Wkino

Hvordan å øke bøtte kalver


Kalver fra auksjonen er vanligvis trukket fra sine mødre før de får råmelk. Dette resulterer i en høy dødelighet. Raising bøtte kalver er enklere enn du tror, ​​for å redde en høyere prosentandel på et budsjett, disse instruksjonene gir en metode for å mate dem for hånd som bør se dem å overleve og trives. Dette fungerer spesielt godt med kalver fra auksjonshuset.

Trinn

Hvordan å øke bøtte kalver. Få kalv flasker og kalv brystvorter.
Hvordan å øke bøtte kalver. Få kalv flasker og kalv brystvorter.
 1. 1
  Få kalv flasker og kalv brystvorter. Du vil trenge ca ett sett per kalv. De må hver ha en, hvis ikke, må du gå til bryet med sterilisering av utstyr mellom bruker. Vær oppmerksom på at all mat bør gis rom-eller kroppstemperatur.
 2. 2
  Mate råmelk de første dagene. Hvis du har en veldig ung kalv, vil det sannsynligvis ha gått glipp av sin avgjørende råmelk. Råmelk er avgjørende for å overføre antistoffer som vil gjøre din kalv sterk og i stand til å overleve sykdommer. Kjøpe erstatning råmelk og fôr i ca fire dager. Råmelk kan fås i frossen form, fra et meieri gård, eller fra en av de andre kyr på gården som nettopp har født. Hvis du tiner frossen råmelk, være svært forsiktig med å overopphetes den eller du vil ødelegge sine antistoffer. The University of Oregon antyder tining det veldig sakte med varmt vann eller en mikrobølgeovn på 60% av sin vanlige makt, blir ofte rørt i begge tilfeller, og tar rundt 40 minutter å nå riktig temperatur på 104 º F for fôring.
 3. 3
  Unn for mulige stressymptomer. Slenges kraftig vekk fra moren din er aldri en god ting for et pattedyr. Se etter tegn på stress og vakt mot "skurer", en tilstand som kan endre til lungebetennelse og føre til at kalven til å dø. Det finnes tabletter for å behandle skurer og hvis disse ikke fungerer, må du få veterinæren i. skurer reduseres med mer hyppig, lavere beløp fôring over en stor daglig feed.
 4. 4
  Bytt til melk. Kalver trenger melk for den første måneden eller så av sitt liv. De kan begynne å fordøye stivelse og korn fra en måned på om nødvendig. Få kumelk, en pose med kalv erstatning, eller en melk geit. Gjør opp melken og fôr med flasken.
 5. 5
  Sett en fôring tidsplan på plass. Ideelt sett bør kalver blir hevet hånd fôres to ganger daglig med melkeerstatning på flaske. Kalven kan ikke drikke mye til å begynne med (på grunn av alder, stress, osv.), men dette vil snart øke som en sunn appetitt spark i. Svakere kalver kan trenge hyppigere fôring, spille den av øret i henhold til de helsemessige behovene dine kalv.
 6. 6
  Hold kalven varm og har selskap av andre dyr i nærheten av kalv, slik som andre kalver, geiter, sauer, osv..
 7. 7
  Mate noen kylling egg. Disse kan bli sprakk i melk og rørt i. Dette trinnet er valgfritt. Også en melkeerstatning i en flaske (etter bag retninger) er mye som trengs for en sunn kalv.
  • Hvis kalven er scouring (rennende skummende diaré) en elektrolytt produkt som Vytrate bør gis to ganger daglig. Dyret vil motta sårt trengte mineraler.
 8. 8
  Avvenne. Etter rundt en alder av tre måneder, begynne å redusere mengden av melk og deretter erstatte melk erstatning pulver med vann. Gjør dette hvis kalven er å spise en god solid mengde fast føde slik som kalv manna eller en annen god kvalitet merkevare av spesielt formulerte kalv pellets. Ved første og inntil han fanger spiser du kan skvette litt melkeerstatningspulver pulver på fôr for å få ham til å spise. Mate med korn og høy. Det finnes kommersielt tilgjengelige "kalv startpakke" matvarer som du kan kjøpe for å hjelpe til med overgangen fra melk til faste stoffer.
 9. 9
  Lær kalv å nyte menneskelig selskap. Stelle kalv regelmessig og lære det å venne seg til en grime og tau / bånd, slik at du kan lede henne rundt etter behov, er å overføre mellom beitet etc. Rundt to måneder ideelt å starte ledende. For å gjøre halter treningen lettere er det en god idé å la kalven bære og dra i bånd rundt for et par dager slik at han får bruk for ideen.

Tips

 • Har kalven vaksinert med antibiotika vaksinasjoner (tilgjengelig på fôr butikken).
 • Hvis du har melk geiter, kan du holde barnepike mens kalven suger. Vi melke våre geiter, og deretter blande ett egg i som du gjør med kumelk. Vi har bare mistet noen kalver, mens våre naboer prøver melk erstatning miste ca 50%.
 • Kalvene kan være syk eller svak, så de trenger vaksiner, siden de ikke får råmelk fra sine mødre. Rett melk erstatning eller kumelk fungerer ikke alltid når de er så unge eller at svake. Vi starter våre kalver på en halvliter kumelk / 1 egg mix. Kalvene må fôres på en regulert tidsplan 3-5 små måltider daglig.
 • er interessant hvis du ønsker å veie fordelene mellom bøtte eller brystvorte fôring, det bemerker høyden som kreves for ideelle fôring, type brystvorten, og gir bakgrunnsinformasjon om fysiologi av små kalver som de vokser, forklarer hvordan deres mage endringer som det vokser og at fôring bør gjenspeile dette.

Advarsler

 • Sterilisere utstyr og rengjør den grundig etter hver gangs bruk. Bakterier kan vokse i resten av råmelk og melk i flaskene og gjøre kalven veldig syk.
 • Ikke la kalven die etter første dag eller to når han får på føttene. Hvis han begynner stangar barnepike, kan han briste hennes bag, og så er du ute en geit også.

Ting du trenger

 • Råmelk
 • Flaske og brystvortene
 • Kumelk eller melk erstatning eller geitemelk
 • Kalv startfôr
 • Hay, korn
 • Varm ly
 • Grooming utstyr
 • Grime og bånd
 • Planlagt tid for feedings (holde det vanlige)