Wkino

Hvordan å elske din kone ifølge bibelen

Så visste du at det er bibelske kommandoer for menn? Ektemenn har ansvar for å elske og respektere sin kone. Har du lyst til å være en mann som elsker sin hustru som Kristus elsket menigheten...

Trinn

Hvordan å elske din kone ifølge bibelen. "Elsk din kone som Kristus elsket menigheten.".
Hvordan å elske din kone ifølge bibelen. "Elsk din kone som Kristus elsket menigheten.".
 1. 1
  "Elsk din kone som Kristus elsket menigheten." (Ef 5:25) risikere livet for å hjelpe eller redde din kone. Kristi kjærlighet til kirken er uten grenser, ingenting holdt tilbake. Han ga sitt liv for menigheten - før du elsket ham. Hans kjærlighet er ikke avhengig av din kjærlighet til ham. Under Guds autoritet - elsker din kone som tjeneste - som gir ditt liv til Gud.
 2. 2
  "Elsk din kone på samme måte som du elsker din kropp og ditt liv." (Ef 5:28-33) Du bryr deg for kroppen din daglig for å være så godt matet og sunn som mulig. Du raskt ta seg av eventuelle behov eller ønsker. Enhver seksuell lyst som en mann bør få omsorg med din kone. På samme måte, ta vare på din kones behov og velvære. Føler din kones smerte og sykdom og glede oss i hennes helse som om det var ditt eget liv. En mann må se sin kones seksuelle lyster og gjøre suverene innsats for å møte disse behovene også. I utgangspunktet trenger henne eller ønske om økonomiske, fysiske, følelsesmessige eller åndelige i forholdet må motta full innsats. Bare på denne måten kan du elsker henne og sørge for henne like godt som du gjør for deg selv.
 3. 3
  "Vis hensyn når du lever med din kone, med respekt..." (I Peter 3:07) Bibelen sier at dersom vi forsømmer denne kommandoen, vil våre bønner bli hindret! For å være hensynsfull, avslutter noen irriterende vaner! Når hun trenger å bli hjulpet bære tunge gjenstander, gjør det! Hvis hun trenger tid du kan ta vare på familien! Hjelp din kone med all din energi, vise din kjærlighet til henne med all vurdering. Be om å få se hvor du kan være hensynsløs.
 4. 4
  «Ikke være harde med din kone." (Kol 3:19) Når en kone er følsom innse at tøffe svar, sinte utseende, irriterte toner av stemmen og utålmodighet vil dypt påvirke din kone. Gled dere at hun er en dame og er ikke som deg - husk at hun er en dyrebar gave Gud har gitt deg.
 5. 5
  "Mannen kropp ikke tilhører ham alene, men også til sin kone." (Kor 7:3-5) Ta din kone fysisk. Ikke frata henne det hun trenger. Seksuell nytelse er noe som er gitt, ikke tvang eller tatt. Diskuter hva hennes behov er både innenfor og utenfor soverommet.
 6. 6
  "Gled dere i din kone hele livet. La kroppen hennes tilfredsstille deg. Bli fengslet sammen med henne." (Ordspråkene 5,18-19) Ingen mann bør se på andre kvinner eller bilder av andre kvinner når han har en kone på hvem han kan stirre daglig. En mann skal bli helt fornøyd med sin kones kropp. Uansett hva størrelse eller form, hvis en mann vil la det skje, og be Gud om å hjelpe ham, kan han vokse til å virkelig finne sin kones bryster for å være den mest attraktive i hele verden. Dette er den sanne ånd av å bli betatt med din kone. En slik kone vil føle seg sexy, attraktive, og mest av alt, ladylike.
 7. 7
  "Og at kvinner kan være kledd i enkle klær, med en rolig og seriøs luft, ikke med forfengelighet om håret og gull eller juveler eller dyre klær," (1. Timoteus 2: 9) Oppmuntre kone å være beskjedne i offentlig og erotisk i privat med deg. En beskjeden kvinne er en dame. Det er mye synd og fristelse som resultatene fra kvinner viser for mye hud i offentligheten. Bare tenk på gleden av å vite at ingen ser for mye av din kones ben, men du! Du vil bli sjokkert over hvor denne manøveren vil øke dine følelser av maskulinitet og hennes følelser av femininitet.
