Wkino

Hvordan å lappe stukkatur

Denne guiden skal brukes i den hensikt små stukkatur patcher (som i ikke du kan bruke det samme konseptet til å rive av en hel vegg.) Stucco patching krever en anstendig mengde konstruksjon kunnskap, derfor denne artikkelen vil anta at brukeren vil være kjent med tiden involvert i å sette opp og utføre arbeidet. Disse retningene bør leses gjennom grundig før du starter patching prosess for å eliminere eventuelle feil som kan oppstå.

Trinn

Hvordan å lappe stukkatur. Før du begynner hakking prosessen, dekke eventuelle områder rundt oppdateringen de kan bli skadet av fallende gjenstander eller ødelagt av sementstøv.
Hvordan å lappe stukkatur. Før du begynner hakking prosessen, dekke eventuelle områder rundt oppdateringen de kan bli skadet av fallende gjenstander eller ødelagt av sementstøv.

Oversikt

Instruksjonene for en stukkatur patch i denne guiden vil følge disse hovedtrinn

 • Hakking-Fjerne dårlig stukkatur av det berørte området
 • Dreiing-Plassere nye fuktsperre (tjærepapp) og metall lekte hvor plasteret vil bli.
 • Scratch coat-Første laget av stukkatur
 • Brown coat-andre lag med stukkatur
 • Flytende prosessen med å lage ru overflate på brun pels for toppstrøk å følge.
 • Fullfør coat-Dette laget er først og fremst for estetikk og består av alt fra maling til akrylbasert avslutt med aggregat. (Dette trinnet er ikke inkludert i disse instruksjonene).

Hakking

Forberedelse

 1. 1
  Før du begynner hakking prosessen, dekke eventuelle områder rundt oppdateringen de kan bli skadet av fallende gjenstander eller ødelagt av sementstøv.
 2. 2
  Dette trinnet i prosessen er svært støvete og personen hakking kan være lurt å bruke vernebriller, støvmaske, hansker.
 3. 3
  Verktøyene du trenger for å samle for dette trinnet inkluderer en hammer og meisel, eller noe annet du kan brukes som vil banke stukkatur av veggen og rive den gamle lekte fra veggen.
 4. 4
  Viktig-du må la noen av de gamle lekte intakt rundt ytterkanten i området du skal hogge ut. Den lekte igjen på kanten vil bli knyttet til den nye lekte skjer det området som vil bli lappet.

Prosessen

 1. 1
  Hensikten med hakking er å fjerne den skadede stukk og lekte fra bekledningen av veggen. Så bare begynne pounding stukkatur med hammer og meisel for å fjerne stukkatur. Stukkatur bør bryte ut ganske enkelt.

Gitterverk

Forberedelse

 1. 1
  Samle de nødvendige verktøyene. Aviation klipp og snips for å kutte lekte. En målebånd for å måle kutt som må gjøres. En hammer tacker og stifter for å feste dobbel D tjærepapp til bekledningen. En hammer og spiker for fastgjøring av metall lekte til veggen.
 2. 2
  Samle de nødvendige materialer. Metall lekte, dobbel D tjære papir, og gummi membran.
 3. 3
  trekke tilbake den gamle metall lekte fra den ikke-skadede stukk i utsiden av plasteret området. Dette er den lekte som tidligere er beskrevet som viktige som ikke skal fjernes.

Prosessen

 1. 1
  Etter metall lekte fra den gode stukkatur har blitt trukket tilbake, og bekledningen er utsatt, klippe et stykke av dobbel d tjærepapp til størrelse og bruke hammer tacker å feste stykke på bekledningen.
 2. 2
  Forsegle utsiden av kanten bak eksponert metall lekte av med gummi membran. Gummi membranen kan ikke holde godt til området blir forseglingen av. I så fall, tack noen stifter i eller improvisere for å holde den på plass.
 3. 3
  Klipp et stykke metall lekte i størrelse for å passe inn i patch området. Den metall lekte bør være stor nok til å passe utover hvor metall lekte fra den gode stukk på ytterkanten kan passe over den avkappede.
 4. 4
  Plasser lekte over dobbelt d tjære papir i patch området og spikre lekte i bare for å holde på plass.
 5. 5
  Riktig spikring for plasteret vil omfatte spikre inn i noen del av kledningen som vil gi et solgt forankringspunkt. Ikke bekymre deg om å treffe studs fordi det er bare en patch. Neglene bør fordeles omtrent seks inches hverandre.
 6. 6
  Nail the lekte fra den gode stukkatur på utsiden kanten av lekte over lekte du satt på plass. Nail rundt lekten å sikre overlappende lekten er spikret flatt ned.

