Wkino

Hvordan å kutte en vannmelon


En av de mest populære sommerstid frukt er vannmelon. Dette kjøling, søt kongen av frukt er også veldig sunt. Du kan kjøpe en i et supermarked oppdelte, eller i biter. De er friskere, men når du kjøper dem hele og skjær dem selv. Denne artikkelen vil gi deg steg-for-steg instruksjoner om hvordan å kutte en vannmelon fra begynnelse til slutt.

Trinn

Hvordan å kutte en vannmelon. Vask skall av en vannmelon med vanlig såpe eller med en frukt vask.
Hvordan å kutte en vannmelon. Vask skall av en vannmelon med vanlig såpe eller med en frukt vask.

Metode 1

 1. 1
  Vask skall av en vannmelon med vanlig såpe eller med en frukt vask. Alt som kniven berører utsiden av melon vil ende opp i kontakt med vannmelon kjøtt som det skiver gjennom.
 2. 2
  Bruk en skarp kniv til å forsiktig skjære av toppen og bunnen. En taggete kniv fungerer best for varer som har en mykere interiør og tøffere eksteriør som meloner, tomater og brød.
 3. 3
  Stå melon på slutten, og nøye skjære ned gjennom sentrum.
 4. 4
  Merk at hvis du klippe langs de mørke striper på utsiden av vannmelon, så vannmelon frø vil ende opp på utsiden av bitene av vannmelon, noe som gjør dem lettere å fjerne.
 5. 5
  Skjær hver halvdel i seksjoner.
 6. 6
  Holde seksjonen i den ene hånden mens du sakte fjerne melon fra skallet sitt.
 7. 7
  Skjær ned fra toppen til bark i selv skiver. Fortsett på denne måten til hver seksjon har frukten fjernes.
 8. 8
  Plasser hver seksjon i en bolle.
 9. 9
  Prøv å arrangere dem på toppen av et fruktfat for en deilig, forfriskende og sunn godbit.

Alternativ metode

 1. 1
  Finne midten av vannmelon og kutt ved midtpunktet mellom den og enden av frukten
 2. 2
  Jo større del av vannmelon og omdreining slik at den står opp
 3. 3
  Kutte ned på midten
 4. 4
  Ta en av halvdelene og skjær inn 0 0,5 / 1 cm biter og gjenta på den andre skive
 5. 5
  På den annen brikke som du ikke har klippet ennå, kutte 0 0,5 tommers tykke, runde skiver av vannmelon
 6. 6
  Slice i firkanter / rektangler og avskåret rinds hvis ønskelig

