Wkino

Hvordan å ikke være redd for storfe

Frykt for storfe, eller Bovinophobia, er en type fobi som fører folk ekstrem angst eller frykt når å være rundt eller engang å tenke på å være rundt storfe på en gård eller ranch. Det er sannsynlig at, som de fleste fobier, stammer frykten fra mangel på forståelse og kunnskap om storfe atferd. Med økende urban livsstil som langt outnumbers befolkningen på landsbygda, (over 80 til 90 prosent av mennesker lever i byer eller forsteder i mange industrialiserte land som Europa, Canada og Australia) mange mennesker aldri har hatt interaksjon med livet på gården og følgelig har ingen erfaring eller kunnskap om hvordan storfe oppføre seg når det er folk rundt. Andre er altfor klar til å ekstrapolere de sjeldne media historier om ulykker med storfe for å overbevise seg selv om at det er en langt større fare enn det som er virkeligheten.

Selvfølgelig gjør størrelsen og vekten på storfe dem vises mer skremmende i forhold til en hund eller en katt, så det er noen fortrinn i å være forsiktige, spesielt med okser og kyr med kalver. Hva er ikke praktisk om er troen på at når en flokk kyr kommer opp til dem, de tror de kommer til å bli trampet i hjel fordi flokken er "lading" på dem. Dette er fordi folk flest ikke forstår at vanligvis en flokk kyr har ganske ofte blitt lært at hver gang noen kommer opp til gjerdet, får de en godbit. Enten du blir møtt av en flokk med kveg, finne deg selv midt blant noen storfe, eller du rett og slett ønsker å ikke lenger ha en bovinophobia lidelse, noen tips nedenfor er godt å starte med når avstøpning av frykten for kyr.

