Wkino

Hvordan å legge murstein

Enten du legger murstein for å bygge en postkasse kabinett, eller bygge et murhus, er prosessen den samme. Betalende oppmerksomhet til grunnleggende prinsippene vil hjelpe deg å lykkes med prosjektet.

Trinn

Hvordan å legge murstein. Samle alle de materialene du trenger for å starte prosjektet før du begynner.
Hvordan å legge murstein. Samle alle de materialene du trenger for å starte prosjektet før du begynner.
 1. 1
  Samle alle de materialene du trenger for å starte prosjektet før du begynner. Når du har blandet mur sement og begynte å legge murstein, må du bruke mørtel opp og slå leddene før du avslutter.
 2. 2
  Hell en konkret fundament hvis du ikke har en eksisterende plate, brickledge, eller fotfeste for å arbeide på. Dette må være plant og under karakteren av det ferdige bakken slik at murstein er alt du ser når veggen er ferdig.
 3. 3
  Layout veggen du skal jobbe med, og mark åpninger som dører, vinduer og eventuelle arkitektoniske appertanances du er inkludert i design. For nybegynnere er en enkel, firkantet prosjekt som en planter boks eller postkassen pidestall best.
 4. 4
  Plasser murstein langs lengden av din foundation i stabler kan du nå enkelt fra ditt arbeidsområde.
 5. 5
  Space "mørtel boards" om hver sjette meter langs veggen, eller på hver side hvis prosjektet er liten. Dette vil tillate deg å hente mørtel med murskje din mens du arbeider, og ikke trenger å flytte rundt for mye.
 6. 6
  Mikse mur sement eller mørtel. Dette kan gjøres i en trillebår for små prosjekter, eller en morter boksen hvis du ikke har tilgang til en mørtel mikser eller. I utgangspunktet, å blande mørtel, vil du bruke en ratio på tre deler mur sand (byggherrer sand, hvis det er veldig rent), til en del mur sement. Tilsett vann til de tørre materialer og bland til en consistancy som pudding. For tørr, og det vil være vanskelig å "stivne" murstein i mørtel seng, for vått og murstein vil synke.
 7. 7
  Legg noen spader av mørtel på hvert brett, plaske styret først med vann slik at mørtelen "holder", eller holder seg fuktig nok til å bruke.
 8. 8
  Begynn i et hjørne, og bruke sparkel, scoop opp mørtel og plasser en 4 til 6 tommers brede bånd på fot eller skive ca 1 cm tykke. Sett en murstein ned i denne "seng" av mørtel, og trykk den ned med håndtaket på sparkel din, før det er jevn, parallell til linjen på veggen, og kanten er i lodd. Gjenta med 6 eller 8 murstein, å bruke kanten av sparkelen å skjære vekk overflødig mørtel som er dyttet ut fra under murstein som du går.
 9. 9
  Still et annet kurs av murstein, som starter på hjørnet, på toppen av det første kurset. Hvis du slår hjørnet du begynte på, vil du sette hvert kurs en halv murstein tilbake fra det forrige løpet, slik at hvert kurs er forskjøvet en halv murstein. Hvis du slår hjørnet der du begynte, sette den første murstein i det første kurset, slik at det er firkantet, og lå noen murstein i denne retningen også.
 10. 10
  Hold høyden på murstein det samme ved hjelp av en ånd eller vater, og holde Endeskjøtene (leder leddene) like. Standarden seng og leder leddene er 3/8 tommer, men dette kan justeres til dine preferanser, opp til 3/4 tommer eller mer.
 11. 11
  Legge opp flere kurs på hver ende av veggen du skal legge først, disse er "leder", så kan du legge et stykke byggmester linje på toppen av hver murstein som du legger opp de resterende murstein i denne veggen, holde dem på linje og nivå.
 12. 12
  Slå hodet og seng ledd med en "jointer" eller "joint spiss" når mørtelen har begynt å stille. Plan og er et stykke rør hvis diameter er den samme eller litt større enn den felles avstand, bøyd i en "S"-form. Hold verktøyet på den ene enden, og gni den langs mørtel joint mellom murstein med den buede delen av verktøyet for å glatte ut mørtel joint.
 13. 13
  Pensle ansiktet av murstein med en "revehale" børste til å tørke vekk overflødig mørtel og avslutt utjevning leddet. Det tar mye av praksis for å kunne fortelle når mørtelen er riktig å streike og børste leddene, men innerst inne, når det er vanskelig nok å røre med fingeren og ikke etterlate et inntrykk, er den klar.
 14. 14
  Fortsett å legge murstein til du er nivå med ledninger du lagt opp, og begynner deretter på endene eller hjørner legging enten i en annen retning, eller rett opp med en annen leder.

Tips

 • Ha en tydelig merket ut området for å legge murstein i.

Advarsler

 • Bruk riktig verktøy og teknikker når du skjærer murstein.
 • Unngå innånding av støv når du blander eller håndtering tørre ingrediensene.
 • Mørtel mix skal vaskes vekk huden hvis du kommer i kontakt med den. Den inneholder kalk, en etsende kjemikalier som kan forårsake brannskader ved langvarig eksponering.
 • Bruk vernebriller.

Ting du trenger

 • Mørtel
 • Murverk Sand
 • Murstein
 • Kryssfiner for mørtel boards
 • Spade
 • Nivå
 • Sparkel
 • Mørtel hoe for å blande
 • Vannkilde
 • Foxtail børste
 • Peker verktøy eller bli