Wkino

Hvordan å høste svart valnøtter

Har du noen valnøtt trær og er usikker på hva du skal gjøre med nøtter? Her er de grunnleggende anvisningene for høsting din avling av valnøtter. Valnøtter er stor slette eller i valnøtt kake, selv Cook svart valnøtt kjøtt, eller andre oppskrifter, hvorav mange ikke krever mange valnøtter. Følg disse trinnene for å høste dine valnøtter og forberede dem for å spise.

Trinn

Hvordan å høste svart valnøtter. Samle nøtter som har falt.
Hvordan å høste svart valnøtter. Samle nøtter som har falt.
 1. 1
  Samle nøtter som har falt. Noen valnøtt trær er svært høye så å plukke dem av grenene er uaktuelt. I tillegg kan plukke dem noen ganger skade treet lemmer, så bare vent for dem å falle og samle dem opp. Pass på å bruke kraftige gummihansker som de billige forbruksmateriell vil ikke fungere.
 2. 2
  Få grønt skrog ut av valnøtt. Som svart valnøtter modnes, de skrelle endringer fra grønt til gulgrønt. Valnøtt juice etterlater en mørk beis, så bruk hansker eller bruke tang når du håndterer unhusked valnøtter. Trykk på huden av valnøtt med tommelen, modne nøtter vil vise et innrykk. Fjerning kan gjøres ved bare å ta en liten foldekniv og kutte rundt skroget og peeling av, eller du kan legge dem på oppkjørselen og kjøre over dem med bilen din! Det er ofte like lett å rulle dem under foten inntil skroget er sprukket åpen, plukke dem opp og skrelle skroget av. Videoen nedenfor viser skroget blir tatt av i en antikk mais huller. Noen av disse metodene vil fungere.
  For en enkel måte å skille skrog, legg dem i vann. Den skrog float, nøtter ikke. Se videoen for en demonstrasjon.
 3. 3
  Kast skroget. Black valnøtter inneholder Juglone, et stoff som hemmer vekst i mange arter av planter. Juglone degraderer med eksponering for varme, sollys og luft, og skulle bryte helt ned etter flere uker eller måneder i en komposthaug. Ferdig kompost fra en godt strukturert og vedlikeholdt haug vil være trygt å bruke til å vokse enda sensitive avlinger, for eksempel nightshades (tomater, poteter, paprika, aubergine, etc).
 4. 4
  Legg ut din brune hardt skall nøtt å tørke. Du kan legge dem ut på et lag med aviser til tørk i noen dager eller lenger. Noen folk forlater dem for mye lenger. Tørketrommelen mutteren, jo lettere mutteren kjøtt er å fjerne. Du kan også lagre dem i skallet på et tørt, ekorn bevis området. Ikke legg dem ut hvor ekornene kan finne dem. De vil ta hver og en de kan.
 5. 5
  Å knekke åpen dine nøtter du kan bruke en hammer eller en skrustikke. Den skrustikke gjør ikke så mye skade på valnøtt kjøtt inni. Denne delen kan være litt vanskelig og kan ta litt tid. Hvis du ikke har tid på hendene vil du ikke liker å gjøre høsting av disse nøtter. Du kan ikke være i en hast i dette trinnet, eller du vil skade mutteren kjøtt.
 6. 6
  Trekk mutteren kjøttet ut. Hvis du kan, og hvis det er sta, kan du bruke en kommersiell nøtt pick (vanligvis kan kjøpe disse og Nøtteknekkeren rundt høytiden i dagligvarebutikker eller når som helst på året i matlaging forsyne butikkene). Hvis du bare bruker nøtter for en svart valnøtt kake, spiller det ingen rolle om de er brutt opp dårlig. Dette er perfekt for kaken.
 7. 7
  Kast mutteren skall i hvilken måte du foretrekker. Husk disse tingene er veldig vanskelig og kan være skarp, så ikke la dem der noen kan tråkke på dem. De kasserte skjell lage en finpolering medium som kan brukes i en rotasjonsfordamper vannglass, og brukes ofte til å polere messing gjenstander. Hvis du har en stor nok valnøtt innhøsting, kan du vurdere å bruke skjell som en betimelig kilde til vinteren varme i vedovnen.
 8. 8
  Spis mutteren fersk eller spare til senere. Noen arter av valnøtt trær har ulike smaker. Noen er sterkere enn andre.

beste metoden for å fjerne grønne skall

 1. 1
  Dette er den beste metoden for langt. Bor et 1 1/4 ", 1 1/2", og en 2 "hull i en to fot lange 2x4. Støtt den med to 2x4" blokker og ta en liten ball peen hammer og pund det grønne mutter gjennom riktig hull, dukker de grønne skjell av. Dine hender vil være farget i flere dager!

Tips

 • Du kan lage beis eller gammeldags blekk fra mutteren skrog. Sug skrogene i litt frisk regnvann, oppvarm deretter - fortrinnsvis det ytre, på grunn av den sterke lukt! Du må bruke et metall pan, eller legge noe av metall til blandingen (dvs. noen jernnagler eller et stykke kobber) for en mordant, noe som gjør fargen mer permanent. Avkjøl, og hell gjennom en sil. Tillate vann å fordampe fra fargestoff, for en mer konsentrert brun trykksverte. Tradisjonelt ble lampe svart (sot) lagt for å gjøre blekket svart.
 • Bruk gamle klær som noen kontakt med skrogene vil farge klær permanent, og vil også sette flekker på hendene hvis plukket opp barehanded.
 • Bruk god heavy duty gummihansker! Farging av valnøtt olje på disse nøtter er ganske forferdelig. Du vil bære gule hender og fingre for en stund hvis du ikke ense denne advarselen!
 • Det er vanligvis OK å kaste blader og skall i en komposthaug. Ifølge Ohio State University Extension Service, "Walnut bladene kan komposteres fordi toksinet bryter ned når de utsettes for luft, vann og bakterier. Den giftige effekten kan bli degradert i to til fire uker. I jord, kan sammenbrudd ta opptil to måneder. "

Advarsler

 • Ikke berør øynene eller munnen med hanskene dine. Flekken fra disse valnøtter er ganske bitter og sterk og kunne brenne dine øyne eller kunne selv muligens være giftige hvis de spises. Ikke la barn gjøre høsting av valnøtter.
 • Ikke mulch med valnøtt skall eller blader. Valnøtter, pecan og hickory trær inneholder et stoff, Juglone, som vil stunt eller drepe mange urteaktige hagen avlinger.
 • Gjøre forskning og sørge for at de svarte Valnøtter er IKKE giftige for ditt kjæledyr eller noen annen levende skapning som du bryr deg om. Hvis det er greit for dem å berøre men ikke spise, holde det borte og hvis vice versa, fortsetter å ikke tillate dem å komme i nærheten. Alltid tenke på en konsekvens som kan skje fra å gjøre noe. Vi må være sikker på at tingene vi gjør kan påvirke våre kjære dyr!

Ting du trenger

 • Gode ​​kraftige gummihansker.
 • En bøtte eller beholder (ikke bruk noe du ikke ønsker misfarget.)
 • En vice eller en hammer.
 • === Valgfritt ===
 • En foldekniv hvis du foretrekker å kutte skroget av.
 • En nøtt pick (dette kan brukes eller bare noe spisse vil gjøre.)
 • En god sort valnøtt kake eller valnøtt sjokolade brød kake oppskrift!