Wkino

Hvordan å dekorere et barnerom uten maling

Ditt fem år gamle ønsker et liv størrelse portrett av The Wiggles på hennes soverom veggen, eller kanskje din 11 år gamle har besluttet hun ønsker å leve i en helt svart rom med sølv glitter pusset over taket. Hvordan kan du unngå slike katastrofer og fortsatt nyte ditt barns tørst for selvutfoldelse? Her er noen kreative (men midlertidig) dekorasjon ideer som du og barnet ditt kan bruke for å tilpasse hans eller hennes plass.

Trinn

Hvordan å dekorere et barnerom uten maling. For små barn, bruk crepe papir på rull (tilgjengelig på lærerens forsyning eller håndverksbutikker) for finger, svamp, eller andre taktile maleri.
Hvordan å dekorere et barnerom uten maling. For små barn, bruk crepe papir på rull (tilgjengelig på lærerens forsyning eller håndverksbutikker) for finger, svamp, eller andre taktile maleri.
 1. 1
  For små barn, bruk crepe papir på rull (tilgjengelig på lærerens forsyning eller håndverksbutikker) for finger, svamp, eller andre taktile maleri. Du kan legge papiret flatt, la barnet maling til hans / hennes hjertens lyst, og så henger det ferdige maleriet fra barnets veggen. En annen metode er å henge blanke ark fra tak til gulv som bakgrunn og la barnet 'body paint "rett på veggen. Dette kan være rotete og ha uforutsigbare resultater, skjønt.
 2. 2
  Pre-teens vil nyte den hevdvunne tradisjonen med bladet collage. Bruk en flyttbar, ikke-ødeleggende lim (for eksempel Sticky Tack) å arrangere klippet bilder av filmstjerner, favoritt musikere og ettertraktede sko over veggene. Den beste delen av morsom aktivitet for hele familien, så lenge du ikke har noe imot å bli litt rotete selv. Gjør håndavtrykk, fotavtrykk, og spruter. Det er som fargelegger veggene, men uten foreldrenes vrede og permanent skade.
 3. 3
  Eldre barn kan allerede ha en samling av kunstverk fra skolens kunst klasser. Slå barnerommet til et mini-museum ved innramming ditt barns tegninger og malerier med papir, pegboard, eller trerammer, og henger dem i hele rommet. dette dekorere teknikken er at barnet kan legge til den hver dag.
 4. 4
  Hvis barnet ditt hjerte er innstilt på å endre fargen på veggene helt, prøv å bruke tapet - Uten egentlig å lime den opp. Ta en tur til hjem varene butikken og plukke ut papir vareprøver eller rester. Ikke bekymre deg hvis restene ikke er stor nok til å dekke hele veggen - skape en collage av ulike mønstre og farger er en del av moroa.
 5. 5
  Å legge tekstur, velger noen stoff rester fra et håndverk butikken for å henge som veggtepper. Hvis barnet sover i en køyeseng, kan stoffer henges fra skjenker å lage en "telt". Dette kan gjøre rommet føles større, og skaper et flott sted for late!
 6. 6
  Hengende mobiler er ikke bare for babyer. Fylle noen plass i rommet ved å lage en "lysekrone" ut av gamle leker, utstoppede dyr, eller noen lette gjenstander. Eldre barn kan nyte å lage mobiler som reflekterer deres hobbyer. Baseball kort, gamle ballett tøfler og idrett bånd er alle gode materialer.
 7. 7
  Hengende stoff fra veggene - Festet bare på toppen med noen ryddig etterbehandling spiker - Legger en fargeklatt til et rom, og du kan alltid ta det ned. Også prøve å henge bilderammer (med spiker gjennom stoffet) på toppen av stoffet arket for å ha et fint bilde collage.
 8. 8
  Legg dekorative knotter til møblene. Tusenvis er tilgjengelig nå, vil du finne en som vil forholde seg til noe viktig i barnets liv - deres favoritt sport, et dyr de elsker... Du kan til og med få dem virkelig involvert ved å la dem male sine egne knotter!
 9. 9
  Selvklebende, avskrellbare, tapet grenser, veggmalerier og design. De gjør ikke skade veggene, men likevel legge mye farge og karakter. Har din sønn ut-vokst ABC og tegnefilm biler? Skrelle dem av, vaske veggene, feste på Batman grenser og klistremerker. De er tilgjengelige på mange steder som selger tapet samt on-line. De vil vare i et år minst. Egentlig disse selvklebende grenser er fint for å legge en enkel fargeklatt til alle rom. Noen av disse produktene er "billig utseende '(som hylle papir), men mange er umulig å skille fra kvalitet tapet.
 10. 10
  Husk å henge kunst og andre dekorasjoner lav nok for barnet å sette pris på... og ja, røre. For mange pent innredede barnas rom har bilder, hyller, etc. alle på voksen høyde. Hvem bryr seg om det ser ut som den kom ut av et magasin? Som har plass er det likevel? Sett at ABC plakat ned på pjokk nivå slik at hun kan sette pris på det.

Tips

 • Gjøre en dag ut av dekorere. Inviter dine barns venner over til svamp-male tapetserte vegger. Dette vil gjøre prosessen mer spennende og la barnet få vite at kreativitet er viktig og morsomt.
 • Ikke bruke mye penger på dekorasjoner. Husk at kreativitet målet her. Barnet ditt vil være mer stolte av et rom fullt av hennes egen kunst og oppfinnsomhet enn hun vil av dyre butikk-kjøpte dekorasjoner. Dessuten vet du at barn endrer deres smak raskt, og kan være lurt å erstatte en dekorasjon nesten så snart de setter det opp.
 • Hold et øye med favoritt karakterer - magasiner, skoesker, klær koder, tannkrem bokser, uansett. Bilder kuttet fra en skoeske, kan en favoritt shopping bag osv. bli tapet på veggen, for eksempel en Spiderman som er "svingende" fra en "web" laget av et stykke garn.

Advarsler

 • Når hengende mobiler, være sikker på at de er utenfor rekkevidde for små barn som kan prøve å henge på dem eller dra dem ned. Også sørge for at det ikke er noen skarpe kanter eller tunge brikker som kan forårsake skade hvis mobilen faller. Biletvev bør også henges forsvarlig, særlig hvis de er festet til en køyeseng eller brukes til å lage et telt. Pass på barna er gamle nok til å forstå at stoffet ikke er ment å henge eller spille på.
 • Hvis de insisterer på tunge ting, spiker dem sikkert, ellers kan de falle på barnet og forårsake alvorlige skader.
 • Sørg for at eventuell maling du bruker er en ikke-giftig formel. De fleste maling beregnet for barns bruk vil ha denne betegnelsen på emballasjen.
 • Hold forheng vekk fra lys og takvifte. Dette inkluderer papirer over pulten lamper - du vet aldri når tape vil miste sin klissete og la en plakat synke ned på en lyspære. (Vært der, sett det, mistet en favoritt plakat - men heldigvis ikke mitt hus).