Wkino

Hvordan å blåse en boble med tyggis

Blåser bobler med tyggis er en favoritt tidsfordriv for barn og barna til sinns alike. Blåser bobler er ikke så vanskelig, men utfordringen øker når du prøver å blåse de største bobler noensinne! Enten du er bare interessert i å vite hvordan det føles å blåse bobler med tyggis eller du ønsker å blåse bobler som stikker over hele ansiktet etter dukker, vil tipsene i denne artikkelen komme i gang i å snu kunsten tyggegummi inn kunsten av å ha mye moro.

Trinn

Hvordan å blåse en boble med tyggis. Ta ut en brikke eller stripe av tyggis for startere.
Hvordan å blåse en boble med tyggis. Ta ut en brikke eller stripe av tyggis for startere.
 1. 1
  Kjøpe noen tyggis. Hvis du ikke har noen gang kjøpt tyggis før, være klar til å finne det i et bredt spekter av smaker, for eksempel jordbær,, eple, drue, melon, sjokolade og mange flere. Velg smaken du tror du kommer til å nyte det beste, og du kan prøve andre typer senere. Det er enkelt, kan du kjøpe den på ganske mye hvert hjørne butikken hvor som helst.
  • Andre typer tyggegummi kan brukes til å lage bobler, men de vil ikke være så stor, og de vil som regel dukke for lett, noe som reduserer moro. Noen tannkjøttet er også seigere enn tyggis når de dukker, noe som gjør dem vanskeligere å fjerne fra ansiktet.
 2. 2
  Ta ut en brikke eller stripe av tyggis for startere. På dette stadiet, er du bare lære å blåse bobler, slik at du ikke ønsker å overdrive mengden av tyggegummi i munnen. Pakke den og legge det inn i munnen din.
  • Tygge tyggis til den er myk og glatt. Arbeid den rundt munnen. Tygg til smaken og sukker krystaller i det meste forsvinne og tyggis er veldig smidig (myk og lett bøyd). Dette kan ta noen minutter, så vær tålmodig.
  • Ikke vent for lenge. Etter en lang tid, kanskje en halv time, vil Bubblegum svekkes, blir stivere og sprø, og vil ikke fungerer like godt.
 3. 3
  Rull tyggegummi til en ball med. Bruk taket av munnen til en jevn tyggegummi på plass mens du arbeider ballen form.
  • Flytt denne ballen av tyggegummi slik at det sitter rett bak fronten din. Bruk tungen til å flate ballen i en liten, flat sirkel. Bruk baksiden av tennene for å hjelpe flate det ved å skyve ballen inn i dem.
 4. 4
  Plasser den flate tyggegummi bak fortennene. Presse gjennom dette flatet tyggegummi med tungen din. Holde skyve frem tungen er dekket av et tynt, strukket lag med tyggis. Du må være veldig forsiktig, eller du kan stikke tungen rett gjennom, hvis det ikke skjer, bare danne ballen igjen og starte på nytt.
 5. 5
  Trekk tungen ut av laget av tyggegummi. Hold lag mellom leppene. Blås forsiktig slik at du kan føle luften begynner å fylle tyggis og begynne å presse tyggis ut av munnen din i en boble form. Hold blåser.
  • Mange gjør den feilen å blåse rett ut av sine lepper stedet for å bruke pusten fra dypere i; leppe ånde er ikke sterk nok til å produsere en skikkelig boble så pass på å sette mer inn i det.
 6. 6
  Hold blåser så lenge du kan, eller inntil boblen sprekker. Øve, øve, øve. Du kan ikke lykkes de første forsøk, men det er alle en del av moroa. Bare fortsette å prøve til det skjer for deg og du får taket på hvordan det føles.
 7. 7
  Øv foran et speil slik at du kan se når tuppen av tannkjøtt er i riktig posisjon. Det anbefales også at du øver innendørs der du ikke vil bli plaget av vind eller sol.
  • Les hvordan å blåse en boble med tyggis uten at det stikker til leppene dine hvis du finner det for klissete.
 8. 8
  Fortsett å blåse den største boblen mulig. Når du er vant til å blåse bobler med ett stykke, mål for mye større bobler. Denne gangen, tygge 2-3 biter tyggegummi samtidig. Som før, tygge før smaken forsvinner og tannkjøtt er fin og myk.
  • Som før, stikke tungen inn i tannkjøttet å lage et hull, deretter blåse for å lage en pose.
  • Blås langsomt og jevnt, blir den store boblen. Blåse og blåse og blåse til du tror det er den største du noen gang har gått.
 9. 9
  Har Tyggegummipop blåser konkurranser med vennene dine. En av de beste måtene å få store bobler er å bli fylt med de konkurrerende ånd å overgå dine venners bobler. Få til det! For flere ideer, kan du lese Hvordan blåse Bubblegum bobler innen Bubblegum bobler.
 10. 10
  Rydde opp. Blåser bobler fra tyggis er ikke alltid den tidiest av tidsfordriv. Hvis du finner at du har rotet samtidig ha det gøy med tyggis, lese disse ideer om hvordan å rydde opp:

