Wkino

Hvordan å identifisere og velge høy kvalitet badehåndklær

Hvor herlig det føles å vikle deg inn i en myk, absorberende fluffy badehåndkle rett etter du kommer ut av dusjen. Men ikke alle håndklær er født like. Her er hvordan du finner den rette for deg.

Trinn

Hvordan å identifisere og velge høy kvalitet badehåndklær. Forstå hva som gjør et håndkle et godt håndkle.
Hvordan å identifisere og velge høy kvalitet badehåndklær. Forstå hva som gjør et håndkle et godt håndkle.
 1. 1
  Forstå hva som gjør et håndkle et godt håndkle. For det første vil håndklær for ulike formål dra nytte av forskjellige stoffer, enten de er for tørking kroppen eller tørking retter. Ting å huske på er:
  • Absorpsjonsevne er skapt ved å maksimere overflatearealet. Bomull håndklær er best for hender og kropp, mens sengetøy håndklær er best for servise og glass.
  • Terry er den mest absorberende over alle vever. Det er et ideelt håndkle for hånd og tørking legeme som den er skrudd på begge sider, og dermed øke dens overflateareal.
  • Crash lin er en kombinasjon av lin, bomull og rayon som fungerer veldig bra for tørking retter. Det bidrar til å øke fordampingen.
  • Damask lin fungerer veldig bra for tørking glass og servise der lofri resultater uansett.
  • Flax avledet lin er super absorberende og sterk. Det er naturlig resistente mot bakterier, vil ikke forlate lo på glass, og absorberer 20 prosent av sin egen vekt i vann.
 2. 2
  På innholdet av håndkle stoff. Høy kvalitet håndklær er vanligvis laget av fin, lang bomull fiber. Noen av de dyrere håndklær er laget av egyptisk eller brasiliansk bomull. Mens vanskelig å finne, er Supima bomull annen utmerket valg av lange fiber bomull som er dyrket i Europa.
 3. 3
  Gjør din egen testing. I butikken, prøv å føle og se på håndklær for å se om de passer til dine behov og ønsker.
  • Se nøye. Vil fibrene stå opp som gress i en hage? Det er et godt tegn! Hvis de er flat som en stift, vil de ikke føler meg veldig bra eller fungerte som godt.
  • Føle dem. Er de myke? Eller er de grove? Hvis håndkle har en myk, fløyelsaktig følelse og litt vekt til det, er det god kvalitet. Hvis håndkle er skrapete, eller føles som lerret, er det lav kvalitet (betydning, ikke kjøpe dollar-store håndklær!).
  • Sjekk størrelsen. Hvis du er høy eller stor, se etter bad ark som er større enn gjennomsnittet håndkle størrelse og gjøre tørker deg raskt mye enklere.
 4. 4
  Shoppe rundt.
  • Se etter de beste tilbudene. Bestem deg for hvor mye du vil betale. Hvis du ønsker det aller beste kvalitet, vil det koste deg mer. På pluss-siden skjønt, vil dyrere håndklær også vare lenger, så du sparer penger i det lange løp, og trenger ikke å erstatte dem så ofte.
  • Finn håndklær som er i samme farge som din bad innredning. Husk at fargede håndklær vil etter hvert svekkes. Hvite håndklær kan alltid bli bleket om nødvendig å bleke dem opp igjen.

Tips

 • Se for ulike størrelse håndklær - vanlig håndkle størrelse er greit for gjennomsnittlig størrelse person, men høyere eller større kanskje foretrekker et bad-ark. En god størrelse bad-ark er 34 "x 68". Det føles luksuriøst å bli pakket inn helt i din fluffy bad-ark!
 • GSM (gram per kvadratmeter) er en stor faktor - noe høyere enn 550gsm er en god håndkle. Sjekk hva slags hauger: 16s singel, 12s enkelt, 21s dobbel med en god jord haug, kan gi god følelse og holdbarhet.
 • Håndklær tørket i tørketrommel er alltid luftigere enn håndklær tørket på en utenfor klær-linje.

Advarsler

 • Mens bleking myker håndklær, fører det også dem til å slites ut raskere. Hvis du bruker tøymykner på håndklær, anbefales det å la kjøkken håndklær ut av en slik vask, for å hjelpe dem vare lenger. I tillegg kan sengetøy håndklær som har blitt vasket i tøymykner forlate smøre på glass.
 • Vask alltid nye håndklær før bruk. Overflødig fargestoff, kjemikalier, etc., kan fortsatt ligge i fabrikk produserer håndklær.