Wkino

Hvordan å øke dvergschnauzere

Dvergschnauzere er lave skur hunder. De kan være bra med barn som er gamle nok til å vite hvordan man skal respektere og smokken en hund. De er smarte, sta, og kan lett trent, forutsatt at du kan overbevise hunden at han vil ha nytte av å gjøre det du ber om. Selv om de er avlet for å være tøff og uavhengig, de trenger å bli tatt vare på, som inkluderer klipping eller stripping og trimming deres strøk 4-6X hvert år.

Trinn

Hvordan å øke dvergschnauzere. Kontroller at miniatyr schnauzer er riktig for deg.
Hvordan å øke dvergschnauzere. Kontroller at miniatyr schnauzer er riktig for deg.
 1. 1
  Kontroller at miniatyr schnauzer er riktig for deg. Se dem opp på Google og finne ut deres egenskaper.
 2. 2
  Finn et par oppdrettere og kontakte dem å spørre om kommende kull. Det er mange online nettsteder du kan sjekke for å vedta valper. Dvergschnauzere kommer i fire forskjellige strøk: Svart, Salt og Pepper (ulike gråtoner), svart og sølv, og hvitt. Hvis du har planer om å skrive inn dvergschnauzer i en utstilling du ikke skal få en hvit en som de ikke er tillatt i forestillingene fordi de ikke oppfyller AKC rasestandarden.
 3. 3
  Før du besøker oppdretter, husk at hunden skal være en valp i månedsvis, en hund i opptil 20 år. Avgjør om du vil ha en mann eller en kvinne. Faktorer for å vurdere i dette ville være hvis det er mange hunder av samme kjønn i ditt område (du vil sannsynligvis få det motsatte, slik at de kan være venner, spesielt med to hanner) og andre ting som tisper være i sesongen og hunder tisser på hver lyktestolpe og bush og å være litt aggressive, selv om aggressivitet er ikke vanlig i kastrerte mannlige dvergschnauzere.
 4. 4
  På ditt besøk, prøv å ikke bli skremt av foreldrene bjeffer når du ankommer. Dvergschnauzere er vokal, gode vakthunder og som er beskyttende for sine valper! (Du må lære dvergschnauzere hvordan og når bjeffing er OK.) Lytt til oppdretter. Ikke la "cuteness" av en valp gjøre deg avgjørelse, som enhver valp kan vokse opp til å bli en veldig misbehaved hund, hvis du ikke tar deg tid til å trene det, utøve den og holde utfordret. Har oppdretter hjelpe deg matche personligheten til valpen til din. Spør oppdretter om en kopi av valpens personlighet og temperament respons tester, og dens DNA-skjermen for genetiske problemer. (Hvis han ikke har disse, må du finne en annen oppdretter). Velg en valp som er verken sky eller altfor modig, og en som er rolig når løs med 2-3 andre unger ikke fra sitt eget kull.
 5. 5
  Hvis du har valgt en valp vil du sannsynligvis nødt til å vente noen uker før den er klar til å dra hjem på åtte eller ni uker gammel. Du har en grunn til å være forsiktige om de tilbyr deg den valpen når det føles som det er for ung. Den ideelle tiden for å ta en valp hjemme er mellom 10 og 12 uker - etter at den har fått sin første runde eller vaksinasjoner. En samvittighetsfull oppdretter vil ha sosialisert valpen til å være rundt nye mennesker, fremmede hunder, og fått hunden godt på vei til hus og kennel trening da.
 6. 6
  Plukk riktig kosthold! Begynn med dietten at hunden har spist, og gjøre endringer gradualy. Du kan be en veterinær eller en profesjonell om hva slags mat og hvor mye mat som er nødvendig for hunden din. Det anbefales å få hundemat som er merket som møte AAFCO standarder for valper, eller "for alle faser av livet". En valp trenger å spise tre-4x hver dag, og vil trenge å avlaste seg selv etter hvert måltid, etter turer, og hver 2-3 timer før den går i dvale sliten på slutten av dagen. Dette vil falle til 1-2x daglig og hver 4-6 timer etter den tid mini er 2 år gammel.
 7. 7
  Sørg for at din dvergschnauzer har rikelig med mosjon for å holde det sunt. Vær forsiktig så du ikke overfeed også, som dvergschnauzere er kjent for å elske sin mat og få vekt lett!
 8. 8
  Ikke prøv, trene hunden din. Dvergschnauzere er svært intelligente hunder og bør ta på raskt. Dvergschnauzere kan begynne å lære grunnleggende kommandoene når de er 10 uker gamle. Når de er seks måneder gamle, er de allerede tenåringer-ville du vente til barna var i videregående skole før å lære dem hvordan de skal oppføre seg? En godt trent hund er mye mindre stresset for eieren, og samfunnet. Dvergschnauzeren vil tilpasse seg en daglig rutine, men bare så lenge du oppfyller sine biologiske behov - for å spise ofte, avlaste seg selv etter hvert måltid, og få nok mosjon hver eneste dag.
 9. 9
  Hunder har ingen begrep om "helger" - hver dag er det samme med dem. Opprettholde den samme rutinen 7 dager i uken bistår i å sikre hennes trening vil gå greit. For best oppførsel, gå din ms 2x hver dag. Juster turer for å avslutte før hunden er oppbrukt. Etter morgentur, ta den med hjem, leke med hunden din ved å lære den til å svare på håndbevegelser, ikke talekommandoer - det er lettere. Bruk små, hyppige godbiter som lokker og belønninger som du oppmuntre og å overtale hunden din at det er gøy å gjøre det du ber om. SÅ ta valpen inne, og mate ham. Etter at han tar sin bad pause, han blir sliten og ønsker å hvile. La ham sove.
 10. 10
  Ta din dvergschnauzer til veterinæren for vanlige skudd og kontroll. Dette kan spare mye penger og tid fra veterinærer regninger hvis hunden får en infeksjon som kunne ha vært unngått!
 11. 11
  Liker å dele livet ditt med et medlem av denne fantastiske, kjærlige rasen! Du bør ha den perfekte følgesvenn på et blunk!