Scratch pels

Forberedelse

 1. 1
  Riktig dekke området rundt lappen der alt kan bli skitten.
 2. 2
  Bland sement
 3. 3
  Samle nødvendige verktøyene. Hawk, sparkel, scoop, scratcher, bøtte med vann (ikke nødvendig, men fint for å sette skitne verktøy og vasking etter), vaske penselen, og en margin sparkel eller spisse sparkel (for å stikke gjørme inn i trange steder).
 4. 4
  Samle de nødvendige materialer, blandet sement.

Prosessen

 1. 1
  Hauken og sparkel jobbe ligner en kunstners pensel og styret holder malingen. Hauken holder sement, sparkelen blir brukt til å spre sement.
 2. 2
  Bruk scoop å plassere noen sement på hauk din. Bruk sparkel til å ta sement av hauk og spre den på veggen. Legg merke til at formålet med den ripe belegge er ikke å jevne ut veggen med et lag av sement. Hensikten er å skumme lekte og skape et lag for den brune pelsen å holde seg til. Skummet akkurat nok sement over lekten slik at den er overed.
 3. 3
  Bruk scratcher å klø hele skummet området.
 4. 4
  Sementen vil mest sannsynlig bli altfor tørket ut å bruke for den brune pelsen. Kast den gamle sement og forberede seg til å blande en ny batch for den brune pelsen.
 5. 5
  Rengjøre verktøy slik at de ikke blir ødelagt. Bruk en skurebørste og bøtte med vann, eller noe annet som kan fungere.
 6. 6
  Vent til scratch strøk tørke før du tar på den brune pelsen. Du vil kjenne at plasteret er tørr når den svinger fra en mørk grå til lys grå.

Brun frakk

Legg merke Rett etter den brune pelsen er ferdig må du starte den flytende prosess

Forberedelse

 1. 1
  Sørg for at noe område som kan bli skitten rundt lappen er fortsatt tilstrekkelig dekket.
 2. 2
  Bland sement
 3. 3
  Samle nødvendige verktøyene. Den darbie eller 2x trestykket brukes til å skrape overflødig sement av veggen og planering det, Hawk, sparkel, scoop.
 4. 4
  Samle de nødvendige materialer, blandet sement.

Prosessen

 1. 1
  Scoop sementere ut av bøtta og plasser i hauken. Bruk sparkel å spre sement på veggen. Den brune pelsen må være på nivå med veggen rundt av plasteret, så bruk nok gjørme for å fylle patch i tilstrekkelig.
 2. 2
  Når oppdateringen er fylt med sement, bruker darbie og skrape ned over patch-området. Fukte darbie gjør prosessen fungerer bedre.
 3. 3
  Hvis noen hull eksisterer etter å ha kjørt darbie over patch, kaste litt sement i hullene og gjenta utjevning prosessen.
 4. 4
  Gjenta denne prosessen til veggen er flat med ingen store hull og lappen er på nivå med resten av veggen.
 5. 5
  Flytende er det siste trinnet i patching prosessen. Legg merke til veggen skal være så rett som mulig fra å bruke darbie. Formålet med darbie var til nivå veggen, nå hensikten med flytende vil være å skape en grov tekstur på den brune pels for mål å følge. Sørge for å starte den flytende prosess rett etter den brune belegge er ferdig, slik at sementen på veggen fremdeles er fuktig. Veggen bør være fuktig å ta på og føle svampete når presset på.

Flytende

Forberedelse

 1. 1
  Samle de nødvendige verktøy, som inkluderer en dupp og en bøtte med om 1/3 blek av vann.

Prosessen

 1. 1
  Igjen, er hensikten med flytende for å skape en ujevn overflate for finish til følge. Dette er identisk med sliping av et trestykke. I stedet for å bruke sand papir, bruker du en flåte. I stedet for tre, der er sement.
 2. 2
  Flottøren må være vått for denne prosessen. Senk flottøren i blek av vann og riste float etter så det ikke blir søkkvåt.
 3. 3
  Bruk en virvlende bevegelse med våte float å starte utjevning veggen. Vær forsiktig så du ikke trykker for hardt mot veggen slik at du graver inn i det, men bruker nok press slik at du effektivt roughing opp overflaten av veggen.
 4. 4
  Kontroller at ytterkanten av plasteret er glattet ut på eksisterende vegg med flottøren. Det kan anvende større trykk på utsiden av plasteret for dette formål.
 5. 5
  Når oppdateringen er roughed opp og jevnes ut med området tidligere eksisterende mur rundt den jobben er fullført.

Fullføring-Nå som oppdateringen er fullført det må herde før du legger noen form for toppstrøk på. Det er ingen grunn til å stresse sette toppstrøk på grunn av bekymring for skade, den toppstrøk er primært for estetikk. Typiske anbefalinger for herding er ca 30 dager.

