Wkino

Hvordan å rengjøre en tørketrommel vent

Hvis tørketrommel vent ikke har vært renset i det siste året eller to, må det sannsynligvis det. Hvordan kan jeg vaske den?

Trinn

Hvordan å rengjøre en tørketrommel vent. Koble tørketrommelen (fra både gass og elektrisk).
Hvordan å rengjøre en tørketrommel vent. Koble tørketrommelen (fra både gass og elektrisk).
 1. 1
  Koble tørketrommelen (fra både gass og elektrisk). Hvis du har en gass tørketrommel, slå av gassen.
 2. 2
  Trekk tørketrommelen ut, bare for å utvidelse av ventilen din, (vanligvis ca 1 1/2 til 2 meter).
 3. 3
  Ved hjelp av en skrutrekker eller muttertrekker, løsne 4 "klemme (vent klemme) på baksiden av tørketrommelen.
 4. 4
  Skyv ventilen av tørketrommelen.
 5. 5
  Komme inn i hullet på baksiden av tørketrommelen, og trekke ut noen lo og oppbygging. Nå inn så langt du kan. En butikk eller hus støvsuger kan hjelpe nå inne og vanligvis gjør en god jobb med å fjerne lo.
 6. 6
  Nå inn i ventilen slangen du bare tok av og trekk ut lo fra det, også. Vakuumet fungerer godt her også.
 7. 7
  Se på endene. De fleste av lint vil bygge på endene (i en fot), og ikke så mye i midten av åpningene. Hvis du finner en stor opphoping i midten, kan du bruke en rørlegger slange for å trekke den ut. En kleshenger eller dowel kan også utvide rekkevidden hvis banen er ganske rett. Imidlertid kan disse bli fanget i materialet og med forårsake lekkasjer. Prøv den fleksible slangen på støvsugeren for å komme inne, om det går eller ikke.
 8. 8
  Skyv klemmen tilbake over ventilen, må du sette på vent, stram klemmen, og skyv tørketrommel tilbake på plass.
 9. 9
  Fjern ventilen på utsiden av huset i tillegg. Denne kan ha drivning rundt dekselet, i tillegg til skruer. Bruk en barberhøvel kniv til å skjære bort caulk. Det kan ha en hylse om en fot lang. Hvis dette er tilfelle, skyv den rett ut.
 10. 10
  Komme inn og rense ut lo eller sette inn støvsuger slangen inn i tørketrommelen eksos slangen. Du kan nå så langt som armen din vil gå eller bruke vakuum slangen.
 11. 11
  Se inn ventilen for å se om du gikk glipp av noe. Hvis det er ut av nå bruke en rørlegger slange eller andre verktøy (støvsuger slanger).
 12. 12
  Slå på gass og plug-enheten tilbake i.
 13. 13
  Kjør tørketrommel på lufta lo i 10 minutter. Rusk du bare løsnet kan fly ut, så ikke stå rett utenfor.
 14. 14
  Kontroller utsiden vent for hindringer og fest utenfor ventilen.

Tips

 • Vent hetter (oppsigelser) stiler: Tak, vegg og bjelkelaget. Vent hette stiler og funksjoner varierer sterkt, og kan gjøre en stor forskjell i hvor effektive tørketrommelen går og hvor fort kanalen røret fylles opp med lo. I mange tilfeller en oppsigelse er brukt som viser en rist eller skjerm med små åpninger. Det kan ta bare noen måneder før denne åpningen er tett. Spjeldet typer eller populær, men ikke holde små fugler fra å løfte spjeldet og bruker den varme røret som et reir. Noen av de gamle 22 graders vents ikke åpne nok og er ineffektive i design. Være mistenksom av ventiler med griller eller rister. Dempere er nødvendig.
 • Det er enheter tilgjengelig for å rense ut hele tube-fra tørketrommel til endelig opphør; utgangspunktet en børste på en fleksibel stang. Disse er mest hensiktsmessig for lange Kanalanlegget, inkluderer vanligvis 12 meter av fleksibel aksel, koble til en oppladbar drill og kommer med flere penselstiler.
 • Når du rengjør ventilene, kan det også være lurt å fjerne den nederste frontpanelet av tørketrommel og rengjør det også. Ta hensyn til området rundt lofilteret, også.
 • Rengjør lofilteret hver gang du kjører din tørketrommel. Det vil bidra til å holde lo fra å bygge opp i ventilen (men ikke forhindre det helt). Det vil også hjelpe tørketrommel kjøre så effektivt som mulig.
 • Vent steder: I de fleste tilfeller bestemmer den korteste, minst restriktive løp oppsigelse plassering, men andre faktorer som vinduer, dører, bør AC kompressorer bli vurdert. Taket ventiler er svært populært i sør og fungerer godt for vaskerom ligger i midten av huset. Presser varm luft bruker oppover omtrent samme innsats som presser luft horisontalt eller ned. Hvis du har tilstrekkelig bjelkelaget bredde, fungerer en bjelkelaget vent også.
 • Tørketrommelen utløp kan ikke være på taket, men stikker ut på siden av huset. Det vil alltid munne rett ut i friluft.
   • Hvis du har en butikk VAC av noen type, de er perfekt for rengjøring av eksosrøret. Diameteren og lengden av butikk VAC slangen er lang nok, og slangen rygger gi en stor brotsjing å bryte noen lo på hver side av slangen. Første Vacuum ved å sette butikk VAC slangen i eksos slangen og skyv den raskt frem og tilbake... deretter blåse ut resten. Rengjør som den dagen du kjøpte den.
 • Hvis tørketrommel vent er veldig lang med flere svinger, og du har en løvblåser, kan du kjøpe en gummislange adapter som passer på både løvblåser enden og vent stykke stikker ut av veggen (min var en 3 "til 4 "adapter - funnet i utendørs PVC rør område av et hjem og hage boks butikken), sammen med noen slangeklemmer. Klemme ned alt tett, og slå løvblåser på. Det kan overraske deg hvor mye lo kommer ut av ventilen selv etter rengjøring med konvensjonelle metoder. Noen støvsugere også reversere å blåse luft. Hvis du ikke kan finne en passende, kan du være i stand til å improvisere en.

Advarsler

 • Rengjør ventilen hvert år eller to. Oppsamlingen kan føre til brann.
 • Komme inn og ut av ventilen sakte. Det er mange skarpe skruer og kanter inne i ventilen. Vær forsiktig. Bruk hansker og bruke verktøy der det er mulig.
 • I noen eldre boliger, små boliger, konverterte leiligheter, etc, kan det være umulig og eller upraktisk å duct tørketrommelen på utsiden. Dette er et alvorlig helseproblem, og du bør vurdere syke konsekvensene av å bruke en innendørs Lint Trap Kit (balje med vann) eller lufting direkte inn på loftet eller crawlspace. Fuktighet og lo er bi-produkter av en tørketrommel. Forventer karet med vann for å fjerne fuktighet og lo er usannsynlig. Helserelaterte artikler om dette problemet er mange og kan være lett å finne på nettet. Mold, allergier, sykdom, maling peeling off veggen, tunge støv... Vennligst unngå eller minimere bruken av disse lo feller. Et alternativ kan være en kondensasjon av typen av tørker eller en HVAC entreprenør som kan installere kanaler til utsiden.

Ting du trenger

 • Skrutrekker
 • Nut Driver
 • Trash kurv eller bag
 • VVS Snake eller dowel (valgfritt)