Wkino

Hvordan å lukke en pose med chips ved å brette det

Party time etterlyser chips (potetgull) og dip. Åpne noen poser med forskjellige chips å dip er en lek. Når det gjelder å rydde opp i tid, finner vi sitter vi igjen med altfor mange åpnet chip poser, og ikke en pose klippet i huset for å forsegle dem med. Forlater dem delvis åpne vil gjøre chips bedervet før vi kommer til å spise dem igjen. Heldigvis finnes det en måte å brette chip bag slik at du aldri vil ha dette problemet igjen og vil holde chips så fersk som den dagen du kjøpte dem.

Trinn

Hvordan å lukke en pose med chips ved å brette det. Glatt endene slik at de er jevn, flat og lufttett.
Hvordan å lukke en pose med chips ved å brette det. Glatt endene slik at de er jevn, flat og lufttett.
 1. 1
  Glatt endene slik at de er jevn, flat og lufttett. Ikke la noe luft inni chip bag, da dette vil føre dem til å gå bedervet uansett hvor godt du forsegle posen.
 2. 2
  Brett posen. Bruk begge hender og brett den åpne enden ned omtrent en tomme (2,5 cm). Ikke rull.
 3. 3
  Brette posen. Brette hver foldet ende opp som du holder utflating og brette igjen. Fortsett på denne måten til du kommer like over området av sjetongene.
 4. 4
  Glatte det ut. Flate fold med hendene og brett hjørnene mot midten. Det spiller ingen rolle hvilken vei du kaste dem, her er de vist foldet mot valset side, men du kan også kaste bort fra rullen.
 5. 5
  Lag en lomme. Mens du holder hjørnene brettes, rulle slutten og brett den over hjørnene slik at det gjør en stram lomme eller hette holder endene i.
 6. 6
  Teste det ut. Sjekk ved å snu posen opp ned. Den er forseglet og lett å åpne neste gang du trenger å bruke den.

Tips

 • De penere og strammere dine folder, den ferskere dine chips.
 • Pass på at du glatter hver fold, fjerne luft fra den seksjonen du er å snu ned.
 • Kan ta praksis. Fortsette å prøve (over en bolle) fordi dette vil komme godt med.

Advarsler

 • Leaving luften inne vil gjøre chips bedervet. Ikke la luften inne med noen pose med denne type (pretzels, frokostblandinger, cookies).
 • Vær forsiktig når du tester ut din folding, du ikke vil at chips å ende opp på gulvet!
 • Denne metoden fungerer ikke på bøyelige poser (som bæreposer). Det vil fungere på folie og papirposer, og på noen plastposer, men bare hvis de er veldig stiv.