Tips

 • Dvergschnauzere er energiske. Som veldig små barn, de trenger konstant tilsyn. Både lærer ved å utforske og eksperimentere. Ikke straffe en valp eller en pjokk - det er heller ikke moden nok til å "vite" hva straffen er for. Når de kommer inn i "barnesykdommer" stage gi dem akseptable tygge leker. Bruk management (kasse, penn og / eller rom begrensning) og Bitter Apple spray for å holde dem borte fra ting som de ikke burde tygge. Når de er "løs" de trenger å bli overvåket nøye, ikke tolerert som du teksten "BFFs". Du barn og hund bør være de viktigste "besties".
 • Dvergschnauzere er veldig bra med folk med allergi, men krever regelmessig bading og mer pelsstell enn hunder som kaster sine strøk.
 • Dvergschnauzere er gode hunder hvis du er fast i din rolle som leder. De vil teste deg lederskap gjennom hele livet, men hvis du fortsetter å være en konsekvent, velvillig leverandør og ledsager, vil de gjøre alt i deres makt for å behage deg. (Hvis du ikke er, vil de likevel prøve, men vil ikke være glade følgesvenner.)
 • Som enhver annen hund, når undervisning og disiplinere dem, alltid se direkte mot dem, men holde ansiktet avslappet. Dvergschnauzere vil se direkte på deg lenger enn noen annen rase, som om å teste deg. Ikke se bort, men ikke stirre. Bare se trygg, og forventer at hunden vil følge nøye med. Lagre stirrer og hardt ser bare for å la hunden vet når den gjør noe uakseptabelt. I de fleste situasjoner, handler nesten likegyldig, som om hunden er ikke viktig nok til å avbryte det du gjør, før du velger å gjenkjenne ham og hans ønsker. Hvis du opptrer som om du kan gjøre hva du vil, når du vil, men han kan ikke, etablere deg selv som en leder. Ikke misbruk det privilegiet. Ikke tvangsflyttet ta bort ting som du har gitt til hunden, og gi ham det han trenger for å være trygg, sikker og glad, og du er hans velvillig leder.
 • Lederskap er ikke en tittel som du en gang tjener og kan sette på autopilot. Det er en måte å handle - en rolle som må mestres, deretter utføres daglig.
 • Du må utføre denne rollen gjennom hele hundens liv. Etter hvert vil hunden lære hva du forventer, hva han kan gjøre og hva du ikke vil tolerere. Så lenge du fortsetter å oppfylle din rolle som leder, finner du hunden din å være en lojal tilhenger, og over tid, en god følgesvenn som tilgir dine blundere.

