Wkino

Hvordan å kutte en grapefrukt

Grapefrukt hud er den mest bitre delen. Hermetisert skiver er skinn, men har mistet noen næringsstoffer. Denne metoden går i en bit av huden i, men har en tendens til å holde det borte fra tungen din, forlater frukt småstykker bedre og høyere i fiber. (For hvordan du kan spise en grapefrukt halvparten, se her i stedet: Spis-a-Grapefruit)

Trinn

Hvordan å kutte en grapefrukt. Beskytt disken med en bred plate eller skjærebrett.
Hvordan å kutte en grapefrukt. Beskytt disken med en bred plate eller skjærebrett.
 1. 1
  Beskytt disken med en bred plate eller skjærebrett. Slå frukten på sin side. Skjær av toppen.
 2. 2
  Roter frukt og skjære av bunnen.
 3. 3
  Hold frukt bunnen opp ned. Bruke dette som en støtte for å holde frukten ut av platen.
 4. 4
  Bruk en kurvet kutt, skjære av en del av skallet. Da kan du enten
   1. Snu grapefrukt 1/8 av en sving og så av en annen skive.
   2. Gjenta til du har gått hele veien rundt.
  • 5
   eller
    1. Roter grapefrukt 1/4 av en omdreining
    2. Sag av en annen skive. Fjern de fire sidene av svor på denne måten.
    3. Fjern de gjenværende brikker i mellom.
   • 6
    Ved hjelp av litt kurvesnitt, hogge av bite-sized biter. Lær å unngå "core"-området og regionen der det kan være frø. Dette bildet er en side-visning, med en foreslått rekkefølge av kutt:
   • 7
    Ferdige.

Tips

 • Toppen av frukten har litt brun knotten fra stammen, men bunnen bare har en fordypning. Etter endene er skiver av, har den nederste hull eller myk hvitaktig flekk hvor du kan stikke en finger inn i den. Dette vil la deg holde det lettere!
 • Fikse grapefrukt for selskapet? En frukt gir vanligvis to små porsjoner. Pynt med Maraskino kirsebær.
 • For en litt annen smak, prøve å legge tre eller fire dråper vanilje ekstrakt.
 • Smake et lite stykke for å se om det er surt. Hvis det er, legge til litt sukker, eller legge til en liten bit av salt, også.
 • Vanligvis over-og undersiden er de sure deler, mens "ekvator" er sweetest.
 • Du trenger ikke å kaste bort juice og papirmasse i bark. Få et stort krus eller bolle med høy kant. Ved hjelp av fingrene, gni den rosa deler for å trykke saften ut av de skreller. Klem "kjerner" tørre, også. Drikke juicen opp hvis du ønsker det, eller legge det inn med frukt biter.
 • Grapefrukt skreller er en stor ingrediens i anti-møll potpourri. Ikke kast dem ut - Rist dem i en pose med 1 ts. kanel pulver og 1/2 ts. Frukt Fresh for hver frukt er verdt av rinds. Tørk dem i en bakervarer panorere i ovnen på lav (rundt 170F/77c grader). 4 timer bør gjøre det, hvis de er fortsatt myk de vil lufttørke helt fint. La dem tørke i minst 48 timer. Legg generøse mengder anis stjerner, hele kanelstenger, og hele nellik. Sett en kopp i en zip-forsegle posen og dytte to dusin hull over hele posen å la yummy duft ut.

Advarsler

 • Noen mennesker bør unngå grapefrukt for medisinske grunner. Det har ingen effekt på de fleste mennesker, men grapefrukt og grapefruktjuice kan potensielt forstyrre enkelte medisiner. Hvis du har spørsmål, vær så snill, be MD
 • Grapefrukt påvirker også slimhinnen i fordøyelseskanalen, potensielt gjøre opptak av næringsstoffer og visse medisiner sterkere ved å blokkere visse enzymer. (Ideen om at dette er på grunn av store mengder vitamin C er tydeligvis en myte.)
 • Ifølge Mayo Clinic, har følgende kjent potensielt alvorlige interaksjoner (se link):