Wkino

Hvordan å leve et lykkelig ekteskap

Hvis du er gift, vil du vite at lykke i ekteskapet er like viktig som mat er for sult. Kanskje du har lyst til å være lykkeligere i ekteskapet - eller du har planer om å gifte seg og du leter etter hint og tips. Her er noen gode råd for å leve et lykkelig gift livet.

Trinn

Hvordan å leve et lykkelig ekteskap. Respekter hverandres synspunkter til alle tider.
Hvordan å leve et lykkelig ekteskap. Respekter hverandres synspunkter til alle tider.
 1. 1
  Respekter hverandres synspunkter til alle tider.
  • Gi spesiell oppmerksomhet til hva din ektefelle ønsker, mener og liker. Ideelt sett, i stedet for å finne ut hva du trenger, bør du prøve å finne ut hva dere begge trenger. Hvis du skuffe partneren din, si det: "Jeg beklager at jeg skuffet deg." og "Jeg skal prøve å gjøre opp for det." Hvis du kan ha gitt opphav til en uenighet.
 2. 2
  Lytt til hverandre ordentlig. Ikke lat til å lytte mens du formulere svaret.
  • Vis hensyn til din ektefelle, med høy hensyn til ikke uenig unødvendig.
 3. 3
  Prioritere ektefelle din over alt annet i livet ditt.
  • Vis din aktelse for ektefelle ved å gi preferanse over behovene og ønskene til andre.
 4. 4
  Oppriktig si "jeg elsker deg" ofte.
 5. 5
  Start dagen med en varm kyss eller en klem.
 6. 6
  Ta deg tid og tilbringe litt tid sammen - bare dere to alene. Kanskje du og din ektefelle kan gå ut en tur eller en stasjon for å komme bort fra andre.
 7. 7
  Snakk allernådigst med hverandre om dine tanker - spesielt ting for dere to å bli enige eller gjøre sammen. Gjør dette daglig hjelper foster kommunikasjon mellom partnerne.
  • Snakk og dermed være åpen hearted, og dette kan skape en bro av tanker og forståelse.
  • Aldri si ting i sinne forsettlig meningen å såre partneren din. Grusomme ord du sa, men mente ikke kan være vanskelig for din ektefelle å glemme - de kan forårsake varig skade på forholdet.
  • Når krangler holde til faget og prøver ikke å personlig angripe din partner
 8. 8
  Stek i hverandre, og vise at du setter pris på den omtanke og mat - selv om du kan gjøre det bedre, eller du kan ende opp med å gjøre all maten selv.
 9. 9
  Husk at en ideell og åndelig dere begge er som en sjel og to kropper, hvis du skade hverandre, skade deg selv også.
 10. 10
  Ikke glem å gjøre de små tingene som gjør smiler hver av dere og føle seg elsket.
 11. 11
  Be pasient med hverandre så mye som mulig.
 12. 12
  Ikke knus ekteskapelig betroelser eller bruke dem som våpen under en krangel
 13. 13
  Hvis du føler at noe er galt med din partner ta tid å omfavne dem og spørre hva som er i veien - Kanskje det er den tiden de trenger din oppmerksomhet mest. Ikke overse denne muligheten.
 14. 14
  Sørg for at partneren din vet hvor mye du setter pris på de små hver dag tingene de gjør, som gjør vaske opp eller gjøre sengen.
 15. 15
  Overrask hverandre med små gaver eller symboler av takknemlighet. Dette vil gjøre det øyeblikk enda mer spesiell. Gaver trenger ikke være ekstravagant eller smertelig dyrt. Det er alltid tanken som teller. Litt noe for å skape varme og søte minner.

Advarsler

 • Hvis du jukser med partneren din det vil ødelegge ditt eget liv, så sørg for å alltid være ærlig med din ektefelle!
 • Kommunikasjon er nøkkelen til et forhold. Man må gjerne diskutere alle ting med seg frykt for ettervirkning når som helst.
 • Lære å kjenne hverandre som best du kan. Forstår du er ikke den samme, og kan aldri bli - bli kjent med hverandre og måten dere begge er. Respektere at du er både enkeltpersoner.
 • Alle saker må ha en løsning og løses på tidspunktet for samtalen. Fullføre det du begynner andre kloke ting bare henge i balanse, noe som fører til fremtidige problemer.
 • Alltid lytte nøye. Noen kamper ødelegge livet selv begge sider vet ikke årsaken til kampen.