Mixing guide

Denne blanding guiden er atskilt fra strømmen av instruksjonene fordi den vil trenge å bli utført mer enn en gang. Når instruksjonene si å blande sement, reflektere tilbake til miksing guide. Følgende vil anta en full fem gallon bøtte med sement vil være blandet.

 1. 1
  Samle de nødvendige materialer som trengs for å lage en batch av sementen. Disse materialene omfatter en pose av forblandet sement (med fibre), bindemiddel og vann.
 2. 2
  Samle de nødvendige verktøyene. En margin sparkel for å skrape kantene av bøtte. En elektrisk drill og visp for å blande sementen. En vask børsten anbefales til rengjøring av utstyret etter blande sementen.
 3. 3
  Fyll bøtte opp ca ¼ full med vann.
 4. 4
  Legg ca 16 gram av bindemiddel.
 5. 5
  Fyll resten av bøtte med ferdigblandet sement.
 6. 6
  Bland bøtte med elektrisk drill og visp til riktig konsistens er oppfylt. Du vil kjenne sement er på riktig konsistens når det ikke soupy, men det holder sin form ganske godt. Du må kanskje legge til litt vann, sjekk sementerer konsistens.

Tips

Advarsler

 • Denne guiden gjør følgende forutsetninger:
  • Problemområdet har blitt identifisert
  • Vindsperre og pigger bak den gamle stukkatur ikke råtnet til et punkt der de ikke ville gjøre et godt forankringspunkt.
  • Lappen i denne artikkelen vil ikke inkludere toppstrøk på grunn av de mange variasjoner i teksturer for stukkatur ferdig strøk.
  • Patchwork rundt vinduer og dører må ha blinkende og gummi membran installert. Stukk nederst på en vegg kan kreve gråter avretter (med mindre det er klart at det var ingen der opprinnelig).
  • Personen gjør patchwork vil trenge en god del bygging kunnskap. Som i de har gjort forskjellige hjem prosjekter før eller arbeide i byggebransjen.

Ting du trenger

Primære verktøy liste

 • Sparkel-primære verktøy for å spre sement på veggen
 • Hawk-verktøy brukes for å holde sementblandingen i en hånd ved å fordele sementen på veggen ved hjelp av murskje med den andre.
 • Darbie eller 2x stykke tre-Dette brukes til å jevne plasteret ut med resten av veggen.
 • Margin sparkel eller spisse sparkel-For å plassere sement i trange områder.
 • Bor og beater-Dette er den enkleste måten å blande sement. Improvisere og du trenger kanskje ikke en elektrisk drill og visp.
 • Vask brush-For rengjøring verktøy.
 • Aviation klipp-for å kutte små biter av metall lekte
 • Klipp-for å kutte store deler av metall lekte
 • Scoop-Brukes til å øse sement blandes ut av bøtta. Improvisere å bruke noe annet for samme formål.
 • Scratcher-Dette brukes bokstavelig talt å lage riper i stukkatur under scratch strøk. Alt som kan anvendes i stedet for det samme formål.
 • Hammer tacker (stiftemaskin) - Dette verktøyet ligner på en hammer. Du laster stifter inn i enheten og pund på ting i orden for en stiftemaskin å komme ut.
 • hammer
 • meisle
 • Målebånd
 • Kritt eller annet apparat som kan brukes til merking
 • flyte (Dette ser ut som en sparkel med en svamp på siden uten håndtak)
 • 5 gallon bøtter (Jo mer du har jo lettere prosessen vil bli. Disse vil bli brukt til å blande i, holder vann, samle søppel og rusk, og haling rundt verktøy.)

Andre verktøy

 • arbeidsklær (dette er en skitten prosess så ikke ha noen klær du har tenkt på seg ut neste fredag ​​kveld)
 • Støvmaske
 • Øyebeskyttelse
 • Arbeidshansker

Materialer

 • Metal Lath
 • Double D tjærepapp
 • Nails
 • tørr sement blanding (For å forenkle denne guiden, vil forutsetninger gjøres at brukeren benytter en ferdigblandet pose med sement laget for stukkatur. Disse pre-blandede poser vil ofte inneholde fibrene i miksen. jeg anbefale å spørre noen i butikken du er kjøpe materialer fra å hjelpe deg å finne den rette blandingen.
 • Staples
 • gummi membran-Dette ting kommer i ruller. Den ene siden er en hvit plast film og den andre siden er en klebrig svart tjære som materiale.
 • fibre (Hvis du kjøper en pose med sement med fibre så du ikke trenger å kjøpe ekstra fiber)
 • bindemiddel-Dette er en hvit væske som ser ut akkurat som melk. Spør en person på det stedet du kjøpe materialer for å sikre at du kjøper riktig produkt.
 • Vann (en slange med en dyse kommer i hendig for opprydding)
 • dekker materialer (tarps, tape, poly, noe som vil dekke opp et område som kan bli rotete gjennom hele prosessen)