Tips

 • Kan ikke blåse en boble? Det er greit noen mennesker ikke kan. Til slutt vil du få det.
 • Det finnes mange forskjellige merker av tyggegummi. Prøv alt og se hvilke som passer deg best. Faktisk er sukkerfri tyggegummi best for bobler, fordi den mindre sukker i tyggegummi, vil den sterkere boblen være.
 • Det kan være lettere å blåse en boble med en større del av tyggegummi.
 • Sørg for at du liker smaken av tyggegummi. Du blir nødt til å tygge det å lage en boble.
 • Prøv å tygge mer enn en tyggegummi, slik at du kan blåse en større boble.
 • Stikke tungen ut hele veien og slag, vil det være lettere å blåse en boble.
 • Ikke tilsett vann eller is til munnen, og dette vil gjøre tyggegummi hardere og ikke så lett å blåse. Det kan også gjøre tyggegummi svekkes raskere.
 • Sørg for å tygge tyggegummi i minst fire minutter før blåse ditt første boble. Tannkjøtt må "brytes in" for det fungerer godt.
 • Hvis du kan rulle tungen, prøv stikker den inn i boblen når den er blåst opp!
 • Når du blir god på dette, kan det være lurt å forsøke å blåse en boble inne i en annen boble. For å gjøre dette, bare blåse en boble, forsegle den av med leppene, foreta en ny boble med de resterende tannkjøtt, og blås! Det er vanskelig, men med praksis, vil du lære å perfeksjonere det.
 • Ikke tygg tyggegummi for lenge.

Advarsler

 • Prøv å ikke få tyggis i håret og klærne. Hvis den gjør det, skrape av overflødig med noe stiv, men ikke skarp, som en plast kniv, og prøve noe fet, som peanøttsmør eller olje, for å fjerne rester. Vær klar til å fjerne oljen ved, for eksempel, soaking med vaskemiddel. For en overflate som en sofa som du ikke kan være i stand til å fjerne oljebrønn, chill Bubblegum med is for å gjøre det lettere å skrape av.
 • Hvis du er iført seler, bruke tyggegummi som ikke vil holde seg til dem, sjekk at tyggegummi bekrefter dette. Ellers vil tyggegummi mest sannsynlig holde seg til tannregulering og føre til at du mye trøbbel.
 • Noen ganger kan det vondt når boblen spretter over hele ansiktet. Det avhenger av grunnloven og den type boble.
 • Du kan kveles av tyggegummi. Ikke øke din risiko med for mye, ikke mer enn en brikke om gangen hvis du er et barn eller kanskje to for en voksen. Ikke la et lite barn tygge alene. Hvis noen choker, ring for hjelp og eventuelt utføre Heimlich manøver og annen førstehjelp. Du kan også utføre Heimlich manøver på deg selv.
 • Pass på å ikke la tyggegummi skyte og lande på noens ansikt eller hår. Brutto faktor!
 • Pass på å ikke blåse for hardt og fort, ellers kan det dukke plutselig og overraske deg.
 • Ikke la tyggis pinne til nesen. Ellers vil det føre til problemer.

Ting du trenger

 • Bubblegum
 • Munnen