet beskrevet ovenfor (merk at de fleste nye helvetesild har en tynn stripe av asfalt som materiale på oversiden, kjører venstre til høyre. Neglene må være lengre oppoverbakke enn denne linjen.

Tips

 • Bruk en hammer som har en gummi håndtak, det vil ikke gli av taket.
 • Arbeidet med en middels varm dag, så helvetesild er lett påvirkelige, og vil ikke sprekke.
 • Bruk god kvalitet negler.
 • være forsiktig med neglen plassering. Negler som er utsatt, eller stå stolt av det arbeidet overflaten vil bare lage en ny lekkasje.

Advarsler

 • Vær veldig forsiktig når du arbeider på tak. Hvis stigen har planering kontaktene, bruker dem. Feste den øverste enden av stigen. Følg alle sikkerhetsadvarsler på stigen