Trinn

Hvordan å ikke være redd for storfe. Avlegg et besøk til en gård eller ranch som har storfe du kan begynne å jobbe med å kvitte denne frykten.
Hvordan å ikke være redd for storfe. Avlegg et besøk til en gård eller ranch som har storfe du kan begynne å jobbe med å kvitte denne frykten.
 1. 1
  Forstå at fobier er både vanlig og vanligvis lett å behandle. Unngå å besøke en gård, nærmer kyr, eller gi deg mareritt om dem er ikke nødvendig som din angst kan kureres. Tenk å få behandling fra en mental helse profesjonell samt å ta de skritt som er foreslått i denne artikkelen. Noen av de behandlingsformer som har vist seg vellykket i behandling av fobier inkluderer kognitiv atferdsterapi og Virtual Reality Eksponeringsterapi, og noen mennesker også svare på en kombinasjon av terapi og antidepressive eller anti-angst medisiner. Bortsett fra profesjonell hjelp skjønt, det er virkelig et tilfelle av møter din frykt, som resten av denne artikkelen er rettet mot å hjelpe deg med.
 2. 2
  Lær atferd og kroppsspråk av denne storfe. Kunnskap er den beste måten å sette din frykt bak deg. Mesteparten av tiden når en storfe kommer opp til deg at de er nysgjerrig på deg, eller tror de at de kommer til å få noen godbiter fra deg (som en håndfull gress, for eksempel).
  • Når et storfe er sniffet, knurring, eller skraping bakken eller kaste hodet på deg, eller gi deg at utseende som ser ut som de skjærende på deg, så bevege seg bort fra gjerdet og unngå øyekontakt. I dyrenes verden, når du holde øyekontakt med et annet dyr som er synlig utfordrer deg, som er ansett som en trussel. Hvis du ikke beveger deg bort eller lage en truende gest mot at dyr, vil dette ofte føre til et angrep.
  • De å være mest opptatt av er: Kyr som beskytter sine kalver eller okser som er growling på deg. Hode kasting, skraping, viser sine sider, knurring, osv., er alle varselsignaler om at hvis du ikke får ut av deres måte eller bort fra plassen sin, vil de belaste. Hvis et dyr ikke viser noen disse skiltene, så er det best å ikke bekymre deg for å bli angrepet. Ofte selv tenker negative tanker vil føre til negativ atferd fra et dyr.
 3. 3
  Envision være i nærheten av storfe i et hierarki av situasjoner, nummerert 09:59. Ti representerer din verste frykt, og en er situasjonen som gjør deg minst engstelig. Så, kanskje du ser for deg følgende hierarki av gradvise situasjoner:
  1. Ringer opp en bonde eller rancher og ber ham / henne til å besøke deres gård
  2. Kommer på gården der du ser storfe ut i paddocken eller beite
  3. Vandre inn i en låve der det er storfe i boder, eller ut til beite der storfe beiter.
  4. Å se ham / henne fôr og samhandle med, samt snakke med deg om dyrene sine.
  5. Å se på storfe blir fra låven til feltet, eller fra ett beite til et annet.
  6. Gå opp til gjerdet der storfe beiter
  7. Roper til buskapen mens du holder ut noen godbiter gjennom gjerdet
  8. Å se på storfe kommer over til deg
  9. Å la kveget å ta feed fra din utstrakte hånd
  10. Klappe eller klappe en ku som bonden forsikrer deg er fint med menneskelig kontakt.
  • Husk, dette er bare en envisioning trening, men det kan du gradvis arbeide gjennom de ulike nivåene av frykt, særlig i forbindelse med tenker på en avslappende eller fredelig bilde, så engstelig image, og så videre, for hver visualisering til du føler komfortabel med dem alle.
 4. 4
  Avlegg et besøk til en gård eller ranch som har storfe du kan begynne å jobbe med å kvitte denne frykten. Ingenting fungerer bedre enn overfor din frykt. Gjør du det gjør deg til en sterkere og mer selvsikker person! Ring en lokal gård eller ranch og la eieren vet hva du håper å oppnå, være høflig og forklare deg klart, slik at du ikke lar bonden lurer på hva problemet er. Lage ordninger for å gå til gården eller ranch og bruke litt tid rundt storfe. Sørg for å spørre produsenten om de kan avse noen øyeblikk å være sammen med deg mens du observerer sitt kveg, de kan være i stand til å snakke deg gjennom og lære deg noen storfe atferd for å bidra til å lette nervene.
  • Gården eller ranch besøk bør være minst 40 minutter i varighet. Enda lenger ville være bedre.
  • Hvis du ikke kan gjøre det til en gård eller ranch, vente på en lokal dyr show eller landbruket rettferdig å komme nær deg, og besøke dyrene i sine boder eller penner som de venter på å bli vist.
 5. 5
  Slapp av og være rolig. Det er to faktorer til gjenværende rolig. Den første er at alle fobi terapi lærer deg å slappe av og puste. Ved hjelp av både avslapping og pusteteknikker vil tillate deg å slappe mer effektivt og puste på vilje. Dernest dyr er mye mer følsomme for energi enn du tror! Du må være rolig og avslappet når du arbeider med, og være rundt dyr.
  • Hvis du er nervøs, spent, spent, engstelig, sint, frustrert, redd, deprimert, etc., så vil de speile din oppførsel. Et dyr vil alltid fortelle deg hva du føler etter oppførselen de viser fordi de lever i nuet, aldri fortid eller fremtiden.
   • Mennesker er de eneste dyrene som er i stand til å leve i fremtiden eller fortiden. De fleste fobier er forbedret med en person bekymre seg for hva som skal skje i fremtiden, og dermed forårsaker spenninger, angst og frykt. Hvis du lærer å ikke forutse hva som kommer til å skje i fremtiden heller tenke negative tanker, vil ting fungerer bedre enn du opprinnelig forventet.
    • Dermed er nøkkelen til å være avslappet å aldri forutse de dårlige tingene. Alltid tenke glade tanker, eller bare ikke tenke i det hele tatt og bare.
 6. 6
  Pust. Som allerede nevnt, puste riktig er en viktig del av å styre en fobi. Hvis du begynner å føle seg anspent eller nervøs eller engstelig, ta et dypt pust og la det ut. Stopp et øyeblikk og la deg rolig ned.
 7. 7
  Se storfe og deres bevegelser. Du har gjort læring om storfe atferd, og nå er en perfekt mulighet til å sette dine kunnskaper på prøve. Er de bare står der stirrer på deg, eller er de fresemaskin? Er det bare en på gjerdet opptrer aggressivt (se ovenfor for indikatorer), eller er det flere som ikke truer deg og bare følger deg mens du spaserer langs gjerdet?
  • Hvis du ser en flokk kyr som står på gjerdet stirrer på deg og begynner å følge deg når du går bort, er disse dyrene ikke opptrer farlig. De vil bare ha noen brosjyrer fra deg!
   • En slik flokk vil også være svingende hodet tilbake på fluene eller å slikke seg selv, bytte halene nonchalant, skrape seg på et gjerde innlegg, eller, hvis de er avslappet nok, selv begynne å tygge deres drøv. Etter 15 til 20 minutter, hvis du ikke har gitt dem noe av interesse, vil de begynne å vandre ut og fortsette hva de gjorde.
  • Hvis du bare har ett dyr (som flokken okse eller en enkelt ku) som er konstituert som han eller hun er opphisset om ditt nærvær, så bare ignorere dem og flytte lenger vekk fra gjerdet. Når du har flyttet på trygg avstand (både for deg og for dem), så vil de vende seg bort og gå tilbake til der de var "stasjonert".
   • Husk, du har en høyere sjanse for å bli rammet av et slikt dyr hvis du er i samme beite eller samle så dem. Hvis du bor på motsatt side av gjerdet fra truende storfe og praksis unngåelse teknikker, så vil de til slutt la deg være.
 8. 8
  Se om du kan gi dem (de som er blir fint for deg!) En godbit av noe håndplukket gress som vokser på den andre siden av gjerdet. Sjansene er du vil ikke få en spise fra hånden din med en gang, men hvis du er tålmodig nok, kanskje du. Men hvis ikke, bare slippe gresset på bakken der de kan se det og bevege seg bort litt for å la dem spise.
  • Måten du holder ut hånden med gress i det er ikke som du ville gjort med en. Storfe hente gress med sin tunge, ikke deres lepper, så hvis du holder hånden ut med knyttneven din vedlagt over stemmy del av gresset, dere begge gjør dyret for å få gress fra hånden din og fra ikke blir bitt. Bare husk å la gå så snart du tror storfe har et grep på den.
 9. 9
  Prøv å klappe en av de dyrene som har kommet opp til deg for en godbit. Klø dem under haken eller kjeven, på kinnet eller på halsen. Selv under øret eller bak målingen er et bra sted å ta på dem. Hvis de viker unna på hånden din nå ut til dem eller hoppe på berøringen, kan du enten slutte å gjøre det, eller prøve igjen. Hvis det samme skjer på andre forsøk, så stopp.
 10. 10
  Gange med tanken på at du har kommet godt i gang med selv. Kanskje du vil ønske å komme tilbake og prøve på nytt! Hvis du gjør det, gjenta med den samme flokken eller med en annen flokk til du har ingen frykt (men forhåpentligvis mye respekt) av storfe.

