Wkino

Hvordan å få en vellykket besøk til veterinæren


Å besøke veterinæren for en rutinemessig sjekk-opp eller for en helse bekymring i hele kjæledyret ditt liv kan være en svært vanskelig tid på grunn av konstant bekymring for hva som kan skje. Noen dyr fangst på enten ved å observere din spenning eller ledetråder for eksempel å få ut kasse / transportør og innse hvor de går. Ved å følge disse enkle enkle trinn kan du gjøre et besøk til veterinæren er så mye enklere for deg og din elskede kjæledyr...

Trinn

Hvordan å få en vellykket besøk til veterinæren. Få kjæledyret vant til deg berøre det slik at når veterinæren mener det, betyr det ikke tenke for mye.
Hvordan å få en vellykket besøk til veterinæren. Få kjæledyret vant til deg berøre det slik at når veterinæren mener det, betyr det ikke tenke for mye.
 1. 1
  Få kjæledyret vant til deg berøre det slik at når veterinæren mener det, betyr det ikke tenke for mye. Det er svært viktig at kjæledyret er vant til å ha halen løftet. Hans føtter og negler rørt og å bli løftet opp og flyttet rundt. Det er også veldig nyttig å sette ditt kjæledyr med å bli transportert i bil fra en tidlig alder også. Den kjennskap til håndtering og reiser vil lette mye av spenningen for ditt kjæledyr, og det gjør det også mye enklere for deg og veterinæren for å se etter helseproblemer og å administrere medisiner.
 2. 2
  Holde kjæledyr behersket eller eske. Ved transport av ditt kjæledyr, sørge for at hun er godt fastspent i bilen for henne og din families sikkerhet. For katter, kaniner, gnagere, små hunder, osv. en transportør kurv er hensiktsmessig. For større hunder, kanskje de trenger sikkerhet Beltet eller en spesiell hund kupé i baksetet av bilen. En gang i veterinæren, ikke la kjæledyret vandre fritt omkring. Mange andre eiere med sine kjæledyr vil være der, og det er veldig lett for ting å komme ut av kontroll når kjæledyr konfrontere hverandre. De fleste veterinærer vil forvente at du holde kjæledyret i esken eller på leiekontrakten sin.
 3. 3
  Gjøre notater. Hvis noe plager deg om kjæledyret ditt, er det veldig nyttig å holde notater om de tingene som du legger merke til, som redusert matlyst, bite ett område av kroppen, pacing lage merkelige lyder, oppkast osv. Dette vil bidra til å forklare problemet til veterinæren og du vil være i stand til å gi informasjon om varigheten av problemet, de presise symptomer og reaksjoner som du har lagt merke til i ditt kjæledyr.
 4. 4
  Spør veterinær resepsjonist for råd om hva du skal gjøre i forkant av utnevnelsen. Gi en kort forklaring av problemet og spør resepsjonisten om du trenger å ta en urin eller avføring eksemplar, ikke mate kjæledyret ditt, eller gjøre noe annet spesielt.
 5. 5
  Være en aktiv deltaker i kjæledyret eksamen. Noen ganger bekymring om et kjæledyr tilstand kan få oss til å glemme noen spørsmål som vi har hatt hjemme. Svaret på dette er å skrive dem ned etter hvert som de kommer til deg hjemme og ta dem med deg til veterinæren. Spør også om det er noen pålitelige internett referanser som du kan bruke. Noen ting å spørre om er:
  • Diskuter kjæledyret kostvaner. Det er alltid nyttig å kort diskutere kjæledyret ditt kosthold, spesielt under rutinemessige kontroller. Mange veterinærer vil sannsynligvis be om dette, men hvis ikke, ta temaet opp selv. Som kjæledyret ditt vokser, vil ulike behov for næringsstoffer oppstå, og hvis du ikke er sikker på om disse, spør. Hvis kjæledyret ditt har spesielle problemer, spør om det er noe om kjæledyret ditt kosthold som må skiftes.
  • Spør om dental problemer. Relateres til et godt kosthold, ofte vi ikke vurdere dental behov kjæledyr. Det er viktig å spørre om kostvaner som fremmer gode tenner. Vær oppmerksom på at rengjøring en dyrenes tenner er vanligvis en større øvelse som krever narkose, så får det riktig til å begynne med er viktig.
  • Diskutere eventuelle grooming utfordringer du står overfor. Hvis du finner langt hår forårsaker problemer, spør veterinæren etter løsninger. Det er viktig å vite hva du skal gjøre, som en sterkt sammenfiltret kjæledyr kan ha å gjennomgå narkose å ha sammenfiltret pels fjernet.
 6. 6
  Holde oversikt over vaksinasjoner. Selv om du er avhengig av veterinæren for å holde poster, er det godt å også opprettholde dine egne poster. Ta dem med til dyrlege hver gang og har postene fylles ut. Dette vil hjelpe deg å huske hva som har blitt gjort, når de neste vaksinasjoner forfaller og er også nyttig hvis du endrer dyrlegen.
 7. 7
  Be om en demonstrasjon for å gi medisiner. Ikke vær redd for å spørre veterinæren for å vise deg hvordan du kan gi en foreskrevet medisiner. Veterinærer er mer enn glade for å vise deg og bli beroliget om at du fullt ut forstår hva som må gjøres. Hvis du foretrekker veterinæren for å gi vanlige medisiner, for eksempel ormekur tabletter, er det fint også forutsatt at du har råd til hyppige besøk.
 8. 8
  Trøste hunden ved å forsiktig klappe og klemmer hunden din å lette ham i hans komfortsone.
 9. 9
  Hvis hunden er skvetten eller redd, klappe ham og prøver å roe ham ned. Hvis hunden din trenger et skudd sørg for å holde ham og hjelpe veterinæren. Ikke ta ham, bare roe ham.
 10. 10
  Hvis hunden din har spist noe ta wrapper til veterinæren, være oppmerksom på at du trenger å vite hvor mange gram det var hva det var osv..
 11. 11
  Fortell veterinæren hundene symptomer, fortelle dem hvis hunden ikke kan stå opp eller kaster opp. Ikke hold tilbake, så sier ikke alle symptomene kan føre til en feil diagnostician og hunden din kan ikke være i stand til å være fullt hjulpet.

