Wkino

Hvordan å klemme en katt

Uttrykk din human-feline obligasjon i en omsorg og deling måte med en klem. Gitt katten din er vant til å bli håndtert av deg og ikke tankene å komme nær, klemmer katten din kan være et vakkert øyeblikk mellom dere to.

Trinn

Hvordan å klemme en katt. Kjenner kattens natur.
Hvordan å klemme en katt. Kjenner kattens natur.
 1. 1
  Kjenner kattens natur. Ikke alle katter liker å bli holdt og noen katter finne å være innsnevret ved homo sapiens i hvilken som helst posisjon til å være uverdig og uutholdelig. Andre katter elsker det. Så vet katten din og adlyde sine preferanser, hvis hun er sannsynlig å nyte en klem, bør kunnskap om henne allerede være klart for deg.
  • Hvis du har en, sørg for å håndtere henne regelmessig og at minst tre andre slag og milde handlers å håndtere henne som hun vokser gjennom de første ukene. Dette er din beste forsikring om at hun ikke vil tankene blir håndtert av andre mennesker, eller klemte for den saks skyld.
 2. 2
  Velg riktig tid. Som med andre homo sapiens, det er en riktig tid og feil tidspunkt å klemme din feline. Prøv klemmer henne mens hun er til middag, og du kommer sannsynligvis til å få kort prosess og en mulig dask med labben over nesen. Velg et tidspunkt når hun er komfortabel, avgjort, og glad.
 3. 3
  Vask hendene. Du er nødt til å være ren fordi katter er rene og de liker rene eiere også. Hvis katten din er streng, kanskje ta en dusj. Hvis hun hater din, ikke spray det på når tenkt å klemme henne. Og vask hendene etter klem, kattens rent på hennes premisser, men det betyr ikke at hun er rent nok til å hindre overføring av patogener når du spiser eller.
  • Hvis katten din trenger en vask før klem, plassere et tak på dette trinnet før du fortsetter og lese Hvordan å bade katten din. Lykke til med det, hun er usannsynlig å være i humør for en klem etter bading.
 4. 4
  Avgjør om du vil klemme henne på flekken eller plukke henne opp og gi henne en klem. Dette vil avhenge av hennes temperament, hvor hun for tiden sitter, viltvoksende, eller jage halen rundt. Hvis klemmer henne på stedet, åpner armene bredt og manøvrere deg selv slik at du kan få ned nær henne på hennes stol (din stol som hun vant for lenge siden), på gulvet, på hennes favoritt kurv, uansett hvor. Det er også veldig spesielt å krølle opp ved siden av henne på sofaen eller senga og bare henge ut sammen for en bit, fin og koselig. Hvis du kommer til å plukke henne opp, bestemme om du vil klemme henne stående eller om du vil gå og sette seg ned sammen for en klem (sistnevnte blir litt mer stabil hvis hun bestemmer seg for å kjempe).
  • Når du plukker opp en katt, øse henne opp med en hånd under brystet hennes og den andre hånden støtter hennes bakparten med halen gjemt over. Holde henne tett inntil kroppen da dette vil sikre at hun føler seg trygg.
  • Du kan også prøve hugging katten din mens du ligger nede. Dette gjør det svært enkelt på dere begge, fordi hun kan se du allerede er ufarlig og derfor sårbar og hun kan bare sitte på toppen av deg for klem, i trygg forvissing om at hun kan komme unna når det blir for mye.
 5. 5
  Klem katten din. Husk to svært viktige ting: One, er katten din mye mindre enn deg, og uansett hvor tykke hun synes, hun er delikat og skjør mens du ikke er ved sammenligning. To, har hun klør og skarpe tenner, bør du antagonize henne på noen som helst måte, er hun neppe til å holde tilbake, men vil la deg vet bare så altfor godt at du har vært for brysk, krenkende, eller rett og slett sjefete. Så, når klemmer henne, vær forsiktig, være hensynsfull og ikke mengden henne ut. Klemme henne som du ville klemme et menneske, men langt mer forsiktig og med omtanke for det faktum at hun er tross alt en katt.