Advarsler

 • Dvergschnauzere liker å delta i livet ditt som å hoppe på en stol ved et middagsbord, eller bjeffer på noen du snakker med. De kan ha mange meninger om ting. De trenger fast, konsekvent kjærlig påminnelser hva som er riktig og hva som ikke er det - de ikke forstår "noen ganger", så bestemmer hvor du vil at hunden skal gjøre ting, hva du vil den skal gjøre, og har hvert medlem av din husstand STICK MED DET.
 • Hunder er levende vesener og krever arbeid for å bli tatt vare på. Ikke adoptere en hund hvis du ikke har tid eller penger til å ta vare på det for de neste 15-20 årene.
 • Dvergschnauzere tendens til å få vekt veldig enkelt! Behandler bør være subtractions fra sitt daglige kosthold, ikke legges ørkener.
 • While (ikke etter) han gjør noe du må stoppe umiddelbart, som bæsjer på en uakseptabel beliggenhet, klappe i hendene, fortelle ham "nei!" i en lav pitched disapproving tone, ta ham utenfor til slutt. For noe annet, be om at han gjør noe akseptabelt, som "sitte", og hvis han ikke gjør det, gi ham en timeout. Han vil raskt lære at du gjør hva du liker i stedet for å gjøre det du gjør ikke er den beste måten å oppføre seg.
 • Når (ikke hvis) han gjør noe du liker, forsterke atferd med ros og ved å bruke ett ord, én gest forespørsler på en konsekvent hyggelig tone i stemmen, og han vil raskt lære å knytte forespørsel med hva du liker ham å gjøre. Belønne og rose ham når han gjør gode ting på egen hånd uten forespørsel, og han vil lære hva du liker.
 • De er smarte og ressurssterke, og vil gjøre ting som du synes de bør ikke (eller ikke kan) gjøre, for å få noe som de ønsker eller trenger sårt. Så gi dem det de trenger - somethings som er ok å tygge, noen leker av sine egne, et sted at de trekke seg uforstyrret, trene for å forbrenne energi og triks eller spill hver dag for å holde dem læring og arbeid hvis du gjør det. og du er konsekvent i din kommunikasjon, vil deres atferd bli bedre, særlig etter at de passerer gjennom ungdomsårene i modenhet.
 • Når (ikke hvis) han prøver å gjøre ting du ikke liker, som å hoppe opp på deg, snu ryggen til ham og ignorere ham. Når han går der du ikke vil at han skal være, bruke kroppen som en bevegelig vegg for å få ham til å trekke seg fra deg i et område der han tar en fem minutters timeout.
 • En hund vil aldri lære engelsk, eller hvordan du skal lese tankene dine. Hunder har stor hørsel. Hvis du rope, skrike til ham eller treffe ham, han vil bare vite at han har en gal eier som ikke kan snakke "hund", og at du ikke vet hva du vil.
 • Hvis du ikke lære å kommunisere til hunden din hva du vil i en konsekvent, behagelig og enkel måte, vil du ha en forvirret, ulykkelig hund som trolig vil aldri leve opp til dine forventninger.