Wkino

Hvordan å fly med barn


Akkurat når du trodde at det ikke kunne bli noe mer stressende å tenke på måter å holde barna underholdt når du reiser lange timer i fly, du selv må vurdere andre passasjerer som kan føle at barna blir altfor forstyrrende eller støyende! Mens du flyr med barn kan virke vanskelig, trenger det ikke være - ved å følge forslagene nedenfor, kan du definitivt finne idiotsikker måter å holde barna glade, foreldre uten stress og andre passasjerer tilfreds.

Trinn

Hvordan å fly med barn. Planlegg tiden av flyturen.
Hvordan å fly med barn. Planlegg tiden av flyturen.
 1. 1
  Planlegg tiden av flyturen. Det er aldri en ideell tid å fly long haul, men hvis du flyr gjennom natten, er det større sjanse for at barnet vil sove gjennom minst noen av reisen. Dette vil gjøre turen - så vel som den tiden du trenger for å holde barnet okkupert - virker mye kortere.
 2. 2
  Bruk in-flight underholdning, men ikke stole på det alene. Mange større flyselskaper har in-flight underholdning som filmer, musikk og til og med barnekanaler. Men det er tider da det kan være ødelagt eller uegnet. Det bruk av hodetelefonene kan også irritere barnet ditt.
 3. 3
  Ta med en rekke underholdning materialer for barnet ditt. I løpet av tiden som in-flight entertainment bare vil ikke klippe det, bør du alltid ha alternative kilder til underholdning på hånden. Ta med elementer som:
  • Bærbare spillkonsoller
  • En MP3-spiller, pluss musikk og lydbøker
  • En elektronisk bok som kan brukes mykt
  • Coloring bøker, aktivitet bøker og blank tegning papir - Ikke glem blyanter og fargestifter!
  • Stickers - Disse er nyttige for å lage design på blanke sider mens tegningen.
  • Magnetiske spill - Kjøp reise-size spill kits tilgjengelig fra mange lekebutikker, bensinstasjoner og flyplass gave butikker.
  • Bøker å lese sammen
  • Flash-kort og andre læring elementer
  • Barneklubb puslespill bøker - Sudoku, kryssord, finn-en-ord, mad-libs, vitser, etc.
  • Skrive ut noen spill å spille på papir, for eksempel tic-tac-toe, labyrinter eller dot-til-prikker. Det finnes mange slike utskrifter tilgjengelig på barnas steder på nettet.
  • Et par av ditt barns favoritt leker som er bærbart nok, slik som kosedyr eller dukker
 4. 4
  Belønn barnet for god oppførsel. Overraske og belønne barnet for hans tålmodighet på lange kjøreturer. Pakk opp en ny leke og presentere ham med det etter at han har vist at han har vært veloppdragne nok - det er en skamløs bestikkelser, men det kan fungere.
 5. 5
  Ta med litt snacks. Snacks kan holde barna fornøyd, noe som kan oppmuntre napping. Velg mat som ikke er pakket med sukker og som ikke smelter eller smuldre hverandre. Lakris, cracker smørbrød, kornblanding og granola barer er gode spill. Prøve å forberede disse snacks på unike måter. Små barn vil elske frokostblanding biter tredd på garn for å danne en spiselig kjede.
 6. 6
  Sørg for variasjon i barnas aktiviteter. Barn hater å være begrenset. Når de er festet i, kan de ikke plukke opp leker de har droppet, eller flytte om og se deg rundt så mye de vil. Et barn på en lang hale flytur er en tidsinnstilt bombe av energi. Variere aktiviteter så mye som mulig. Veksler mellom å spille musikk, gir ut snacks, leker med leker og lese bøker.
 7. 7
  Har barna blir ferie planleggere. Kontakt turisme styret eller lokale handelskammer til bestemmelsesstedet før avreise for turen din. Be reisebrosjyrer og turistinformasjon. Arrangere disse i en mappe for enkel visning under flyturen. La barna bla gjennom løpesedler og blader under flyturen å forberede dem ytterligere og øke deres entusiasme. Gi barn så unge som åtte en kalkulator og et budsjett. Så, la dem trene en enkel, rimelig reiserute. Før du kommer hjem, kaste eller resirkulere hefter å lette belastningen.
 8. 8
  Lag et fotoprosjekt. Før hjemreise, ta det digitale kameraets minnebrikke til et stoff butikken og legge det inn i en gjør-det-selv-bilde sentrum. Be om én time utskrifter. Så, kjøp en liten scrapbook for hvert barn og la dem spille inn sine minner med spesielle penner mens de stikker ned bilder med dobbeltsidig tape. Du vil bli gledelig overrasket over hva de mente var de viktigste øyeblikkene i deres familie ferie.
 9. 9
  Bruk noen minutter på å gjennomgå grunnleggende sikkerhets strategier med barna. Du har en fange publikum, tross alt. Spenningen nye steder kan være overveldende. Minn de unge hva de skal gjøre hvis de blir skilt fra deg, hvem de kan stole på og om sikkerhet i tall. Det er også en god idé å ha barna hjelpe deg å gjøre ut en sikkerhets kort som de kan holde med dem. Kortet kan minne dem om alt fra navnet på hotellet at de bor i, til de første navnene på mor og far.
 10. 10
  Vurdere å leie elektroniske gadgets. Hvis du reiser innenfor et enkelt land, kan det være mulig å leie elektroniske gadgets for den tiden du vil være i luften. Noen underholdning selskaper leier DVD-spillere, filmer og hodetelefoner for bruk på ferie og i løpet av flyreiser.
 11. 11
  Nyt flytur!

