Wkino

Hvordan å pakke dine eiendeler når du flytter

Selv om du ikke kan vente å leve i det nye huset, dempe din entusiasme og motstå trangen til å stappe alle dine eiendeler noen hvilken vei inn i boksene.

Trinn

Hvordan å pakke dine eiendeler når du flytter. Pakk ett rom om gangen hvis det er mulig, og starte med elementer som er minst ofte brukes.
Hvordan å pakke dine eiendeler når du flytter. Pakk ett rom om gangen hvis det er mulig, og starte med elementer som er minst ofte brukes.
 1. 1
  Pakk ett rom om gangen hvis det er mulig, og starte med elementer som er minst ofte brukes.
 2. 2
  Skriv ned en liste over alt du er pakking, særlig hvis det er verdifullt. Bøker, CDer, dyre klær. Også, legg merke til hvilket element som er i hvilken boks.
 3. 3
  Bruk solide kasser. Fyll boksen til randen og forsegle lokket. På den måten kan du enkelt stable esker oppå hverandre.
 4. 4
  Tape bunnen av boksen sikkert, slik at den ikke gir etter.
 5. 5
  Aldri fylle en boks til den er så tung at du ikke kan løftes. Spre de tunge elementer over noen esker. Balansere bokser med lettere elementer som håndklær eller myke leker. Pakk de lettere gjenstander på toppen.
 6. 6
  Bruk bobleplast eller aviser når pakking skjøre gjenstander. Imidlertid kan avispapir gni så bruk avisen selektivt. Rent papir kan kjøpes billig fra å flytte forsyne butikkene.
 7. 7
  Marker bokser. Boksene skal være merket "Fragile" og "Denne siden opp" for å forhindre mishandling.
 8. 8
  Merke hver boks klart og hvilken plass den tilhører. Skriv på sidene av boksen også.
 9. 9
  Pakk en egen boks av nødvendigheter du trenger for den første natten på det nye huset. Inneholde elementer som toalettsaker, toalettpapir, flaskevann, snacks og en endring av klær i tilfelle du ikke kan pakke ut alt i gang.

Tips

 • Kast bort eller donere junk du ikke ønsker å ta til den nye plassen. Ikke pakk det igjen!
 • Pakk bøker og tunge elementer i mindre bokser.
 • National stormarkeder (Walmart) vil la deg gå i butikken for boksene når de er strømpe butikkene mellom 23:00 og 1 am. Du kan finne bokser i alle størrelser. Frokostblanding, bleie og veggklokker boksene er en god størrelse og holdbar. Bare ta en vogn og streife butikken. De må sjekke vogna når du forlater så ikke prøv å snike noe forbi dem.
 • Tape er billig. Bruk mye av det. Lukk boksen bunner vel. Få maskeringstape eller pakking tape og tape skruer og andre småting som kom ut av noe tilbake mot det. Det er lurt å finne den rette skruen montere noe uten å måtte plukke den ut av 100 andre når du kommer dit.
 • Fyll tomrommene med ekstra papir.
 • Ikke merke boksene med innhold dersom innholdet er verdifulle. I stedet for å skrive "Silver service-Fragile" du bør skrive noe som gjør det høres mindre tyveri inviterer samtidig viser den skjøre naturen av innholdet. Eksempel: "mors gamle retter" i stedet for "Fin China"
 • Ikke pakke en eske full av bøker eller papirer - du kan ikke være i stand til å bære det hele tatt. Fyll den halvveis med bøker, og fylle den opp med lettere ting.
 • Sett til side et område av huset hvor du kan legge alle de pakkede bokser. Bruke et rom som ikke brukes hver dag som den formelle spisesalen eller i stuen. Du vil ikke bli tripping over boksene, og du kan ha en bedre ide om hva du har og hvor ting er.
 • Digitale bilder - bruke kameraet til å dokumentere innholdet i boksene.
 • Kjøpe bokser fra en lokal flytting av selskapet. Når boksene er av lik størrelse de stable bedre. Disse boksene har også rom som er notert på sidene av boksen slik at du bare trenger å krysse av i boksen ved siden av rommet boksen kommer til.
 • U-haul og annen nasjon selskaper tilbyr boks kjøpe tilbake tjenester. Hvis du kjøper for mange bokser du kan returnere den ubrukte for full refusjon. Disse boksene er også ganske solid, slik at du kan gjenbruke dem eller stash på loftet til du flytter igjen. Noen nasjonale selskapene selv tilbyr gratis frakt og håndtering slik at du kan ha noen levert eller gå til den lokale plasseringen.