  • Gi henne masse klapp og slag før og etter hugging henne. Dette er et øyeblikk av samhørighet og hun vil nyte den ekstra oppmerksomheten. Selv om klem ikke begeistre henne, vil hun elske all den kjærlighet og oppmerksomhet.
  • Pass på å i pelsen hennes med nesen og ansiktet som du klem. Katter lukter herlig for mange mennesker, er så kos fornøyelig (visste du at grunnen til at de lukter så godt er fordi deres spytt inneholder et rengjøringsmiddel og en deodorant?).
  • Et annet eksempel på en katt klem. Her katten forblir sittende (et godt sted er på toppen av en sofa), mens det menneskelige gjør hele jobben for å komme for klem.
  • Kose klem mens du ligger på sofaen.
  • Klemme henne når hun er på klorestokken.
  • Young kan klemme en katt også, forutsatt at dette gjøres med forsiktighet. Som vist i dette bildet, er det best hvis katten er på gulvet og barnet bare bøyer seg ned for å klemme katten fra over toppen, for å unngå å måtte plukke opp katten. Sørg for at katten er godmodig.
  • Aldri hold katten for hardt. Dette vil få henne til å føle seg mer, og hun vil vri seg til å bli utgitt.
 6. 6
  Fortell henne hvor mye du bryr deg. Når klemmer henne, sørg for å la henne få vite hvor mye du henne og hva hun betyr for deg. Når vi klem, vi er vanligvis i en god, eller i det minste, en myk stemning. Katter vil plukke opp på vibes, så pass på å fortelle henne: "Du er den beste katten i verden" Hvis du har mer enn en katt, sier "Du er den beste (type katt, kjønn, størrelse, farge eller alder) i verden!" men ta klemmer i sin tur, en katt, en klem på en gang!
  • Selv når du føler deg ensom og ulykkelig, kan en katt være klar for en klem. Bare passe på ikke å overdrive det, du kan ikke tømme ut all sorgen ved å klemme henne hele strammere!
 7. 7
  Cherish øyeblikket. Katten din elsker deg, og du elsker henne. Ikke klem for lenge skjønt; katter, som veldig selvstendige mennesker, er ikke til lengre uttrykk for hengivenhet og det er sannsynlig at det er noe annet å komme på med, som napping, mus-fanger, eller spise.
 8. 8
  La katten din klemme deg. Hvis du virkelig fortjent, det er bare mulig at katten din vil klemme deg. Det er et øyeblikk verdt å vente på!
  • En klem mens du ligger nede, katter ser ut til å være mer utsatt for deg når du er forsvarsløs, ikke vanskelig å forestille seg hvorfor egentlig.
  • Du kan velge å se beinet angrepet noen katter er glad i som en klem. Bare når du har lange bukser på om...
 9. 9
  Utvikle seg til større katter når du er klar. Sørg for at du har full veterinær eller zoologisk keeper trening før du fortsetter!

Tips

 • Noen katter liker ikke å bli omfavnet. Hvis katten din er den typen som heller vil sitte på fanget eller ligge ned og la deg pet dem, betyr at de fortsatt elsker deg, de er bare altfor "tøff" for en kos. Respekter det!
 • Tenk kjærlige tanker om kattene dine når klemmer, de kan plukke opp vibes.
 • Oppmuntre henne hugging naturen ved å gi henne kosedyr å klemme.
 • Katter liker klemmer hverandre. Mennesker liker å fotografere katter klemmer hverandre. Det er en glimrende ny hobby ide for deg - samle bilder av katter klemmer!

Advarsler

 • Hvis katten ikke ønsker å bli omfavnet, ikke klemme henne. Dette kan resultere i store riper biter eller tisse flekker på klærne. Du ba om det ved ikke å respektere hennes grenser.
 • Til alle tider katten skal føle seg trygge, ikke engstelig, vær forsiktig med hvordan du holder henne og klemme henne.

Ting du trenger

 • Cat