Wkino

Hvordan å betale din måter når noen du kjenner dør


Vendt mot død av en nær venn eller familiemedlem, er alltid vanskelig. Det er ting vi føler vi ønsker å si eller gjøre, men ikke sikker på om de er måten vi skal reagere. Det er alltid hyggelig å tilby trøst til dem som sørger. Vi kan aldri gå galt med det.

Trinn

Hvordan å betale din måter når noen du kjenner dør. Ikke vær redd for å gjøre besøket.
Hvordan å betale din måter når noen du kjenner dør. Ikke vær redd for å gjøre besøket.
 1. 1
  Ikke vær redd for å gjøre besøket. Hvis du er oppriktig i ditt ønske om å huske en venn eller trøste familien, vil din tilstedeværelse bli verdsatt.
 2. 2
  Ikke kommer før den annonserte besøker timer og ikke bo utover dem.
 3. 3
  Kle deg riktig. Svart er ikke nødvendig, og definitivt ikke nødvendig. Men, det er ikke tid til å bruke den smarteste tingen du eier heller. Noe subtilt, brun, blå, subtil hvitt, etc.
 4. 4
  Si hva alle sier: "Jeg er så lei meg." Det er lett å huske og hyggelig å si. Legge "for ditt tap" kan hjelpe, men kan gjøre folk enda mer trist.
 5. 5
  En klem er bra.
 6. 6
  Hvis du gjorde kjenner personen, si noe hyggelig også, som "han var en god mann." eller si noe fint de gjorde for deg en gang, som ga deg en katt, og han er den beste katten du noensinne har hatt. Noe fint.
 7. 7
  Gjøre noen undersøkelser. Hvis det er en skikk som du ikke er vant til, for eksempel, er du katolikk og er invitert til å sitte shiva (et vanlig jødisk praksis), finne ut hva du kan på internett og / eller bibliotek. Se hva det ville innebære og hva du kan forventes å gjøre som en gjest.
 8. 8
  Hjelp ut hvor du kan. Husk at tider kan være vanskelig på familien, og i tilfelle av en ungdoms rusmisbruk eller fyllekjøring død, kan det være en reell shocker at familien ikke er forberedt på. Noen ganger er familien også opprørt å lage mat eller rydde. Noen ganger bringer en overbygd parabol eller hjelpe ut rundt huset etterpå kan hjelpe.
 9. 9
  Vær høflig, selvfølgelig. Vær hjertelig og ikke bli opprørt hvis folk gråte eller le, det er naturlig.

Tips

 • Det er fint å si, "Jeg er her for deg når du er klar til å snakke." hvis du mener det. Hvis du har en tendens til å bli utålmodig når høre den samme historien for tredje gang, kan dette ikke være den beste måten for deg å tilby støtte.
 • Husk for deg dette kan være nedleggelse, men for de nær den personen som døde, er det bare begynnelsen. Hvis du har bilder eller en historie å dele, kan du ringe et par uker senere og be om å stoppe ved.
 • Vær oppmerksom på andres følelser og følelser. Gråt, lo, og andre utbrudd av følelser er normale. Trøste dem, men vær forsiktig, ikke altfor trøstende.
 • Forstå at følelsen av sorg kan vare i svært lang tid, og er forskjellig for hver person. Noen mennesker ønsker å snakke om sine kjære, andre vil være i en tilstand av sjokk for en lang stund.
 • Ta noen vev.
 • Hvis du ikke er en veldig nært familiemedlem eller en venn, er du der for å trøste familien. Gjør en innsats for å snakke med de andre gjestene. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, spør hvordan de kjenner den avdøde.

Advarsler

 • Ikke ha lyse klær. Hold klær lav nøkkel. Husk at du ikke er i sentrum av oppmerksomheten her. Det er personens død som du er sorg.
 • Før du går inn i kirken, begravelsesbyrå, eller familiens hjem, slår på telefonen av eller la den ligge i bilen.
 • Spør familiemedlemmer ting som "Hva har du tenkt å gjøre med hus / bil / klær?" kan virkelig skade. Mennesker i sorg vil ofte henge på de personlige effektene av deres avdøde kjære lenge etter folk på utsiden ville anser hensiktsmessig. Selv om det er viktig for alle å gå videre etter et tap, tar det ulike mennesker ulike mengder tid å komme tilbake til hverdagen.
 • Ikke tilby dine sympatier i form av sang. Det kan virke hensiktsmessig, selv beroligende, men respekterer det faktum at familien er fortsatt i sorg. Å gi et budskap om sympati i form av rap kan også anses upassende av mange. Det er best å holde seg med bare å snakke i de fleste tilfeller.
 • Setninger som: "Minst du fikk til å tilbringe tid med dem før de døde", eller "Minst de er løst fra sine smerter», kan være vanskelig for folk å høre, spesielt hvis deres kjære døde etter å ha fått en god del. De siste dagene av noen med en terminal sykdom er ofte svært vanskelig for familiemedlemmer til å gå gjennom, og er ikke dagene som nødvendigvis fylt med gode minner.
 • Aldri fortell en sørgende familie som du vet akkurat hvordan de føler, selv om du også har mistet en kjær.
 • Vurdere å skrive et brev til familien etterpå, dele dine minner fra sine kjære. Dette vil bli spesielt verdsatt dersom avdøde var kollegaen din. Du kjente ham eller henne på en måte som familien ikke gjorde det. Ikke vær redd for å inkludere humoristiske anekdoter. "Jeg vil aldri glemme tiden Bob uhell støttet sin lastebil inn i sjefens bil!"
 • Ikke vær redd for å vise følelser. Andre vil være der sammen med deg.