Wkino

Hvordan å erstatte egg i matlagingen din

Egg har ikke alltid vært tilgjengelig og menneskelig oppfinnsomhet har skapt mange måter å unngå deres bruk, enten det er fordi du har kjørt ut, er det et egg rasjon, du er en vegan, er du allergisk mot dem, eller du rett og slett hater dem. Her er noen forslag.

Trinn

Hvordan å erstatte egg i matlagingen din. Regne ut hva du vil at egg erstatning å gjøre.
Hvordan å erstatte egg i matlagingen din. Regne ut hva du vil at egg erstatning å gjøre.
 1. 1
  Regne ut hva du vil at egg erstatning å gjøre. Vil du erstatte en hel egg, eller bare eggeplomme eller bare den hvite? Dette vil bidra til å bestemme hva som skal brukes i stedet for egg-produkt. Egg har ulike bruksområder - noen ganger de brukes til binding, noen ganger for leavening (lage lettere / mykere) eller noen ganger bare for smaken. Du bør også prøve å være klar over hvilke av disse elementene du prøver å erstatte.
 2. 2
  Frukt gjør en utmerket erstatning for egg - Prøv bananer, eple puré eller høyt pektin innhold frukt. Vanligvis 1/4 kopp banan vil erstatte 1 egg.
 3. 3
  Tofu er fabelaktig som en erstatning, som det vil ta på smaken av hva du steker den med. Som en generell regel, vil 1/4 kopp tofu erstatte 1 egg. Pisk eller slå den før du legger den til oppskriften. Sørg for å bruke silken tofu - sjøtunge vil ikke blande godt. Du kan også bruke 1/4 kopp soya yoghurt per egg.
 4. 4
  Grind 1 ss hele linfrø (eller bruke 2 1/2 ss pre-bakken linfrø) og kombinere med 3 ss vann for å erstatte ett egg. Pass på at blandingen har gelled før du bruker den. Noen anbefaler ulmende de to elementene sammen for å tykne denne blandingen.
 5. 5
  For en erstatning for bare eggehviten, bland 1 ss vanlig agar pulver (tilgjengelig fra helsekostbutikker / kinesiske butikker etc) med 1 ss vann. Pisk sammen, chill det og deretter piske den igjen.
 6. 6
  Et annet egg erstatning er 2 ss vann blandet med 1 ss olje og 2 ss bakepulver. Bland godt sammen før du legger.
 7. 7
  I velsmakende oppskrifter, for eksempel en vegetarisk brød, prøv bindemidler som potetmos, tomatpuré eller havregryn. Disse midler kan hjelpe til å bli tykkere og gel med de andre ingrediensene. Også brødsmuler, maismel / mel, arrowroot og hel-hvetemel er gode erstatninger.
 8. 8
  Apple saus, hermetisk gresskar, most hermetisk frukt av valget - Alle disse kan brukes som et egg erstatning i bakevarer. Disse vil forlate sin egen smak selvfølgelig, så vær sikker på smaken du ønsker. Frukt kan gjøre bakt element tyngre, så legg litt bakepulver hvis dette gjelder deg. Prøv blandinger av fersken / eple, jordbær / eple etc for deilige muffins.
 9. 9
  Det er mulig å lage pannekaker uten egg. Faktisk, noe flat bakt produkt som krever bare en - kan to egg vanligvis overleve uten et egg uten problemer. Det viktigste er å erstatte litt ekstra væske (1-2 ss) å gjøre opp for eggets fjerning. Det er ulike oppskrifter (noen bare med mel, noen med frukt som most banan), så det er best å bruke en søkemotor for å finne en oppskrift du liker. De gjør jobben, så prøv dem ut, bare være sikker på at den pan de er stekt i er krydret som du ville gjort med vanlige pannekaker.
 10. 10
  Et egg sandwich? Ja! Du kan bruke tofu - bruke en søkemotor eller en tofu / vegetarisk kokebok for foreslåtte oppskrifter. Det smaker fortsatt god, og curried tofu-egg smørbrød er et must.
 11. 11
  Yoghurt? Det høres kanskje litt rart, men yoghurt faktisk kan brukes som en erstatning for egg. Hvis du bruker vanlig, vil du ikke være i stand til å smake yoghurt, som gjør den velegnet for flere oppskrifter. Andre smaker kan fortsatt gjøre baking elementer deilig og fruktig. Bruk 2 til 4 oz av yoghurt pluss en halv ts av olje for å erstatte ett egg.

Tips

 • Den beste tingen å gjøre er å prøve ut forskjellige typer egg erstatninger på din favoritt oppskrifter til du finner den som passer deg best for hver oppskrift. Det er ingen harde og raske regler.
 • Du kan legge til en glob av majones til oppskriften din. Ikke bruk majones hvis du unngår egg på grunn av en eggallergi men siden majones er laget med egg - men egg gratis majones er tilgjengelig på mange helsekostbutikker.

Advarsler

 • Vær forsiktig med å kjøpe egg 'innbytterbenken som ofte inneholder egg (hvis du ikke ønsker å bruke egg i det hele tatt). Alltid se etter egg erstatninger / erstattere. Den beste tingen å gjøre ville være å lese etiketten.