 8. 8
  "Ikke bli betatt av andre kvinner." (Ordspråkene 05:20) Finne andre kvinner attraktive og ser på dem vil erodere din egen oppfatning av din kone. Du vil være mindre fornøyd med henne, og hun vil føle seg mindre spesiell for deg. Ingen mann kan bygge en vane blikk uten ubevisst gjør det på sin kones selskap. Og hun vil legge merke til. Husk å bli betatt med din kone, og ingen andre. Hun vil føle deg som dronningen av verden, og du vil falle ytterligere forelsket i henne.
 9. 9
  "Ring din kone 'hellige' og ros henne." (Ordspråkene 31:28-29) Fortell henne at hun er spesiell og er større enn noen annen kvinne på jorden. Ikke bare nevne hennes fysiske skjønnhet, men hennes omsorg for deg, henne hardt arbeid, og hennes ladylike attributter. Se blomsten av din kone blomstre som du gjentatte ganger fylle ørene med lovsanger din. Hun lengter etter disse ordene, og hun ønsker å høre dem fra deg! Selvfølgelig trenger du ikke stolthet, men det endrer ikke kones behov og lengsel etter å være spesiell.
 10. 10
  "Fortell din kone hvordan fengslet du er med kroppen hennes." (Høysangen 4:7, 7:1-8) En ekte lover vil sørge for at hans kone vet at han finner ingen feil i henne. Gud skapte din kone. Gud gjør ingen feil. Hvis du finner en del av kroppen hennes feil, så er det ditt sinn som må endres. Ansvaret på mannen til å vokse til å elske og uttrykke kjærlighet til alle deler av sin kone, og også å respektfullt og sensuelt fortelle henne det. Det vil ikke hjelpe å kritisere henne eller å være sarkastisk. Tenk på hvor god hun vil føle når både du og hun virkelig tror at du er forelsket i alle deler av henne!
 11. 11
  "Hedre din ekteskap;. Holde den ren ved å forbli tro mot din kone på alle måter" (Heb 13:04) Jesus sier at ". Vellystige utseende er hor" (Matteus 05:28) Dette ligner på "fordi der skatten din er det vil også ditt hjerte være... "(Lukas 12:34). Ikke verdsette slik skamløshet i ethvert område av livet, men nekte den tilgang til dere fra hjerte. Holde ekteskapet ren ved å trene ditt hjerte og øyne til å være tro mot din kone. Ditt ekteskap vil høste store fordeler hvis du gjør!
  • Takk Herren for skjønnhet og setter pris på det, men holde øye, glede, sinn og hjerte for kona.
 12. 12
  "Vær takknemlig for din kone og realisere gode du har fått fra Gud." (Ordspråkene 18:22) Bare tenk på hvor ensom du ville være uten en kone. Adam var alene, og det var ikke bra for ham å være alene, ga så Gud ham en kone. Du har en levetid følgesvenn, en venn, og en elsker å nyte hver dag. For en velsignelse! Takk Gud og be for henne daglig. Hun er en enorm "premie" fra Gud.
 13. 13
  «Vær ett kjød med din kone på alle måter." (Matteus 19:05) Nyt livet sammen med henne som om du var uatskillelige, men leve livet ettertenksomt. Lengter etter å være sammen med henne som du gjorde da du først møtte. Skynde seg hjem fra jobb til henne. Tenk på henne i løpet av dagen. Ring henne hver dag. Lær så et par å bli enige: være likesinnede. Nyt intimitet og sex ofte. Du bør ha sex så ofte som er nødvendig for å møte ønskene av hvilken ektefelle har jo sterkere sexlyst, og som tidsplaner og helse tillatelse. Tilbring tid bare snakke og dele dagens hendelser. Viser en genuin interesse - lyttet oppmerksomt - gi din fulle oppmerksomhet og øyekontakt. Din kone er viktigere enn noe eller noen, men Jesus Kristus. Være i ett med din kone.

Tips

 • Ditt ekteskap kan være brutt, men Gud helbreder hjertesorg og tar bort bekymringer, så alt er mulig i Jesu navn.
 • For oppmuntring lese disse historiene om hvordan Gud kan gjenopprette ødelagte ekteskap.