Wkino

Hvordan å ha en god familie liv

Til tross for det perfekte bildet familiene som alltid synes å ruve over oss på tv, plakater og bill boards, det er mange flere kompleksiteten og dynamikken til familier enn alle smil og latter. Alle familier er forskjellige, og alle familier har sine egne problemer, men med riktig mengde arbeid og vilje, kan du gjøre din familie livet det aller beste det kan være, ved å utvikle dine relasjoner og lære mer om deg selv og dine pårørende. Ingen er familieliv er perfekt, men du kan lage din godt, så hvorfor ikke?

Trinn

Hvordan å ha en god familie liv. Forstå din familie godt.
Hvordan å ha en god familie liv. Forstå din familie godt.
 1. 1
  Forstå din familie godt. Hvis du ikke så det kan være mange misforståelser og kamper. Vær med dem når du kan og bli kjent med dem bedre. Mange familier nå ikke får til kjenner hverandre altfor godt fordi de er for opptatt. Planlegg litt tid med familien, liker, en film, eller en familie spillet, eller så lite som å spise middag sammen.
 2. 2
  Respekter din familie. Dine barn, din kone / mann, er nå din, men husk på slutten av dagen de er også mennesker. De har også en mening eller et forslag. Noen ganger kan det være dårlig eller god. Aldri være sint på noen oppfatning, de har sine meninger, og ingen er perfekt.
 3. 3
  Gi tid. Ingen ønsker å bli ignorert bare for noen møte eller arbeid. Gi tid til hver og en av dem slik at du kan forstå hver enkelt riktig, og dette kan hindre eventuelle misforståelser i fremtiden.
 4. 4
  Behandler alle som likeverdige. Om sin hushjelp eller steg barn, de også fortjener kjærlighet og hengivenhet fra deg som du fortjener fra din kone / ektemann eller fra ditt eget barn. Behandle alle som du ønsker å bli behandlet, og får sammen med familien din skal være enkelt.
 5. 5
  Aldri skrike eller rope på noen. Dette kan skape hat for deg i sine hjerter. Ved å gjøre dem til å forstå kan gjøre mye. Hvorfor kaste bort energi når du kan gjøre det rolig.
  • Prøv ikke å slåss med dine søsken. Fighting kan rive ditt forhold fra hverandre og du vil angre når du blir eldre. Verdsette den tiden du har med dine søsken, kan du ikke få det tilbake.
 6. 6
  Aldri diskriminere.
 7. 7
  Lær å. Når du eller noen andre i familien din ønsker det totalt motsatte av hverandre, finne en måte å finne ut av det for å gi deg alt det du ønsker.
 8. 8
  Hjelpe hverandre. Når du ser at søsken eller foreldre trenger hjelp, hjelpe dem. Gjøre små ting som å holde døren for dem, eller hjelpe noen med lekser.
 9. 9
  Organisere overraskelse Bursdagsfeiring og feire noen individuelle prestasjoner kan virkelig hjelpe.
 10. 10
  Unngå å bruke krenkende ord mot hverandre.
 11. 11
  Noen ganger tenåringer kan føle seg trist eller ensom. Først spørre dem om det, og hvis de ikke ønsker å dele deretter sin OK. Dens bare hormoner. Hvis du tror at noe er virkelig ille, ber sine nære venner og hjelpe ham / henne.
 12. 12
  Aldri noensinne bryte noen lover. Dette kan skade dem eller gjøre dem til å føle at du er en løgner, og hver gang vil bryte løfter.
 13. 13
  Lær å tilgi.
 14. 14
  Ikke skjenn for mye. Skjenn kan være bra for dem, men aldri over gjøre.
 15. 15
  Gjøre dem klar på en enkel måte. Hvis noen i familien din har gjort noe galt eller har forrådt din tillit, gjøre dem klar over sine feil på en enkel måte.

Tips

 • Kompromiss er det mest verdifulle verktøyet du har.
 • Ikke legg alt ned til hormoner. Hvis din tenåring føles motvillige til å snakke med deg, kan han eller hun bli opprørt over noe eller blir mobbet. Spør om alt er i orden og vinne over deres tillit.
 • Dersom arbeidet er veldig viktig så prøve å få dem til å forstå og lover om neste gang.

Advarsler

 • Hvis familien hater hverandre prøver å sette dem i en situasjon tok hverandres hjelp er viktig.
 • Aldri slå eller heve hånden din på noen.
 • Familiemedlemmer er aldri rett til å være fornærmende. Hvis de er, ikke kast bort tiden din. De kan ikke alltid bli vunnet med tålmodighet og godhet. Hold ut av giftige situasjoner når du kan.