Wkino

Hvordan å klaske et barn over kneet

Noen ganger, dine barn bare ikke lytte. De fleste foreldre og foresatte er imot fysisk avstraffelse (spanking), men hvis du gjør spank, aldri gå for langt og ikke klaske fordi du er sint. Det er den verste måten å gå om det og kan lett tippe over til barnemishandling.

Trinn

Hvordan å klaske et barn over kneet. Forsøke en gang ut for både barnet og deg selv før du prøver spanking.
Hvordan å klaske et barn over kneet. Forsøke en gang ut for både barnet og deg selv før du prøver spanking.
 1. 1
  Forsøke en gang ut for både barnet og deg selv før du prøver spanking. Du ønsker å være sikker på at du er rolig og at du vil ikke overdrive straffen på noen måte. Dette kan gjøres ved å sende barnet til hans eller hennes soverom for å vente mens du kjøle deg ned, eller ved å sette barnet i "hjørne tid", som har den ekstra fordelen av å øke barns forventning og frykt for den forestående spanking, derfor gjør hele opplevelsen enda mer ubehagelig, noe som ytterligere fraråder barnet fra å gjenta atferd som garantert en spanking i første omgang.
 2. 2
  Ta barnet til et privat sted med ingen tilskuere.
 3. 3
  Fortell barnet at de får en spanking. Ikke spør åpne spørsmål som ingen virkelige svaret kan finnes. Dette kan omfatte: "Hvorfor oppfører du deg sånn?" Ofte har barnet ingen anelse. Bare forklare hva de gjorde galt, hvorfor det er galt, og som bedre valg de kunne ha gjort i stedet. Gang på dette punktet, ikke gå tilbake på avgjørelsen din.
  • Alder passende forslag:
  • (Alder 5-8) Løft beina i bleie posisjon, klaske fullt påkledd, 3-5 swats, med hånden.
  • (Alderen 9-10) lå over kneet, 6-10 swats på bart bunn, med hånden.
  • (Alderen 11-12) lå over kneet, 15-20 swats enn truser eller boxer shorts, med hånden.
  • (Alderen 13-14) Lay over sengen med puter eller puter under, 30-40 swats enn truser eller boxer shorts, med hånden.
 4. 4
  Forsikre barnet at du ikke er sint på dem, at du elsker dem, og den eneste grunnen til at de fikk bank var på grunn av bevisst trass i ansiktet av en rimelig anmodning. Husk at etter spanking, har barnet "betalt" for hans eller hennes dårlige oppførsel, og bør være fullt tilgitt.

Tips

 • Noen av de andre straffene kan være mer effektive enn juling. Vurdere å bruke dem i stedet for spanking eller i det minste bruk spanking KUN hvis andre, mindre voldelige metoder ikke er effektive.
 • I Europa, barnemishandling lover skissere at FORELDRE spanking bare med sine bare hender og bare på baken er innenfor loven. Noe utover det grunnleggende regelen varierer fra stat til stat, med noen som er mindre ettergivende enn andre.

Advarsler

 • I noen områder er det ulovlig å klaske et barn over tolv år gammel.
 • Klaske lett, og tar seg ikke å la noen merker. Lett spanking er ikke barnemishandling, men tung spanking etterlate seg merker kan utgjøre barnemishandling i visse steder.