Wkino

Hvordan å elske hunden din

Har du ikke en nær nok forhold til hunden din? Følg disse enkle trinnene for å lage din elskede kjæledyr følelse elsket og hvordan du kan elske det.

Trinn

Hvordan å elske hunden din. Gi hunden rikelig med mosjon.
Hvordan å elske hunden din. Gi hunden rikelig med mosjon.
 1. 1
  Gi hunden rikelig med mosjon. Når hunden din trenger å gå ut, ta ham eller henne ut. Du vet han trenger til fordi han vil gi deg bedende blikk, stå ved døren, bark, etc. Det kan være klynking, skraping og barking medfølgende behovet for trening utendørs også.
 2. 2
  Pet ham. Hvis han legger hodet i fanget ditt, klø bak ørene. Hunder bare ønsker å bli elsket. De nakke og buk riper og en hund massasje er en av de beste måtene å vise din kjærlighet for hunden din.
 3. 3
  Klem hunden din, også. De fleste hunder, spesielt små til middels seg, ta dette som et tegn på hengivenhet. Du kan gjøre dette mens du klapper hunden din.
 4. 4
  Belønne hunden. Mange hunder, Goldens og Shelties spesielt, eksisterer for å behage sine eiere, og de vil gjøre det. Du må belønne dem. Gi dem godbiter som er sunne og laget spesielt for hunder. Du trenger ikke å kjøpe godbiter, kan du gjøre gode seg selv hjemme.
 5. 5
  Snakk med hunden din. Hunder elsker det når du snakker til dem. Du vil utvikle ditt eget språk sammen og dele intime øyeblikk. Og ingen hund noen gang vil fortelle deg å slutte å gå på om en dårlig dag på kontoret!
 6. 6
  Tilbringe kvalitetstid med hunden din. Hunden din elsker oppmerksomhet. Sett av tid hver dag til å tilbringe bare med hunden din. Selv om det bare liggende foran TV sammen, stryke hundens ører og hviler sammen.
 7. 7
  Prioriter deg selv til hunden din. Sett regelmessige og konsekvent ganger for å mate hunden og ta ham eller henne for spaserturer. Hunden din vil elske deg for det fordi det gjør ham eller henne en verden av bra for deres trivsel. Å gjøre ting for hunden din på samme tid hver dag vil la den vite hva du kan forvente på den tiden.
 8. 8
  Verne om din hund. Alltid respektere hunden og kjærlighet at hunden har brakt inn i huset. Vær snill, omsorgsfull og hensynsfull i måten du behandler hunden din. Hunden er et familiemedlem.
 9. 9
  Gi hunden et behagelig sted for seg selv. Hundens sovested bør være dens alene, for ikke å bli delt med hauger av vask eller oppbevaringsbokser. Sørg for at den er ute av veien for folk som går gjennom og andre irritasjonsmomenter.
 10. 10
  Disiplinere hunden. Akkurat som et barn, hvis du ikke disiplinere hunden, betyr at du ikke elsker ham eller henne for mye. Når hunden gjør noe galt, disiplinere ham / henne! Du kan gjøre dette ved å være konsekvent og holde seg til reglene.

Tips

 • Bruk de samme ordene når undervisning hunden rett fra galt. På denne måten begynner hunden å forstå hva du ønsker fra dem.
 • Husk at du ikke trenger å være rik for å elske din hund.
 • Du bør være fast, men ikke sårende når disiplinere hunden din, hedning press på nesen, legger hånden på det tilbake lett å legge dem ned og står over dem, og øyekontakt fungerer godt sammen med kenneling eller sende dem ut siden. Husk å ikke være slem og tilgi dem raskt.
 • Hvis hunden får i trøbbel, og han / hun brer det hale etter når du forteller ham / henne til å slutte, bruk en mild men fast stemme, og etterpå fortelle det som det kommer til å være ok.
 • Selv om bestemte kommandoer er viktig, også snakke til hunden din på vanlig engelsk, sammen med disse kommandoene. Din tale er full av bøyninger og mønstre som hunden din vil forstå, selv om den ikke vet at detaljer om hva du sier. Tilsvarende aldri lyve til hunden din. Hunder kan føle det.
 • Sjekk ut tips på Internett og på ditt lokale bibliotek på hundetrening. En del av kjærlig hunden lærer det å oppføre seg. Eller melde deg på et lydighet skolen.
 • Aldri truffet din hund. Han vil ikke se det som en straff, men i stedet bare se det som du påføre smerte på ham, og det vil ikke gjøre noe godt. Bruk i stedet en fast stemme, og ignorere ham i noen minutter. Aldri straffe ham eller henne om hva han gjorde var mer enn ti minutter siden. Han vil ikke huske hva han gjorde galt.

Advarsler

 • Ikke overdriv. Hvis du takle hunden din på en måte som går utover bare leken roughing, kan de ta igjen på en uønsket måte.
 • Hvis han begynner å bli altfor irriterte, slutte å spille med ham i ett minutt før han slår seg ned.
 • Ikke skjelle ham for dumme ting.

Ting du trenger

 • Dog
 • En kjærlig og sunn miljø der hunden din kan fremme i.