Tips

 • Det viktigste å huske på når man reiser med barn er å tenke fremover og redusere de problemene som kan oppstå. Dette omfatter vurderinger av dokumentasjonen at barn trenger når du reiser både internasjonalt og innenlands. Sørg også for å sjekke om status for flyturen før avreise til flyplassen for å unngå en lang ventetid.
 • Husk krympende midtgangen plass og har barna ta med egne ryggsekker, i stedet for en rullende carry-on som kan bremse dem ned. Unge vil være stolte av alt ansvaret som følger med toting sin egen bagasje. Ikke glem å legge bagasjen koder til ryggsekker også, bare i tilfelle de får igjen.
 • Dette er et godt tidspunkt å introdusere bøker, flashcards og andre læremidler tilpasset barnets alder. Hvis du har barn i skolealder, spør læreren hva han eller hun foreslår. Mange lærere vil gjerne gi sine studenter med lekser materiale for den tid de er borte fra klasserommet - for eksempel summer, staving og skriving.

Advarsler

 • Har barnet under tre sit i hans eller hennes eget sete i en FAA-godkjent barnesete, ikke på fanget. Det er dyrere, men tryggere. En runde barn kan hemme din evne til å spenne og kanskje ikke har tilgang til en oksygenmaske i tilfelle en nødsituasjon.
 • Unngå leker med små deler. Henter små biter fra tvers av ulike deler av flyet er ikke bare upraktisk, men vil trolig resultere i forlegenhet for deg og høy lyd fra en urolig barn. Små biter eller små leker er også lett for små barn å kaste, og de kan lande i andre passasjerers mat eller ansikter.
 • Husk å sjekke landets transport myndighet nettsted for de siste restriksjoner for håndbagasje. Det er nå innført restriksjoner på mengden og type væsker eller geleer i stand til å bli båret forbi sikkerhet. Unntak er ofte laget for barn og babyer, som tillater dem å bære på flasker, juice bokser og sippy-kopper. Sørg for at du erklærer disse elementene før du går gjennom sikkerhetskontrollen, og at du plasserer dem i sin egen Quart-size zip-top bag. Det anbefales at du bare pakke mengden juice, melk eller bryst-melk som du vil trenge for flyturen. Større mengder kan kontrolleres med bagasjen din.