Tips

 • Vær oppmerksom på din sinnstilstand. Hvis du er rolig, vil de være rolig.
 • Kunnskap om storfe atferd vil hjelpe i det lange løp. Jo mer du forstår deres kroppsspråk, jo mindre redd blir du.
 • Ikke bli skremt av dem stirrer på deg. Byttedyr alltid stirre på mennesker eller en predator, uansett hva du gjør. Bare for moro skyld, har en stirrer konkurranse med dem for å se hvem som vil se bort snarest. Hvis du er virkelig god og trygg, vil du alltid vinne!
 • Ett punkt om gradvis desensitization er å ta det ett skritt av gangen. Face hvert nivå for hva det er før du kan innse det uten panikk.
  • Et nivå enklere enn å ringe et meieri gård å gjøre avtalen (som gir deg en frist til å frykte når det er gjort) er å begynne å se på bilder av kyr. Begynn med malerier som er klart malerier - impresjonistiske seg eller tegneserier. Deretter videre til realist malerier og deretter bilder.
 • Ikke la hornene skremme deg. Mye av tiden storfe med horn kan like selv herdet som de som blir spurt (eller har ingen horn).
  • Hvis du ønsker å erobre din frykt over kveg, og deretter besøke en gård eller ranch som hever Texas Longhorns. Finn en som er stolt over å innrømme at deres storfe er føyelig, ikke vill som den gamle West historier forteller om.
 • Storfe får alltid kjedelig hvis du ikke gjør noe som underholder dem eller gi dem noe å spise. Vanligvis etter 10 til 15 minutter vil de flytte ut og gå tilbake til hva de gjorde før du kom.

Advarsler

 • Ikke forveksle det lov å lade eller bare løper mot deg. Et dyr som lader mot deg vil alltid ha hodet ned klar til å svinge oppover ved påvirkning. Dyr som kjører mot deg vil ha hodet opp og alltid stoppe før de kommer til deg.
 • Ikke erte dem. Dette vil bare få dem opphisset og nervøs, og hvis du går for langt man kunne rett og slett komme opp og ram inn i deg.
 • Oksene er farlig. Hvis du har en på gjerdet truer deg, bare gå bort og unngå øyekontakt. Til slutt får han lei og gå bort.
  • Hvis du er uheldig nok til å være i et felt med en lading bull, da blir du nødt til å vite hva de skal gjøre. Les hvordan du kan unngå / unnslippe en okse som en del av din bakgrunn forskning.
  • Selv om dette kan være en frykt for deg, være fornuftig - unngå å gå inn i en innhegning der det er okser til stede med kyr, eller der det er kveg som du ikke kjenner og ikke kan håndtere selv. Den beste tingen å gjøre før du skriver en innhegning eller beite er å be storfe eieren før du går i nærheten av storfe.
   • Hvis du ikke kan unngå å være i en innhegning med storfe inne uansett grunn, gjøre så lite som mulig for å trekke oppmerksomhet til deg selv når du går gjennom et felt av storfe, holde seg borte fra flokken, og unngå å gjøre øyekontakt.

Ting du trenger

 • Journal, regneark for å skrive
 • Informasjon om storfe (nettsider, bøker osv.)
 • Lokal gård eller ranch for et besøk, kanskje barnas zoo til nød