Wkino

Hvordan å behandle alger i et svømmebasseng

Alger er en svært vanlig basseng vedlikehold problemet. Hvis vannet har en grønn farge eller synlig vekst kan sees på basseng vegger eller gulv du kunne ha alger forurensning. Disse mikroorganismene kan raskt spre seg og i løpet av timer vraket vannkjemi, tar det fra herlig forfriskende å uhyggelig æsj. Vi viser deg hvordan du skal håndtere det.

Trinn

Hvordan å behandle alger i et svømmebasseng. For suspendert grønnalger, sjokkere bassenget.
Hvordan å behandle alger i et svømmebasseng. For suspendert grønnalger, sjokkere bassenget.

Grønne alger

 1. 1
  For suspendert grønnalger, sjokkere bassenget. Legg så mye hypokloritt som det tar å gjøre bassenget en overskyet grå farge. Skrubbe vegger og gulv mot hovedinnholdet avløp.
  • Tilbakespyles filteret igjen hvis trykkmåler viser at det er nødvendig.
  • Når klor nivået har kommet ned under 5 ppm, tilsett en algaecide og børste bassenget igjen. Når all møkk legger seg, støvsuge bassenget.
  • Vakuum til spille hvis du kan, i stedet for å skyve det gjennom filteret. Hvis du må filtrere, sørg for å tilbakespyles når du er ferdig
  • Sjekk pH og rebalansere etter behov.

Svart alger

 1. 1
  Bekjempe denne ene hardt. Svart alger er sta og gjennomgripende, og vil ta en dedikert innsats for å kvitte pool av det.
 2. 2
  Sjokkere bassenget som ovenfor. Legg så mye hypokloritt som det tar å gjøre bassenget en overskyet grå farge. Skrubbe vegger og gulv mot hovedinnholdet avløp.
  • Når sort alger, er det avgjørende trinn børsting. Du trenger å bryte fra hverandre de tøffe beskyttende lag av alger, slik at algaecide kan komme inn og gjøre jobben sin grundig. Pimpstein steiner er bra for dette trinnet.
  • Noen alger løsnet under børsting bør enten være støvsugd ut til avfall, eller hvis filtrert tilbakespyles filteret umiddelbart..
  • Kornet trichlor er godt å strø på eventuelle angrep på bunnen av bassenget. Trichlor pinner eller tabletter vil banke hodet av alger som klamrer seg til veggene, og få trichlor rett til røttene av anlegget.
 3. 3
  Bruk algaecide. Etter at du har angrepet algene med bust og stein, legg til en dose av kobber algaecide til bassenget.

Vedvarende alger

 1. 1
  Rense bassenget. Ikke med feiemaskiner og børster, men en total drenering og refill.
  • Når drenert, høytrykksvasker eller syre vaske bassenget for å rengjøre vegger og utrydde levende og døde alger på overflaten og innebygd i gips.

Generell pool hygiene

 1. 1
  Feie bassenget. Bruk et nett for å fjerne all synlig rusk fra overflaten og under bassenget. Hvis du har en undersjøisk sweeper, bruker det også.
 2. 2
  Sjekk pH-nivået i bassenget. Enten du er battling alger eller ikke, dette er noe som bør gjøres minst ukentlig, oftere hvis du har tid. PH-verdien til en riktig balansert basseng skal være mellom 7.2 til 7.4. (Det menneskelige øye har en pH-verdi på 7,35). Hvis det er utenfor dette området, må du behandle vannet.
 3. 3
  Justere pH i bassenget. Klor basseng kjemikalier er formulert til å fungere best i 07.02-07.04-serien. Klorforbindelser er ikke like effektiv i vann med en høy pH-verdi.
 4. 4
  Sjekk filteret system. Sørg for at det er ryddet ut og går jevnt, og tilbakespylings om nødvendig.
 5. 5
  Sørg for at hele systemet opererer på topp effektivitet. For god alger forebygging, sørg for at du har god filtrering, sanitær, og sirkulasjon.
  • Endre sandfilter ut hvert 5 til 7 år.
  • Endre Baquacil filtre hvert 2. år
  • Patronfiltre bør skiftes hver 1 til 2 år
  • DE filtre bør rengjøres en gang i året. Spray delene rengjøre, suge dem i en 10:01 vann / blekemiddel, skyll og erstatte.

Tips

 • Overvåking vann pH og sjokkerende når det er nødvendig kan hindre alger utbrudd. Hvis du har problemer med alger eller for å hindre dette problemet rutinemessig legge pool algaecide. En algaecide som er ikke-metallisk baserte vil hindre misfarging av svømmere hår.

Ting du trenger

 • pool børste
 • pool algaecide behandling
 • pool sjokkbehandling