Tips

 • Vannmeloner er seedless samt seeded. Velg nøye når du handler for å sikre at du kjøper den typen du ønsker.
 • Prøv en vannmelon milkshake! Det høres rart, men det er utrolig bra. Du vil ønske å bruke most vannmelon med vaniljeis i et forhold på ca 1/3 vannmelon til 2/3 iskrem. (Du kan variere den avhengig av hvor sterk en smak du vil, selvfølgelig.) Sett vannmelon i blender eller food prosessor først og blande det akkurat nok til å gjøre den om til grøt. Sette det inn i en egen beholder, og deretter blande vaniljeis av seg selv til du får den konsistensen du ønsker. Deretter legger vannmelon til iskrem og bland det hele sammen. Hell den i et høyt glass og server.
 • Noen liker en bit av sitrus som lime juice drysset over stykker for en spesielt forfriskende snack.
 • Sprinkling en dash av salt og pepper forbedrer også frukt smak.
 • Vannmelon kan også nytes med salt, cottage cheese, feta ost og / eller salat greener for en deilig kjølig sommer lunsj. Hvis du ønsker å prøve noe uvanlig, prøve å legge et par dråper av varm saus.
 • I stedet for å kutte vannmelon fra skiver, kan du prøve å kutte skall vekk fra vannmelon: 1) Skjær av enden som beskrevet ovenfor, men deretter flytte kniven 3-4 "inn mot midten av vannmelon og kuttet av en stor tykk skive hele veien gjennom bredden av vannmelon, 2) Legg stykket ned på skjærebrett, og begynne trimming av bark, jobbe hele veien rundt stykket, 3) Du skal nå ha en stor tykk skive av ren vannmelon med no bark, 4) Nå gjør parallell cross-messig i litt størrelse bredder (1 "-1,5") på tvers av vannmelon, 5) Roter 90 grader og gjøre de samme størrelse kutt igjen, slik at enkelte brikker er kuttet; 5) Gjenta trinn 2,4-5 i 3-4 "stykker resten av veien gjennom vannmelon, 6) kast begge endestykkene. Du har nå raskt kuttet opp en hel vannmelon i uniform størrelse terninger uten å måtte lage en buet kutt.
 • Det er flott å klippe det så skallet forblir intakt, slik at du kan holde et stykke pent med hendene.
 • For en rask opprydding sted vannmelon på skjærebrett innsiden av en ren 33 gallon søppelpose. Legge noen papirhåndklær eller ark med avisen absorberer noe ekstra juice og stopper det drypper dersom posen har hull. Når du er ferdig med å kutte vannmelon fjerne skjærebrett fra søppelpose og binde opp rinds og avfall i søpla pose og legg den i riktig beholder container som brukes i din kommune. Bedre ennå, kompost rinds og gjenbruke posen for selve søppel.
 • Noen utrente folk insisterer oppstår mest kuttskader når presser kniven vekk fra kroppen, og å miste kontrollen over kniven på slutten av bevegelsen. All bruk av kniver bør være med stor forsiktighet, men det er ikke trygt å kutte på denne måten, som vist i bildet. Gitt at ingen tilregnelig kjøkken arbeidstaker ville aldri bruke denne metoden som det er en mulig alvorlig skade, hvis du føler at det ikke er noe alternativ i det minste beskytte ikke-skjærende hånd med et stålnett hanske (hvis tilgjengelig) eller et tykt håndkle til absorbere noen kontakt fra bladet. Å vurdere risikoen, tenk bladet beveger seg langs kuttet uten maten på plass. Hvis det bladet til slutt ender opp hvor som helst i nærheten av din ubeskyttet kroppen, er kuttemetode tydelig usikre.
 • Ulike gourmet havsalt smaker annerledes på melon kjøtt.
 • For lett "ta tak og gå" deler; halvere en hel melon, så føre ut kjøttet med en iskrem scoop. Oppbevares i kjøleskap, i en bolle. Nyt rask, kul, søt snacking for deg og din familie!
 • Vannmelon, med det er søtt og subtile smaken, kan brukes som en gane rengjøringsmiddel under måltider.
 • En annen tilnærming, noe som gjør små biter godt å spise, er å skjære vannmelon i tverrsnitt minst en tomme tykk. Deretter skar den sirkelen i to. Plasser halvparten som et smil på skjærebrett og rock det mot den andre siden fra din hånd. Deretter bruke kniv for hakking, kuttet en liten flis til å være om en "firkant på bark. Hvis du gjør dette så kniven treffer skjærebrett utover stykket, vil det la skallet ikke helt kuttet. Mens rulle smilet tilbake den andre veien, hogge igjen og igjen. Dette kan gjøres svært raskt for en fest, og du får en skive som lett får plass på en plate og bite størrelse stykker, hver med en grønn håndtak, kan brytes av med litt problemer, noe som gjør det penere. Eller, hvis dette hakking er gjort på forhånd, vil resultatene stable kompakt som skal tilbake i kjøleskapet venter partiet.
 • Prøv å sette de avsagde stykkene i en beholder med en smakstilsatt rom eller vodka, og så la det slappe av et par timer før servering.
 • Bland vannmelon i en blender eller food prosessor (uten skall eller frø) for en fantastisk sommer drikke!
 • For å gjøre vannmelon enda friskere, kan du dyrke den i din egen hage.
 • Skallet kan også anvendes i koking, slik som bevarer og beisetider.

Advarsler

 • Kniven er skarp og stor. Sørg for at du behandle den forsiktig fordi du ikke ønsker å klippe selv.
 • Siden sløve kniver krever mer kraft for å klippe og er mer sannsynlig å skli, skarpe kniver er tryggere å bruke enn kjedelig seg.

Ting du trenger

 • Vannmelon
 • Skjærebrett
 • Stor Bowl
 • Stor kniv (en taggete brødkniv fungerer best for å skjære gjennom skallet)
 • Sharpener (hvis kniven er kjedelig)
 • Liten kniv
 • Klut / Wipe (til å tørke blad av)
 • Avfall Basket (for ikke-spiselige deler av vannmelon eller våtservietter)