Wkino

Hvordan å kle for en kveld bryllup

Bryllup holdt i kveld en tendens til å være litt mer formell enn de som i løpet av dagen, noe som kan være vanskelig når du forbereder hvordan du skal kle for en kveld bryllup. Betalende oppmerksomhet til åstedet og kleskode på invitasjonen kan hjelpe deg å unngå forlegenhet av å være under kledd eller kledd feilaktig. Følg disse enkle trinnene, og du vil bli perfekt kledd for en kveld bryllup.

Trinn

Hvordan å kle for en kveld bryllup. Ta på deg et antrekk som du ville ha til middag på en fin og dyr restaurant.
Hvordan å kle for en kveld bryllup. Ta på deg et antrekk som du ville ha til middag på en fin og dyr restaurant.
 1. 1
  Ta på deg et antrekk som du ville ha til middag på en fin og dyr restaurant.
 2. 2
  Les invitasjonen nøye. Kleskoden kan være lagt ut for deg der på invitasjon.
  • Hvis invitasjonen sier svart slips, kvinner bør bære en fotsid, aftenkjole. En dress er obligatorisk hvis du er en mann. Dette er din sjanse til å kle deg som om du var på vei til Oscar-utdelingen
  • Svart slips valgfrie betyr at iført en dress eller lang aftenkjole er ikke obligatorisk, men gjestene skal føle seg fri til å gjøre det. Menn kan komme unna med seg en mørk dress hvis de ikke ønsker å bære en smoking, mens kvinner kan ha kortere cocktail kjoler samt lengre aftenkjoler.
  • Cocktail antrekk viser at både kvinner og menn skal kle på raffinement. Kvinner kan bære aftenkjoler hvis de ønsker, men skal sørge for at de passer stilig atmosfære. Menn bør se trendy, men smoking er ikke riktig cocktail antrekk. Både menn og kvinner skal være kledd i mørkere farger for cocktail atmosfære.
  • Casual antrekk kan ikke angis på selve invitasjonen, men hvis bryllupet blir holdt utenfor, la hælene hjemme og gå for noe litt mer behagelig. Kle seg mer uformelt enn en aftenkjole for kvinner eller en tux for menn.
 3. 3
  Slå opp lokalet. Jo mer formell arena, bør de mer formelle antrekk være. Sjekk åstedet hjemmeside på forhånd for å få en idé om hvor lyst det er.
 4. 4
  Se lengden på kjolen din. En mini er for uformell og er upassende for de fleste bryllup, men spesielt kvelden bryllup. Prøv noe som er knelange eller te lengde.
 5. 5
  Bruk mørkere farger. Det var en gang mislikt å ha svart på et bryllup, men ikke mer. Grab den lille sorte kjolen. Dette er ofte den perfekte måten å kle for en kveld bryllup og svært pålitelig også.

Tips

 • Bære en kveld pose eller clutch i stedet for en stor veske.
 • For å holde kostnadene nede, sjekk ut varehuset salg i person og på nettet.

Advarsler

 • Ikke spør bruden direkte hva du skal bruke. I stedet, sjekk med maid-of-ære eller en av brudepikene.
 • Ikke betal for mye for en kjole du aldri bruke igjen.
 • Ikke gå over, som du ikke ønsker å overgå bruden. Unngå paljetter eller noe for prangende.