Wkino

Hvordan å klippe gresset

Plenklipping er en noe vanskelig oppgave som blir gradvis lettere hver gang du gjør det. Mestring av det tar ikke mer enn et par klipper. Her er en enkel instruksjon om hvordan man skal klippe en plen.

Trinn

Hvordan å klippe gresset. Sett på den riktige beskyttende klær og / eller utstyr.
Hvordan å klippe gresset. Sett på den riktige beskyttende klær og / eller utstyr.
 1. 1
  Sett på den riktige beskyttende klær og / eller utstyr. Dette inkluderer lange bukser (for å beskytte mot flygende kjepper, steiner og gress), en lue og / eller solbriller (for å holde solen ute av øynene dine, slik at du kan klippe rettere.) Lytte til musikk gjennom hodet telefoner, mens fornøyelig, kan vanskeliggjøre høre på advarsler om en persons stemme, kjøretøy bil horn, eller feilbruk av gressklipper selv.
 2. 2
  Kontroller nivået av olje og gass i gressklipperen, og fyll deretter. De fleste moderne gressklippere trenger ikke olje mer enn en gang i året.
 3. 3
  Bruke hørselsvern. Hodetelefoner, for eksempel øreplugger som kommer med en iPod, ikke beskytte hørselen din. Lytte til musikk mens du bruker en gressklipper er farlig for ørene.
 4. 4
  Plukk opp noen leker, store pinner, og / eller steiner, spesielt hvis du har en bagging klipperen.
 5. 5
  Trekk alle ugress.
 6. 6
  Edge gress utkant første. Eventuelle gjenværende gressblader savnet vil bli tatt av klipperen.
 7. 7
  Start klipperen. Vanligvis er dette en knapp eller en trekksnor.
 8. 8
  Klippe gresset. For å unngå mangler flekker sørge for at linjen mellom kutt og uklippet gress forblir inne i de gressklippere langt hjulet. Start ved klipping langs hele omkretsen. (Gjør minst én stripe hvis ikke to. Det hjelper på trange områder for å snu rundt)
 9. 9
  Skjær i motsatte linjer: opp én retning, snu ved siden av den, flytter gradvis fram til slutten. Dette er bare et sikk-sakk mønster.
 10. 10
  Klipp alltid i forskjellige retninger for å hindre korning.
 11. 11
  Sjekk gresset samleren fra tid til annen, og hvis den er full, tom på egnet komposthaugen eller hagen dump.
 12. 12
  Når alle ønskede gresset klippes, slå av motoren.
 13. 13
  Sett klipperen tilbake der det er lagret.

Tips

 • Skjær i forskjellige retninger hver gang, for å hindre gresset fra "seg ut". Hvis du kutter horisontalt en uke, kuttet vertikalt eller diagonalt neste.
 • Diagonale snitt linjer er mer attraktive på plenen foran eiendommen.
 • For å fullt ut kontanter i hvis du gjør en naboer plen som en jobb, alltid skjære sa plenen på den høyeste innstillingen, så for å gjøre klippingen minst en gang i uken obligatorisk. Også gjør dette naboen din en stor tjeneste fordi et langt kutt er bedre for gresset hvis noen form for tørt vær er sannsynlig.
 • Vær forsiktig går rundt trær hvis du må klippe rett opp mot basen. Kanten av klippeaggregatet kan være skarpe og gjøre reell skade på trær (særlig unge trær).
 • Hvis du klippe din egen plen og går for fart, sette gressklipperen på en av sine lavere innstillinger. Denne måten vil du være i stand til å gå over gresset raskt, og det vil fortsatt kutte alt sammen. Også det vil bety at du må klippe sjeldnere.
 • For fart, bruke hele bredden på klipperen blad på hvert pass, kan du prøve å klippe i de lengste rette linjer mulig, gjøre raske svinger, balansering gressklipperen godt på sine bakhjulene, og bygge sikker fart på langsidene (dette er der de lavere innstillinger komme godt med.) Som du klipper hagen din hver uke, kan du utvikle en strategi eller klippe mønster for å få verftet gjort i den raskeste tiden, økonomisering bevegelsen av klipperen.
 • For gode utholdenhet i fart klipping, holde en løs, men sikkert grep på bar. Vrikke rundt fingrene til å holde armene løs, slik at bena kan gi makt. Og rett armene kan bidra til å overføre kraften fra beina uten armene bli sliten. Nøkkelen til utholdenhet er avslappede muskler og god oksygenopptak.
 • Klippe gresset når som helst på dagen, så lenge det ikke handler om å være mørkt. Darkness gjør klippingen vanskeligere og gjør deg mer utsatt for skade fra en hindring du ikke kan se.
 • Bruk golfsko mens du klipper - de eldre med piggene er de beste. Dette aerates din torv som du klipper.

Advarsler

 • Hold hendene borte fra kniver, kan de forårsake fysisk skade når kontaktet med kroppen.
 • Aldri bruke sandaler eller andre open-toed sko når du klipper plenen.
 • Alltid kutte horisontalt i bratte hellinger for å unngå å miste kontrollen over klipperen, helst med start fra toppen.
 • Noen gressklippere "hint" ved lave gass nivåer, for eksempel avtagende toner av "slow-rask-langsom-rask..." klippingen.
 • Vær oppmerksom på rusk skyte ut av ryggen eller siden av klipperen. Tenk beskyttende briller. Små steiner kan ta darnedest spretter noen ganger.
 • Alltid setter sikkerheten først. Aldri være ute av kontroll av klipperen eller deg selv, og pass deg for glatt gress.