Wkino

Hvordan å bade ditt kjæledyr kanin

Generelt sett, kaniner ikke trenger bad. Det kan være nødvendig å bade din kanin når han får svært skittent. Hvis skitt, urin, avføring, eller et annet fremmedlegeme er på kaninen din, så mye at det ikke kan være preparerte ut med spot behandling alene, så man bør fjerne råtten stoff med et bad. Målet er å bade kaninen på en rask og snill måte som å ikke stresse ham ut. Du bør også bad kaniner å kvitte seg med løshår.

Trinn

Hvordan å bade ditt kjæledyr kanin. Samle dine forsyninger.
Hvordan å bade ditt kjæledyr kanin. Samle dine forsyninger.
 1. 1
  Samle dine forsyninger. Har mer enn nok håndklær (inkludert en hånd håndkle spesielt) innen rekkevidde sammen med håndklær og kanin shampoo.Not menneske sjampo eller såpe!
 2. 2
  Fyll badekaret 1-2 inches dypt med lunkent vann. (Et håndkle i bunnen av karet gir noe for kaninen til grep når du står i en sleip kar.
 3. 3
  Gå over i karet, trygt frakte kaninen. Senk deg selv og hold kaninen i fanget. Sørg for at han er rolig.
 4. 4
  Med hendene, arbeide vann inn de nødvendige områder. Unngå bløtlegging hodet eller å få vann i ørene, øynene og nesen. (Å vaske hodet og ansiktet forsiktig DAB eller gni den med en fuktig håndkle) Hvis kaninen får panikk og prøver å klatre til tørt land, prøv innpakning ham i hånden håndkle. Vær nøye med å holde hodet over vannet.
 5. 5
  Hvis vann alene er umulig å rengjøre kanin, skumme en liten mengde av kanin sjampo inn i pelsen. Kanin sjampo kan bli funnet på pet supply butikker i den lille dyr delen, må du ikke bruke menneskelige såpe, fører det til tørrhet i huden og pels.
 6. 6
  Hvis såpe ble brukt, skru på kranen og la vannet renne, av samme temperatur, over kanin, hvis din kanin er skremt av støy av vannet som kommer fra kranen, kan du prøve å fylle en kopp eller sylte krukke med varmt vann klar foran tid for skylling.
 7. 7
  Når du er ferdig, pakk kanin opp i et håndkle og ta tid til håndkle og føn ham / henne i en boks. Vær sikker på at kaninen er helt tørt før du returnerer ham til et utendørs bur, plei la kaninen ham / henne selv og holde inne for et par timer hvis kaldt overhodet utenfor. Husk godbiten etter vask kaninen / bunnies

Tips

 • Bruk klær som du ikke tankene å bli våt. Det kan være en god idé å strippe ned til bare en T-skjorte eller badedrakt
  • Hvis din kanin er syk, sørg for å holde ham / henne veldig varmt som kalde utkast kan gjøre en kanin enda sykere.
 • Noen kaniner kan elske vannet. Hvis du er sikker på at din kanin likte bad, tro det eller ei, kan kaniner svømme! ikke anbefalt, men kan være moro for deg og din kanin.
 • Snakk med kaninen din i en rolig stemme som kan berolige ham / henne.
 • Ikke bade kaninen mindre 110% nødvendig, som i når de har blitt syke og utvikle diaré, da det kan sette seg fast i pelsen. * Kaniner vasker seg på en jevnlig basis, så bading bør ikke gjøres.

Advarsler

 • Bading er stressende på kaninen. Bare bade hva som er nødvendig og unngå soaking hele kroppen. Bare vaske de stedene som trenger det.
 • Pass også på ikke å få såpe i din kanin øyne. Det forverrer dem.
 • Du blir våt. Bruk lette klær eller en badedrakt.

Ting du trenger

 • Håndklær
 • En Håndtørk
 • Et badekar
 • Kanin Shampoo
 • Aldri glemme godbiter for når han / henne er å være god