Tips

 • Sørg for å diskutere alle elementene og tjenester som tilbys for kjøp av teknikere. Noen elementer kan kjøpes på nettet mye billigere eller blir utsatt mens noen kan spare deg for mye penger i det lange løp. Men vær klar over det faktum at medisiner kjøpt fra nettbutikker ikke kan ha blitt lagret i samme forhold som de er i en veterinær kontor.
 • De fleste av de on-line medisiner som har blitt nevnt ovenfor er ikke garantert av selskapene som gjør narkotika på grunn av måten de kjøpe eller skaffe narkotika. Mens mye er billigere, hvis du spør du veterinær og få inn en kopi av prisen, vil de fleste matche det som blir tilbudt på nettet, og du kan da være sikker på kvaliteten av produktet.
 • Når du starter valper og kattunger på vaksiner, være forberedt på å gjøre minst tre besøk og bruke rundt 75€ per besøk.
 • Du kan også ta med kjæledyret ditt favoritt godbit eller leke for å roe det ned.
 • Hvis kjæledyret ditt har hatt problemer med oppkast, diaré eller urin, ta med en prøve til veterinæren med deg.
 • Hvis kjæledyret ditt ser ut til å bli litt nervøs eller skaper en oppstyr over å gå til veterinæren, gjør det ta noe som kan bidra til å roe det ned før veterinæren begynner å ta en titt på den. For eksempel: en tygge leketøy eller en teddy osv.
 • Prøv å ikke ta med hunden i en kasse. Hvis han blir redd han vil skjule og nappe på alle som forsøker å ta ham ut av hans lille hidey hullet. Prøv et bånd i stedet.
 • Snakke ham gjennom det. Fortell ham hva du skal gjøre før du gjør det. Som du ville gjort med en skremt pjokk på legekontoret.

Advarsler

 • Ikke mate dyret ditt hvis du tror røntgenbilder vil være nødvendig. Maten i magen kan noen ganger blokkere visning av organer som magesekk, tarm og blære.
 • Spør om alle kostnader av alle prosedyrer, inkludert omsorg etter den innledende prosedyren. En prosedyre kan koste flere hundre mer enn først antatt når du tar med til veterinæren stell som er nødvendig etter den første prosedyren er gjennom. Dette kan hjelpe deg å planlegge og sortere ut din økonomi etter behov.

Ting du trenger

 • Liste med spørsmål
 • Carrier kurv eller tilbakeholdenhet
 • Kjæledyret ditt favoritt tygge leketøy
 • Godbiter for god oppførsel
 • En komfortabel bånd